icon

Mohu být těhotná, i když test je negativní?

barunka229
1. zář 2015

Zdravím holky,dámy
Mám problem 3 mesíce jsem brala v kuse horm. antikoncepci a ted poslední dva týdny chodím často čůrat třeba i každou půl hodinu i v noci, je mi hrozně nevolno,natahuje mě z pachů a občas zvracím cítím se slabě a je mi mdlo.Tak jsem vypustila Ha. a mensruaci jsem normalně dostala ale přiznaky pořád mam ale test byl negativní,prosím mate nekdo zkušenost stím že by jste otěhotnila když jste brala Ha v kuse? Děkuji 🙂

no_title
1. zář 2015

Ta pravděpodobnost je malá. Mimochodem, taky se mi to občas stává, že chodím často na záchod, jsem podrážděná a mi bývá špatně - hlavně z pachů, nejvíc mi vadí guláš a cigarety a vzhledem k tomu, že soused pod náma odpaluje jednu od druhé, jsem měla teď dost horké chvilky, ale test taky negativní. Nevím, proč to tak je 🙂.
To chození na záchod ale mám z otoků, v noci totiž ta voda z těla trochu opadne. Nemáš třeba taky otoky? Pak je to celkem vysvětlitelné 🙂

stekkna
2. zář 2015

Je to možné, já mentruovala do 3měsíce úplně normálně a mela jsem negativní test. Věděla jsem že jsem těhotná protože jsem to tak nějak cítila. Dojdi si k lékaři

barunka229
autor
3. zář 2015

Otoky nemám,začali jsme se snažit o miminko teprve tento měsíc tak jsem zvědavá jak to bude probíhat. 🙂 Každopádně děkuji,zkusím dojít k lékaři at mám jistotu. 😎