Mohu být těhotná?
Ahoj holky,
chtěla jsem se zeptat jestli je možný, že jsem těhotná.
Brala jsem 4 roky vysoko hormonální antikoncepci, která byla na akné. Přestala jsem jí brát 31.1.2016 první měsíc se mi to zpozdilo asi o 3 týdny, ale to bylo kvůli tomu, že se to tělo vzpamatovávalo z té antikoncepce od té doby jsem to měla zase na den přesně bez zpoždění. S přítelem spolu spíme docela pravidelně bez ochrany. Snažíme se o miminko už od toho února. Menstruace mi měla dorazit 18.6 a stále nic nemám ani příznaky jako jsem vždy měla před menstruací (bolesti v pod bříšku) Naopak jsem se úplně celá osypala včera jsem si dělala test a byl negativní jsou to 4 dny zpoždění. Chtěla jsem se zeptat jestli teda je to na 100%, nebo jestli si mám raději udělat ještě jeden a pokud ano tak kdy nechci si dělat 100 testů. Děkuji moc 🙂
Dalsi trpeliva zenska 🙂 ja bych to nedala a udelala si ho hned :-P jinak ta unava muze znamenat tehotenstvi, ja jak vynechala MS tak unava dosla a dost velka 🙂 tak drzim palce 🙂
@sussane22 tak jsem si dneska dopoledne udělala test od Pepino a nic ani duch. Je to, ale divný dneska je to 8 dni co mam zpoždění a dneska mě začali strašně bolet prsa ale je to strašně nárazový treba hodku v kuse pak nic pak zase na 5 minut pak zase nic a porad do kola boli to jak kdyby mne za ně nekdo tahal a dotoho mě bolej porad strašně bradavky a dělají se mi vice a více pupínky. Zitra zavolam na gyndu a objednam se moc se mi to nelíbí.
Ahoj holky, chci se zeptat, je možné ze jsem těhotná, za dva dny bych mela mít ocekavanou MS ale jako obvykle me max 5 před ní, bolí prsa. A mam nafoule bricho, a předevčírem jsem vecer prijela od vody a zaclo mi byt divne, motat hlava a pres noc navali horka a spocena jsem byla, a rano me probudil hrozný pocit na zvracení ale když jsem sla na wc tak nic, a pres den jakobych uvnitř horela ale teplot ly nemam a dnes rano děsný bolesti páteře a bederní oblasti, jsem lina nic se mi nechce, porad bych ležela a spala.. A nemam chuť jist ale přitom bych jedla a vcera me celý den tlacilo v zaludku nebo li tezko od žaludku, je to asi 14 dni kdyz jsme měli pohlaví styk s přítelem a pak ještě pred 20 dny, je možné ze to jsou příznaky tehu?? Prsa me neboli ani casto curat nechodím,..
Co to je HA?
Aha ja myslela HiV a Aids:D
@susane22 Ahojky, tak už to vůbec nechápu co se děje s tím mým tělem to je záhada.. od neděle mě bolej strašně prsa ráno když vstanu tak je mi blbě ale divně blbě :D je to jako když si týden zvracela v kuse máš strašně prázdnej žaludek a nemáš vůbec chuť k jídlu a to i když se najím... tohle mám teď každejch 30 minut a pořád a pořád... do toho mě strašně píchá v pod bříšku jednou na jedný straně pak zase na druhý straně a pořád do kola a pořád spím probudím se ráno v 8 v 11 ještě usnu probudím se ve 3 pak zase usnu třeba v 8 a spím až do rána.. jsem fakt zvědavá co mi na to ta doktorka řekne jinak dneska je to 10 dní co mám zpoždění, ale všechny tyhle "příznaky" mi začali až v neděli do té doby nic jen trochu bradavky a pupínky a pak až se to takhle rozjelo... zítra v 9:45 jsem objednaná k doktorce a bude mi prý brát i krev, tak uvidíme, ale jsem z toho dost zmatená
@tyna_h ty jo, tak to vypadá na priznaky tehotenstvi, únavu mam do ted, pichani jsem mela taky a ten zaludek, to mam jeste ted, rano je mi blbe, pali me zaha, a az se najim, i kdyz nemam na nic chut, přestane palit ale naopak je mi zas těžko.. navic co si uvarim, uz nemuzu jist ten den znovu a nesnasim kure, pritom jsem ho mela tak rada 🙂 divne ze Ti ty testy vychazeni negativni, moc Ti preju at je to tehotenstvi, dle priznaku to vypadá 🙂 zítra dej vedet, mozna i na ultrazvuku by mohli uz neco videt 🙂
@susane22 všichni kolem mě říkají, že to není možný, i kamarádky co už mají mimčo, tak to taky nechápou... nevím, kde je chyba, ale řekla jsem si, že test už si dělat nebudu počkám si do zítřka, ale i kdyby to náhodou vyšlo, tak si myslím, že by to asi ještě vidět nebylo když v neděli jsem měla pořád negativní test a to chvíli trvá ne ? než se to ukáže na ultrazvuku. Zítra dám určitě vědět, doufám, že mi řeknou výsledek krve už zítra, protože to bych se jinak zbláznila :D
@tyna_h Já myslím,že kdyby jsi těhotná byla, tak ti test po takové době zpoždění ukáže minimálně ducha.
Ale i tak každopádně držím palce 🙂
já sama na sobě ovulaci nepoznám mám sice ms kalendář, kterej mi ukazuje kdy by měla být, ale nepoznám to a kdy bylo početí to taky nevím s přítelem spolu spíme v podstatě každej druhej den, takže těžko říct kdy bylo početí, ale po pravdě si myslím, že kdybych byla těhotná, tak se to ukáže, ale proč mám pak takové příznaky ? :/ je to divný vůbec se mi to nelíbí abych řekla pravdu
já měla poslední ms 14.5 ovu byla pravděpodobně 2.6 +- 3-4 dny a dostat jsem to měla 18.6
Ahojky holky poradte mi nekdo pred 4 tydny jsme si nedavali pozor a v sobotu jsem dostala silnou ms a je mi furt blbe na zvraceni nechut k jidlu a boli bricho a delala jsem si test negativni muzu byt tehotna? Dekuji
@slunickoolinek Při každém nechráněném styku můžeš otěhotnět. Myslím,že kdyby jsi těhotná byla, že by ti test ukázal minimálně ducha.
@andreaandrejka dekuji zkusim zajit k doktorce pro jistotu

Zdravim,
obracim se na vas s dotazem..
Dne 8.5. jsem dostala MS, normalne v terminu, ale misto klasickych cca 3 dnu stredne silneho krvaceni, tato trvala zhruba tyden, ale hodne slabe, spise spineni..
22.5. jsem to dostala znovu, ale prislo mi to takove jine..tak jsem radeji zasla na gyndu, tam mi rekl jen "hm...tak dame injekci".
Takze jsem dostala injekci proti krvaceni a ustalo to asi za den.
Ale ted uz jsem prosvihla oba dva terminy nove MS.
Podle toho prvniho by to melo byt uz 4.6. a podle druheho 18.6.
Chci se zeptat, co si o tom myslite?
Citim se takova unavena..divna...tak nevim jestli to je pocasim, injekci (i kdyz uz to je dost dlouho), nebo snad pripadnym tehotenstvim..?
Dekuji za odpoved a preji hezky vikend...🙂