Mohu být těhotná i s nepravidelnou menstruací?
Dobrý den , chci se zeptat mohu být těhotná ? Brala jaem antikoncepci kterou jsem dobrala 20 července , jelikož nám je s přítelem už 29 tak jsme se rozhodli že budem pracovat na miminku 😁 no 2 srpna jsme jeli na dovolenou kde jsem měla podle kalendáře i plodné dny ... víte já ani nevím kdy mám ovulaci, protože menstruaci jsem měla jen díky HA jinak jí téměř nemám 😒 nevím proč..nikdy mi to nebylo vysvětlené , vždy mi pan dr. říká ,že mám vše v pořádku 🤷🏻♀️ no k věci 20.srpna jsem měla dostat menzes , teď je to 13 dní opoždění .. před menstruací jsem měla křeče v podbříšku ,strašně mě bolela hlava ,záda v kříži ,která mě bolí doteď semtam ,ale už ne tak , sem tam mě bolí podbříšek pořád jako kdybych to měla dostat 😁 jinak prsa mě nebolí zle mi není, jen mě sem tam svědí bradavky a pořád mám hlad a hodně piji a chodím na malou 🧐už cca před dvěmi lety kdz jsem nebrala HA jaem měla pozitivní test ovšem o dva dny později byl negativní.. a poté jsem dostala menzes .. teď ty čárky jsou docela silné pořád tak já nevím🤷🏻♀️ zde přikládám foto🧐 😁 co myslíte mohla bych tak rychle zapadnout když mám problémy s menstruací? (když jsem ji dobrala a zase jsem to nedostala )jsem zoufalá ale miminko si hrozně přeji 🥹

Nedorazila MS, máš těhotenské příznaky a k tomu jasně pozitivní testy, tak co myslíš? 😉
Ano, testy jsou pozitivní a jsi těhotná. Taky jsem byla těhotná hned po vysazení HA, někdy se to podaří… Před dvěma lety jsi měla pravděpodobně zamlklé těhotenství, které odešlo právě s tou menstruací, to se občas děje… Teď prostě jen musíš čekat, jak to dopadne. Zavolej na gyndu a oni tě objednají tak, aby bylo už něco vidět.
3x pozitivní tohle uz nebude falešné 🤩🤩 gratulace 💕
Tak to předtím asi bylo Biochemko, když jsi měla nejdříve pozitivní test a pak negativní. Ale tady máš ted nekolik pozitivních testů za sebou. Můžeš si ještě zajít na krev na Hcg 😉 Jinak zavolat k OG a objednat se na kontrolní UZ. Blahopřeji k + TT 🍀
tak uvidíme , jen se bojím aby se to neztratilo zas ta čárka , zkusím ještě příští týsen udělat testík a objednám se na gyndu 🤩 vůbec mi neleze do hlavy že by se to stalo hned po vysazení HA zrovna mě 😃 v mém případě ,kdy jsem tolikrát brečela ,že snad nikdy nebudu maminka ,dlouhodobě bez ochrany a mých nepravidelných cyklů jsem nikdy nezapadla ,když mi tělo nefunguje bez HA tak jak má 😒samozřejmně to co píšete mě moc potěšilo , snad to tak bude 🥹🙏
Dobrý den měla jste někdo ze mě vyšli dvě čárky ale duch a včera sem malinko krvácela a dneska slabé krvacim ale když se utřu tak malinko mám srazeninu malinko bolí pod brisku ....když to mám tak hodně krvácím ale tohle není si myslím Menstruace máte v tom někdo zkušenosti
@anetferencova100 proč si myslíš,že to není MS? Podle mě to tomu bohužel napovídá, že je. Dostavila se v termínu menstruace?
@telios já sem to měla právě měla hodně a to mám slabou menstruaci
@telios třeba asi to je no já vždycky to měla hodně a bolesti sem měla že sem nemohla ani stát tak nevím no
@anetferencova100 ms mue byt silna /slaba…pokud plod odesel, pravděpodobně pokud se budeš testovat, budeš mít v moči zbytkové hcg ktere bude postupne klesat (test muze vyjit jeste s carkou)… pripadne se po menstruaci objednej k lekari aby zjistil, zda plod opravdu odesel, nekdy se muze prave stat ze se plod i pres ms udrzi 🙂
Preji at to dopadne jak by sis prala…. Jakomyslim ze pokud z tebe vysla srazenna byla to opravdu ms ale netusim nejsem lekar )
Edit, pokud to treba bylo jen spineni, je dost mozne ze bude vse v pordku,ale moc mi nesedi ta srazenina (omlouvam se za chyby-mam rozbity displej a spatne se mi pise - a na opravu nemam kapacitu xD )
@telios dobře já sem byla dneska odpoledne ve fakulce a oni mě nevzali aby mě vysetrili nic tak sem tam šla zbytečně a dneska vůbec sem nic neměla žádné krvácení no tak pátek sem objednana tak uvidím
Dobrý den vím že sem asi stim otravná ale mám jedno zdraví a dvě děti tak mam strach ....když sem byla na gynde tak mě dělala ultrazvuk nic tam nebylo poslala sme na HCG v krevní a taky nic negativní krvácela sem mírně jen 3 dní teď spinim a pořád na foukla a mírně bolesti pod bříšku neví něco je semnou špatně
@anetferencova100 může to bejt hormonální změna ,počasí ,stres cokoliv možná endometrioza ( tu gynekolog nepozná ) běžne něco cysta atd ..
tak holky zapomněla jsem napsat jsem 8+5 tt 🥹🥹😇

@tesinkaa podle testů těhotná jsi 🍀