icon

Mohu být těhotná?

tyna_h
22. čer 2016

Ahoj holky,
chtěla jsem se zeptat jestli je možný, že jsem těhotná.
Brala jsem 4 roky vysoko hormonální antikoncepci, která byla na akné. Přestala jsem jí brát 31.1.2016 první měsíc se mi to zpozdilo asi o 3 týdny, ale to bylo kvůli tomu, že se to tělo vzpamatovávalo z té antikoncepce od té doby jsem to měla zase na den přesně bez zpoždění. S přítelem spolu spíme docela pravidelně bez ochrany. Snažíme se o miminko už od toho února. Menstruace mi měla dorazit 18.6 a stále nic nemám ani příznaky jako jsem vždy měla před menstruací (bolesti v pod bříšku) Naopak jsem se úplně celá osypala včera jsem si dělala test a byl negativní jsou to 4 dny zpoždění. Chtěla jsem se zeptat jestli teda je to na 100%, nebo jestli si mám raději udělat ještě jeden a pokud ano tak kdy nechci si dělat 100 testů. Děkuji moc 🙂

Strana
z5
sussane22
29. čer 2016

@tyna_h taky me to mrzí, proc si mela ty priznaky to fakt nechápu.. ale uvidis ze se brzo podari, hlavne to nech plynout, neres to, prijde to samo 🙂

operetka
29. čer 2016

Snažit se můžete klidně hned, injekce těhotenství spíš prospívá, než aby mu vadila. Držím palce! 🙂

sussane22
29. čer 2016

No vidíš, ja zas tak moc zkusenosti nemam.. takze sup na to 🙂 vidim ze operetka ma stejny termin jak ja 🙂

tyna_h
autor
29. čer 2016

Tak jo holky děkuju jste zlaty 🙂

sussane22
29. čer 2016

@tyna_h neni zac a cekam, az budes mit opravdu dve // tak sem napíšeš a podelis se s nama o radost 🙂

tyna_h
autor
29. čer 2016

Už aby to bylo 🙂

operetka
30. čer 2016

@sussane22 A jo! Tak schválně, která dřív :D Nejsi náhodou Liberecký kraj? Že bychom se třeba potkaly v porodnici 🙂

luciferkaklaris
30. čer 2016

@tyna_h Ahojky. K těm "těhu" příznakům...brala jsem 13 let HA, po vysazení jsme se začli hned snažit, no a já se upnula na to, že bych mohla otěhotnět, když se nechráníme až tak, že jsem měla snad všechny těhu příznaky. Prostě jsem si je vsugerovala. Těhotná jsem nebyla, povedlo se "až" po 3 měsících, i když to skončilo potratem. Držím moc pěsti, ať se povede další měsíc 🙂

chelsi
30. čer 2016

@tyna_h Doporučuji začít měřit bazální teplotu a zaznamenávat si ji. Mně to hrozně pomohlo se zorientovat, co se s mým tělem po vysazení HA děje. Nejdřív jsem měla cykly i 90 dnů, ale nemusela jsem v nejistotě chodit pro vyvolávačky. Teď po necelém roce se to už asi srovnává. Jsem 38 DC, 13 DPO a očekávám za dva dny MS 🙂

sussane22
30. čer 2016

@operetka nee, jsem ze Zlínského kraje.. skoda 🙂 počítám ze porodim driv pac mi prijde ze mam bricho tak na 4 mesic 😀

operetka
30. čer 2016

@sussane22 Tak to se asi fakt nepotkáme 🙂 Mě je zatím tak špatně, že mám 3 kila dole. Tak krásný bříško, jako teď, jsem dlouho neměla... Ale myslím, že to brzy doženu 🙂

tyna_h
autor
1. črc 2016

@luciferkaklaris @chelsi Holky děkuju moc 🙂 asi jsem si to představovala moc růžově myslela jsem, že to bude rychlý. Já antikoncepci vysadila 31.1. 2016 první měsíc to trvalo cca 3 týdny než jsem to dostala a pak to bylo na den přesně, tak jsem myslela, že se tělo už vzpamatovalo a pak z ničeho nic jsem měla strašný bolesti prsou, chvilkami se to nedalo ani vydržet a když už jsem si udělala pár testu a všechny negativní, tak jsem zašla k doktorce, která mi řekla, že mám u vaječníku malinkou cestu, která brání spuštění MS a proto jsem měla taková příznaky to tělo se prý bouřilo 7.7 mám jít na injekci, tak uvidíme četla jsem, že ta injekce z několika procent pomáhá otěhotnět, ale v mým případě to zatím asi nehrozí :(

