Mohu být těhotná?
Ahoj holky,
chtěla jsem se zeptat jestli je možný, že jsem těhotná.
Brala jsem 4 roky vysoko hormonální antikoncepci, která byla na akné. Přestala jsem jí brát 31.1.2016 první měsíc se mi to zpozdilo asi o 3 týdny, ale to bylo kvůli tomu, že se to tělo vzpamatovávalo z té antikoncepce od té doby jsem to měla zase na den přesně bez zpoždění. S přítelem spolu spíme docela pravidelně bez ochrany. Snažíme se o miminko už od toho února. Menstruace mi měla dorazit 18.6 a stále nic nemám ani příznaky jako jsem vždy měla před menstruací (bolesti v pod bříšku) Naopak jsem se úplně celá osypala včera jsem si dělala test a byl negativní jsou to 4 dny zpoždění. Chtěla jsem se zeptat jestli teda je to na 100%, nebo jestli si mám raději udělat ještě jeden a pokud ano tak kdy nechci si dělat 100 testů. Děkuji moc 🙂
Holky prosim radu sem uz na palici posledni ms 25.5 od teto stredy lehce pozitivni testy zadny duch jen druha carka slabsi dnes na odberech hcg a hodnota pouze 30 co myslite?
Co Ti rekl doktor? Hodnota hcg se postupne meni, stoupa každým dnem, me zadnou hodnutu nikdy nikdo nerekl, jen ze v krvi hcg mam.. ale pokud Ti vysla druha carka muzes pocitat s těhotenstvím 🙂 gratuluji 🙂 ale pro tvou jistotu si udelej ob dva dny dalsi testy, carka by mela jit cim dal vic videt.. nemas nahodou foto trestu?
Kazdopadne jeste zkoušej, ja mela 2 test za dva dny carku dokonce o neco slabsi, zalezi jak je naredena moc, dost jsem v noci pila pac zizen byla velka.. jinak priznaky, zmeny mas?
Proc Ti rekl takovou vec? Ze tam něco je? Divne, mela si uz nekdy v minulosti nevydarene tehotenstvi? Kdy mas dalsi kontrolu?
Tak to budes tehulka, gratujuji, jinak si s doktorem byla vzdy spokojena? Pac mi prijde ze takove zvláštní informace by Ti nemel rikat, pochopila bych: tak něco tam je ale nezda se mi to, dojdete za tyden.. treba
https://m.womenzone.cz/encyklopedie/hladina-hcg tohle je zajimave, mrkni na to 🙂
jako nechápu když jsi poslední MS měla až 25.5. tak na UZ krom zvýšené sliznice nemůže být nic i já to tak měla dokonce týden po vynechání si nebyli jistí a 30 je počínající gravidita tudíž hodnota,ktrerá se obvykle objeví v době vynechání MS,takže neházej flintu do žita a počkej tak týden nebo alespoň 3 dny a nech si HCG znovu nabrat!
držím Ti pěsti ať to vyjde Tobě i ostatním!
Taky nesnasim nejistotu ale to zvládneš 🙂 drzim palce 🙂
ty testy jsou i podle toho jak moc je naředěná moč a vem si,že někdo je má i negativní a těhotný je
sestra -no nechtějí třeba dokud to není jisté 100pro dělat naděje nebo nevím proč Ti to řekla
no ve 3
z 8 těhotenství jsem šla na ko týden po vynechání a nic tam neviděli jen tu vysokou sliznici a strašili mě i mimoděložním a za pár dní bylo najednou vše jak má být,jen se prostě těhotenství ukázalo později 🙂

tak to jsme na tom stejně :D a jak dlouho máš zpoždění ? 🙂