Mohu být těhotná podle výsledků testování?
Ahoj,
mohu se vás zeptat na názor, co říkáte na výsledky tohoto testování? Já totiž vidím sílícího ducha.
Vím, že je ještě hrozně brzo, ale já už to nemohla vydržet a najednou lovím duchy.

@sishina Já vidím ducha na obou a opravdu sílí 🍀
@nick1234 no tak si zkontrolujte vás zrak…9 DPO má hezkého dusika ani není třeba ho lovit… pokud nemá jiný zdravotní problém způsobující pozitivitu testu, tak má v moci hcg z těhotenství. To jak se bude těhotenství vyvíjet je samozřejmě věc druhá, to neví nikdo. Ale test pozitivní je- slabě Ake je na 9 DPO krásně
@sishina Dušíky vidím, přeji ať sílí ❤
Díky za názory! Tak uvidíme.
Předchozí zprávu jsem smazala omylem 🙏🏻
Já jsem asi slepa ale nevidím nic 🙈 tady to lovení duchů nechápu. Chápu že někdo čeká na miminko fakt dlouho samy jsme museli mít hormonální léčbu ale dokud neni vynechana ms není dobré testovat.samozřejmě přeji ať Vám to vyjde ✊️
Vidím na obou, na jednom víc, ale je pravda ze oba jsou fakt slabý, i když ten jeden je trochu víc vidět.🙂 Snad to opravdu klapne.🙂
@arwen666 jj seš slepá 🤣🤣
@sishina sílí, je to jasný. Držím palce ať vše vyjde🥰
Díky holky, pokud těhotná jsem, tak dnes (10DPO) mám první příznak, mám hrozně těžký prsa 🤣🙏🏻. Nemám je bolavý ani citlivý ale mám pocit, že musí být tak 2x větší, ale samozřejmě nejsou. Kontrolovala jsem to 🤣🤣🤣
@sishina ve skutečnosti to je krásná slabá růžová carka to nikdy tak nevyfotis tak můžeme doufat obě dvě, ale je strašně brzy, minuli měsíc jsem mela biochemko a MS přišla o 3 dny dřív, ale je fakt ze takovou čárku jsem neměla byla slabší tak TFUJ, TFUJ, TFUJ. Kdy budeš zase testovat? Chtěla bych az v pondělí aby byl vidět skok dolu nebo nahoru
No já jsem chtěla včera až v neděli a stejně jsem to nevydržela 🤣. Takže nevím 🤷🏻♀️
☺️☺️☺️
@sishina Krásně sílí 🤗

@sishina Testy jsou negativní, i když na tom 9DPO nějaký nepatrný stín vidím. Může to znamenat těhotenství nebo taky ne. Uvidíš za pár dní, jestli bude sílit. Držím palce 🙂