kostelanda
2. črc 2016

Dobrý den, jsem tu nová. Potřebovala bych poradit. Snažíme se s přítelem o mimčo. V pondělí mě tlačilo za stydkou kostí, to bylo po dobu 2 dnů. Další noc jsem měla křeče v pochvě a neustálý tlačení v podbříšku. Pořád jsem měla takový teplo uvnitř. Teď mě již 2 dny píchá a to celkem bolestivě v levém podbříšku, až v kyčli. Dělala jsem si 4 těh. testy, vždycky ráno a nic. Jsem trochu zmatená... Jaký je váš názor? Děkuji za odpovědí.

helen_h
3. črc 2016

@kostelanda Záleží, kolikátý den cyklu jsi, případně ještě lépe - kolikátý den po ovulaci. Pokud testuješ moc brzy, testy by byly bílé i při těhotenství.

andreaandrejka
3. črc 2016

@kostelanda Testovat se má až když mešká MS. Do té doby jsou to jen dohady. Kdy byla poslední MS?

kostelanda
3. črc 2016

Menses jsem měla 23.6 2 dny. Což je u mě normální. Příznaky stále mám a vzedmuté břicho, ale prdy nemám 😀

kostelanda
3. črc 2016

@helen_h bohužel vůbec netuším, jak mám ovulaci. Zkusím to později....

bajana
3. črc 2016

Tehotna nie si, si este len uprostred cyklu, testujes zbytocne. A aj tie "priznaky" nevyzeraju tehotensky.

bajana
3. črc 2016
kostelanda
7. črc 2016

Myslela jsem že bych mohla být těhotná z minulého měšíce... Bolesti téměř vymizeli, ale občas něco pocítím. Jinak příznaky nějakého zánětu jsem neměla (svědění, pálení při močení, bolesti při styku). Nechápu to...

kostelanda
7. črc 2016

Ještě jsem zapomněla, mám žilnaté břicho a prsa...

lichtakova
7. črc 2016

@kostelanda jestli to spis nebyla ovulace. Nebo praskla cysta.

baskervile
7. črc 2016

Ahoj,prosím o radu.V pátek dorazila MS (v termínu).Jenže: krvácení bylo kratší,pak jen špinění a téměř bez sliznice a podbřišek mě pobolívá pořád (už od půlky cyklu,takže cca 3 týdny).Od včerejška je mi navíc nějak šoufl.Můj doktor má dovču,tak se nemám s kým poradit.Děkuji 🙂

lichtakova
8. črc 2016

@baskervile co test?

veritanas
8. črc 2016

Ahojky holky, potřebuju uklidnit...ms jsem měla poprvé od porodu 9.6., během ní jsme spolu s manželem spali bez ochrany..i když na přerušovaně, za to dvakrát po sobě..v tu dobu jsem ještě krvácela..ms nikde..je pravda, že v tu dobu jsem zkoušela novou antikoncepci, ale neseděla mi, tak jsem ji po 2 tabletách vysadila, to by mohlo způsobit zpoždění...ale jsem trochu vyplašená..na druhé miminko se ještě necítím.. Někdy nevím, co s tím jedním...😀😉

simonek32
8. črc 2016

@veritanas Proč nezkusíš test? 😉

veritanas
8. črc 2016

@simonek32 protože, když jsem čekala malého, tak se mi duch objevil úplně pozdě.a taky se trochu bojím...

simonek32
8. črc 2016

@veritanas Hele za zkoušku nic nedáš a pokud bude neg. a ms pořád nikde, tak bych zašla na gyndu. 😖

operetka
8. črc 2016

@veritanas Pokud jsi měla první MS po porodu před měsícem, nemusí to vůbec nic znamenat, cyklus můžeš mít do začátku hodně rozkolísaný... Možnost tu samozřejmě je, ale spíš menší... Zkus test a uvidíš. A dej vědět 🙂 Držím palce, ať to dopadne, jak si přeješ!

lichtakova
8. črc 2016

@veritanas šance je, i když učitě menší, obzvlášť jestli kojíš

Strana
z5