icon

Mohu být těhotná?

tyna_h
22. čer 2016

Ahoj holky,
chtěla jsem se zeptat jestli je možný, že jsem těhotná.
Brala jsem 4 roky vysoko hormonální antikoncepci, která byla na akné. Přestala jsem jí brát 31.1.2016 první měsíc se mi to zpozdilo asi o 3 týdny, ale to bylo kvůli tomu, že se to tělo vzpamatovávalo z té antikoncepce od té doby jsem to měla zase na den přesně bez zpoždění. S přítelem spolu spíme docela pravidelně bez ochrany. Snažíme se o miminko už od toho února. Menstruace mi měla dorazit 18.6 a stále nic nemám ani příznaky jako jsem vždy měla před menstruací (bolesti v pod bříšku) Naopak jsem se úplně celá osypala včera jsem si dělala test a byl negativní jsou to 4 dny zpoždění. Chtěla jsem se zeptat jestli teda je to na 100%, nebo jestli si mám raději udělat ještě jeden a pokud ano tak kdy nechci si dělat 100 testů. Děkuji moc 🙂

Strana
z5
baskervile
8. črc 2016

@lichtakova Dělala jsem si ho včera ráno a negativní....

lichtakova
8. črc 2016

@baskervile tak to na tehotenstvi moc nevypada...zalezi,jak se ted citis, jestli bys mela pocit,ze je to treba zanet nebo neco podobneho,bude si koupit neco v lekarne nebo vyrazit na gyndu...preju,at jsi brzy fit.

veritanas
8. črc 2016

Holky, tak jsem si dělala 2 testy, klasický a digitální clearblue a oba jsou negativní,..tak je to snad v klidu...😀😀nebudu vám ale kecat, ulevilo se mi... díky za rady..pro klid duše zkusím další za 3dny, když ms nedojde...

lucie_k_s
8. črc 2016

Ahoj holky mám na vás takový dotaz... Od minulého měsíce se s přítelem snažíme o miminko... Těhotenský test mi vyšel negativní, pak jsem dostala slabou MS a od té doby mě tlačí na levé straně podbřišku (tam kde byla minulý měsíc ovu), je to taková tupá bolest... K lékaři jít nemůžu jsme na dovolené v horách mimo ČR, těhotenský test jsem si koupila před chvílí a nevím zda ho mám tedy dělat. Stalo se to některé z vás? Nebo co by to mohlo být? Dnes mám mít ovulaci, ale ta je na druhém vaječníku a je to úplně jiná bolest... Nemůže to být třeba cysta? Žádné jiné těhu příznaky nemám. Děkuji moc za radu, fakt nevím co by to mohlo být. MS bolest a ovu bolest je jiná, tu mám pravidelně každý měsíc a poznám i z jakého vaječníku. Těhu si myslím, že nejsem, dle té MS...

lichtakova
8. črc 2016

@lucie_k_s ty vaječníky se nemusí nutně střídat, může fungovat nějaký čas jen pravý nebo jen levý...cysta to být může, mně jednou nejspíš praskla a nevěděla jsem, zda se nemám vydat jakože se slepákem...s testem bych vydržela min.do rána. Ale taky si nemyslím, že by to bylo těhotenství.

baskervile
8. črc 2016

@lichtakova Právě že kromě toho pobolívání a občasné nevolnosti mi jinak není.Ani výtok,ani problémy při močení 😒 No,dnes odpo jsem si udělala další test.Vyběhl tam jakýs stín,ale nevím,jestli až po limitu,protože jsem neměla čas u toho sedět a pak jsem na to zapomněla

lichtakova
8. črc 2016

@baskervile to muze taky udelat ta cysta...

lichtakova
8. črc 2016

@baskervile vyfot 🙂

lichtakova
8. črc 2016

@baskervile ale kdybys byla uz od min.mesice,tak uz by mely byt dve silne cary. Ja myslim,ze nic...

baskervile
8. črc 2016

@lichtakova To vyfotit ani nejde 😖

denavrbova1
16. led 2022

Co si myslíte o tomhle je to positivní a nebo negativní?

Strana
z5