icon

Mohu být těhotná?

miky124
1. kvě 2019

Ahoj, vim ze to tu je uz po nekolikate, ale chci znat vas nazor. Mam obvykle cyklus 26-28 dni dnes je to 30 DC a na testu se mi objevila viditelna, ale slaba druha carka. Myslite ze jsem tehotna?

Mohu být těhotná?
jirikmaminka
1. kvě 2019

@miky124 vidim ano druhou carku udelejte zitra znovu melaby silit preji hodne stesti a drzim palecky

patmouse
1. kvě 2019

@miky124 ano,je tam slaba druha carka. Co to znamena? Tehotna byt muzes,nemusis,muzes potratit,muze to byt mimo... to ti nikdo z nas nerekne.
Podle toho,jsk zatim vypada test,by to mohlo byt tehotenstvi. Zopakuj ho za dva dny a pokud bude carka silnejsi,je to dobre znameni...

jaja01k
1. kvě 2019

To už je docela pěkná čárka, já bych to viděla nadějně 🙂 Udělej další test třeba za dva dny. Držím palce, ať čárka sílí 🙂

sangina
1. kvě 2019

mám taky takovou a modlím se aby tam zustala až si budu opakovat test...třeba to nám dvěma vyjde

miky124
autor
1. kvě 2019

@sangina Taky doufam... tak taky drzim palce

kristyna233
1. kvě 2019

@miky124 moje první taky tak vypadala 🙂

balogis
2. kvě 2019

@miky124 jo to je duch.podle toho že je čárka daleko od kontrolní tak předpokládám ,že jde o test Pepino? každopádně ten mi nikdy neudělal falešného ducha či rysku takže gratuluji,test je pozitivní.
Poprosím vás o nahlédnutí na tento test zda s ním máte zkušenost.facelle z rossmanna.vim že je negativní jen tam občas vidím zřejmě rysku?to je normální že?

miky124
autor
2. kvě 2019

@balogis Dnes uz carka o neco silnejsi, jinak je to test Pepino... na tom tvem vidim slabeho ducha, ale s testem nemam zadnou zkusenost..

balogis
2. kvě 2019

@miky124 tak tohle už je parádní čára, gratuluji 😉