Mohu být těhotná?
ahoj, má tady někdo prosím zkušenosti s pozitivní testem po 7 dnech sexu a 3 dnech vynecháni MS? S přítelem jsme před týdnem měli nechráněný pohlavní styk. Před třemi dny jsem to měla dostat, ale nic.. nebolí mě v podbříšku, žádné příznaky jako každý měsíc a to mívám menstruaci pravidelnou. Jediné, co se objevilo byl slabý lehce hnědý výtok. Dnes jsem si dělala večer test a vyšel mi negativní. Myslíte, že na druhou čárku je moc brzy? Můžu být vůbec těhotná? Kdy byste si udělali další test? Pokud má někdo zkušenosti budu ráda za odpovědi.. děkuji
@vercanovakova1996 Těhotná být můžeš, na test je brzy. Další test bych udělala nejdřív za tři dny.
@vercanovakova1996 Na to, aby se uchytilo embryo v deloze, je potreba doba pred menstruaci aspon 10 dni, vy jste meli styk 4 dny pred ocekavanou menstruaci, takze pokud mas pravidelne cykly, tak si myslim, ze to tehotenstvi nebude. Teoreticky se mohla opozdit ovulace a tehotna byt muzes, pak bude test ale prukazny cca az za dalsich 7 dni 😊.
Děkuji za každou odpověď, každopádně by mě zajímalo, jestli se tu najde někdo, kdo má právě stejnou zkušenost? Kdo takto otěhotněl? To čekání je šílené 😔
@vercanovakova1996 Pokud byste mela otehotnet ze styku, ktery byl ctyri dny pred ms, tak je to blbost. Pokud budete tehotna, tak bude tehotenstvi starsi. Tzn., ze jste musela otehotnet z drivejsiho sexu.
Vajicko potrebuje cas na uhnizdeni a ctyri dny pred ms je hodne malo casu.
No a pokud by jste tedy mela otehotnet z drivejsiho sexu, tak uz by vam test pravdepodobne druhou carku ukazal. A protoze je negativni, tak tehotna nejspis nebudete. Ms se mohla opozdit z plno duvodu a to ze spinite je mozna naznak toho, ze ms uz prijde.
Ahoj holky mám pocit že jsem těhotná, jelikož mám menstruaci pravidelně po 28 dnech vždy na 3 dny. Minulý měsíc tomu tak bylo. A včera jsem ji měla dostat a nic. Den před očekávaným MS. Při styku s přítelem bílý výtok,a v Den MS od rána a blbě od žaludku, nafouklá, krkani, pocit z různých jídel a vůní na zvracení,3x na velké a stále kručení v břiše a dnes pořád nic, jen hřejivé v podbřišku trošku lechtání ale prsa mě nebolí jako normálně když mám MS. Není to divné? Já teda prášky nebudu, fungujeme přerušovaný styk už roky. Co myslíte?Rada? Děkuji

@vercanovakova1996 vydrž aspoň další dva dny, i když možná i tak bude brzy. Asi se to stát může, nedávno jsme to tu řešili a byli tu holky co otěhotněly těsně před MS