Možné příznaky těhotenství: Jak zjistit pravdu?
Přicházím s dotazem. 29.7. jsem měla poslední ms. V délce sedmi dnů. Vím, že na to, aby test ukázal těhotenství je brzo, ale už mám čtyři dny bílkový výtok, cítím se přes den unavená a cítím šílenou horkost a sem tam, jako by mě přešla zima. Zkrátka se cítím jinak. Mám pocit, že jsem těhotná. Ta nejistota a čekání zda přijde menstruace je šílená, ale vydržet to holt musím. Přikládám fotky. Já si nemůžu pomoct. Já tam tu začínající pidi čárku druhou vidím. Na rysky nehraju. Roky používám tu stejnou značku testů právě a buď byl jen čistě bílí a nebo nebo byl od mini duchů po krásné dvě čárky, jako při předchozích dvou těhotenství. Mám dilema, zda ano či ne, už jen protože mladšímu synovi bude teprve 8.měsíců. Nechám to osudu.

Přicházíš s dotazem, ale odpověď nečekáš. Test je negativní, ale ty poznáš, že jsi těhotná. 😁🤷♀️🤦♀️
@hotblood ono žádná antikoncpce není 100% a ani přerušovany sex já mám nehormonalni tělísko třeba po druhé už pomalu 4 roky a vse ok mám Ms pravidelně a nikdy žádný problém chtělo by se to poradit s lékařem ten vás zná nejlip 😉 jinak ten výtok může bejt ne zánět ale třeba nějaká změna stres ,jídlo ,spánek atd vše co je jinak veme tělo taky jinak ...
Těhu příznaky způsobuje hormon hcg... Pokud máš test negativní, není hcg a tudíž nemůžou být ani těhu příznaky 🤷
@hotblood 🤣🤣 promiň, ale spíš ti to podle všeho leze na mozek…..
@hotblood Taky jsem na sobě pokaždé nějak poznala, že se vetřelec zabydluje a test byl jen na potvrzení. Ale třeba teďka jsem měla zpoždění, nervy jako 🐷, protože další už bychom nezvládli, a taky už jsem pak viděla potenciální příznaky a pocity všude. Však se uvidí s časem, dej vědět!
@mourovatakocka Určitě dám vědět.🙂👍
@lilian2111 Neleze. Je to buď a nebo. Tak co.. Já své tělo holt poznám.
@hotblood pak nechápu co chceš, aby ti tu kdo napsal 😆 pokud jsi si tak jistá, můžeš se rovnou objednat na první kontrolu 😏😁
@hotblood pokud někdo další dítě něchce,tak se chrání.je brzo,tt negativní,ale to ty víš.nikdy jsem takhle brzy tt pozitivní neměla, u syna mi dokonce speciální digitální test v den ms ukázal -, ovulace byla vyvolávaná,tak vím přesně kdy byla a tomu jejich - je teď 4,5 roku😀 jinak bílkový výtok je při plodných dnech a ty netrvají jen jeden,dva dny.to co ty popisuješ mám taky, ale u mě to není těhotenství, ale přechod...😉 (a to vím 100%, dr.potvrdila)
@mourovatakocka byla jsi tehdy těhotná, když ti zpožďovala ms a měla jsi tušení a věděla jsi, že jsi těhotná?
@jana_001 Nevím, jak to měla paní, ale já ještě nevynechala ms. Teprve čekám na termín očekávané ms. Psala jsem že u obou předchozích těhotenství jsem tušila, že jsem těhotná ještě než jsem vynechala ms a testovala. Jsou opravdu ženy, které to na sobě poznají. Nejsem jediná.
@veronikav31 Test je negativní, protože je brzo. A myslím, že jsem nikde nepsala, že další dítě nechceme. Přechod fakt nemám. Je mi 30let.😁 Na ten mám fakt ještě čas. A u mě ovulace probíhá jinak. Mám ovulační výtok jen opravdu dva dny. Dál, už ne. Jinak bílkový výtok mám jedině, když jsem těhotná, proto to i píšu.
@hotblood i když je někomu 30,tak to neznamená,že nemůže mít přechod,to by ses divila, to mají i mladší holky. Mám kamarádku a té bylo 24,když jí předčasně vyhasínali vaječníky. Tak časem uvidíš,ale osobně si myslím, že to přeháníš,počkej do data ms a uvidíš zda jsi nebo nejsi.pokud jsi byla už dvakrát těhotná a pokaždé jsi toto měla,tak to třeba poznáš,ale taky to tak být nemusí,to my ti neřekneme
@jana_001 věděla jsem to ještě před zpožděním 🤷
@veronikav31 To jono. Každý je holt jiný. Byla jsem před dvěma měsíci na gyndě. Tak nemůžu být v přechodu, když jsem zcela v pohodě. Já sem potom schválně napíšu, jak to u mě dopadlo.
@hotblood já na testu nevidím opravdu nic. Nicméně podle toho co píšeš, znáš svoje tělo a víš, jak se chová v počátcích těhotenství. Na test a tím potvrzení nebo vyvrácení bylo 19. Ještě brzo. Zkoušíš dál?
@kolibrik123 Zkusila jsem dnes z ranní moči. Vím, že to bylo předtím brzo, ale chci zachytit to, jak bude sílit.

@jana_001 Žádnou odpověď nečekám. Třeba jen to, že to měl někdo stejně. To je celý. A příznaky vsugerované nemám. Když klasicky můj cyklus vypadá jinak. Než to je teď.