Možná se poštěstilo? Divná menstruace
Zdravím maminky!
Poslední příspěvek jsem psala kolem října, co bohužel po pozitivních testech se dostavila menstruace a tehu se neudrzelo. Stále jsme se snažili a nic. Dnes jsem šla k Dr s tím, ze jsem měla opravdu divnou menstruaci. Jeden den začala hnědým výtokem, druhy den trochu krvácení a potom den a půl nic a potom už jen spineni. Nikdy předním jsem s MS problem neměla. Šla jsem k dr s tím, zda je všechno OK s hormony, nebo co se vlastně děje. To , co mi doktor řekl me posadilo na zadek:D ziji v UK , tak me tu u doktoru už nějak nic nepřekvapí, ale tohle .. no doktor mi řekl (bez jakéhokoliv vyšetření) , ze určitě jsem těhotná, ze ať udělám test za 2 týdny a uvidím ( dělala jsem během toho vynechání při krvácení opravdu ten nejlevnější test - jen ty proužky papírku a negativní) řekl, ze krvácení 100% bylo implantacni a ze uvidím, ze jsem těhotná. No nedalo mi to, koupila jsem lepší digitální test a hned doma testovala( přeci po takové informaci od Dr čekat 2 týdny je nemožné :D) no a na digitalce krasne PREGNANT. Tak teď počkám a udělám znovu za týden (snad to vydrzim) a uvidíme či se udrželo nebo ne. Stalo se to někomu? Jinak dělala jsem znovu dnes ten levný test na caru papíru a znovu negativní. Tak jsem zvědavá , co ukáže za týden .. držte palce , snad se konečně uchytilo❤️ Prikldam digitální test a ten obyč foto

@adelajda5 ahojky, mám podobnou zkušenost, jako ty🙂
Poprvé se mi to stalo v prosinci, kdy jsme týden před termínem ms slabě krvácela 5 dní..potom to přešlo na tří denní špinění a po skončení krvácení, dva dny před ms // na testu.
Nikdy jsem v těhu nekrvácela..nakonec těhu nedopadlo:-/
No a teď..zase pár dní před ms..sem tam slabé krvácení světlou krví, třeba po ránu, nebo večer, bolest břicha atd. ale ms jako taková to prostě nebyl. Dnes mám termín ms, a včera mým břichem projela taková řezavá bolest, a víc jsem zakrvácela, troška i sliznice, říkala jsme si, už se rozjela ms...a dnes ráno vůbec nic. test a tam druhá slabá čárka, spíš duch...testy jsem dělala už před 5 a dvěma dny zase a nic.
Bojím se, že se to bude zase opakovat☹
@snezenka123 budu držet palce ! .. Me přišla “ms” normálně v termínu. Předně den, co přijít měla . Dr řekl, ze je to tedy implantacni, tak uvidíme, zda se udrželo. Test jsem dělala až včera po úplném skončení ms. Tak uvidíme. Zadari se, hlavu vzhůru!
@adelajda5 taky ti moc držím palečky🙂 jsou to podivnosti, viď? tobě to test ukázal krásně🙂já přemýšlím taky nad nějakým tím dražším, digitálním, abych neplašila a každý den netestovala těma obyč:-/ hrozně se bojím, že to zase nedopadne..☹
@snezenka123 me opravdu ty obyc neukazuji, jsou koupené tady v “samosce” , tak trochu pochybuji o účinku:D no zkus.. já se chystám na ten, který ukáže kolikráty tyden.. tak uvidíme , dam vědět , jak jsme dopadli! A ty se hlavně nestresuj, ono to přijde!! ❤️
@adelajda5 čekám balík a potom vyrážím do lékárny🙂udělám ho zítra a nebo pozítří🙂 a kdy ty?
No původně jsem chtěla až tak za týden, ale čekat nevydrzim, teď jsou to 2 dny po úplně skončení “menstruace”, tak uvidíme jak to ukáže 🙂 stejnak tady budu muset počkat do 7 týdne než by me tu vzali na scan. Tak uvidíme, zítra nebo v sobotu, ať vím, jak na sebe dávat pozor v práci . Držím palce a dej vědět! 😇👍
Jinak nevím, jak jsi na tom ty, ale já před tou “menstruaci” ani teď absolutně žádné příznaky. Tak jen to mi je divné :D no vše uvidíme 🙂 chce to trpělivost, viru a nestresovat se!
@adelajda5 noo já právě si připadala "těhotně" , břicho bolelo tak nějak jinak a hlavně prsa, ty mě nikdy moc nebolely, zato teď ano..jsem podrážděná, nervozní...prostě jako silné PMS, a jako by ms měla dorazit každou chílí, doufám, že už nedorazí🙂
koupila jsem si digitální test, ale chci vydržet do soboty🙂máme výročí🙂kdy jdeš k dr.?
Tak to přeji, aby to vyšlo!! To by bylo krasne na výročí, hodně stesti 👄 no já k DR se objednam nejspíš v pondeli(jak dopadnou další testy) a potom pokud vše dobře, tak od dr dostanu doporučení na scan (ultrazvuk). Uvidíme, budu informovat. 🙂
@adelajda5 to je divný tohleto...ale zase digitál by nekecal, ne?já budu zítra dělat ten digi od CB, ukazuje to i ty týdny, tak jsem zvědavá...a napnutá jako kšandy..zase nebudu moci dospat:-/
@adelajda5 myslím, že jsi těhu🙂 kdy budeš dělat test?
@adelajda5 moc j emi to líto, že to nevyšlo...můj test z dnešních dvou hodin ráno...ale večer jsem zase slabě zakrvácela, tak se bojím se radovat☹
Držím palečky!!!
@adelajda5 moooc děkuji, pořád sem tam slabě zakrvácím, tak se bojím, ani se neraduji☹jsou to nervy
@snezenka123 Hoj, tak jak to s tebou výpada? 💋
@adelajda5 ahoj, nic moc...teda v pondělí jsem byla na krvi a 124 a středa 391,92..takže se to dokonce ztrojnásobilo...ale ...beru ten utroš a stejně sem dneska začala slabě krvácet...takže je to tak 50/50..jsem z toho taková přepadlá...v lednu potrat..a teď tohle...:-/a co ty? jak jsi na tom ty?
Držím moc palečky!! Uvidíš, tentokrat to dopadne dobře! ❤️ No já nic, nebudu už na to myslet a proste tomu nechám volnou cestu. Až ro přijde, tak to přijde
@adelajda5 jasný...člověk to prostě musí nechat na "těch nahoře" a na přírodě...nic jiného nám nezbývá❤

Budu drzet pesti 😊