Možné příznaky těhotenství: Jak zjistit pravdu?
Přicházím s dotazem. 29.7. jsem měla poslední ms. V délce sedmi dnů. Vím, že na to, aby test ukázal těhotenství je brzo, ale už mám čtyři dny bílkový výtok, cítím se přes den unavená a cítím šílenou horkost a sem tam, jako by mě přešla zima. Zkrátka se cítím jinak. Mám pocit, že jsem těhotná. Ta nejistota a čekání zda přijde menstruace je šílená, ale vydržet to holt musím. Přikládám fotky. Já si nemůžu pomoct. Já tam tu začínající pidi čárku druhou vidím. Na rysky nehraju. Roky používám tu stejnou značku testů právě a buď byl jen čistě bílí a nebo nebo byl od mini duchů po krásné dvě čárky, jako při předchozích dvou těhotenství. Mám dilema, zda ano či ne, už jen protože mladšímu synovi bude teprve 8.měsíců. Nechám to osudu.

@hotblood pokud jsi po císaři,tak ti doktoři jistě řekli jak dlouho po něm nemáš otěhotnět,když je těhotenství kratsi než 1 rok,tak je riziko.doktori to neříkají jen tak.to se neumíte chránit?
@lilian2111 ještě nás pak obviní,že kvůli nám ms dostala
@veronikav31 Vy jste opravdu hloupé. Na to už není co napsat, co dokážete vymyslet za blbost. Raději už nic nepište. Udělate líp.
@veronikav31 Ježíš tady je zase někdo chytrý.
@lilian2111 Nejsem žádný pitomec. Rodiče tě slušnému chování asi nenaučili. No, aby si se nedivila ty, že mám pravdu.
@hotblood Tvoje chovani je fakt otresny a jeste se rozciluj, kdyz ti to tu vsechny napiseme. Nejde o to, ze lovis neexistujici duchy a intuice ti napovi hned po styku, ze ses tehotna, nebo ze by ti to snad nekdo nepral, ale jde o to, jak agresivne a nenavistne vystupujes, mozna by stalo za to si po sobe ty prispevky precist. A jaky dilema mas taky nechapu, zvazujes interupci? Mne doktorka po cisari rekla, ze nemam otehotnet minimalne dva roky, takze ja bych 8 mesicu po cisari do nechranenyho styku nesla, ale to je samozrejme tvoje vec.
@hotblood A jaky mas dilema skrz jizvu? Ja to asi nechapu. Vis vubec, co znamena slovo dilema? Tady mas pripadne vysvetleni: https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Dilema
@hotblood vy jste hloupa,když nedbate rady lékařů. Fakt,už dlouho jsem nikoho takového neviděla...vy si fakt do pusy nevidíte. Dilema je rozhodování ne to zda jste nebo ne těhotná.kdyz napíšeme svůj názor,ze nic nevidíme tak se dočkáme osočování a napadání.prispivam hodně,jsem v hodně skupinách,ale toto jsem ještě nezažila 🤦♀️
@veronikav31 Tvůj názor.
@katule1990 Vím co znamená slovo děláme. Tak že mě nedělejte blbce laskavě. A pokud se tu hodláte chovat jako slepice. Tak klidně, ale beze mě.
@hotblood není to jen můj názor
@hotblood Dobre, tak mi teda vysvetli, jake to dilema mas. Mezi cim se rozhodujes?
@somalicats 😡👎
@katule1990 Ničím. Já už tady nic psát nebudu. Nebudu podporovat vaše super komentáře. Evidentně čekáte až se zase něčeho chytnete, jak supy a jen chytračit. Dost jasně jsem tady psala proč testuju tak brzo a každý den. A tak to máte tak brát a nemít okolo toho tisíc keců zbytečných. A kazit mi tady akorát mou radost, že se nám nejspíš zadařilo otěhotnět. Děkuji vám. Jste fakt dobří lidé, jen co je pravda teda.
@veronikav31 😂😂😂 to teda
@hotblood 🤷🏻♀️😂😂😂 milá zlatá mě je to upřímně úplně jedno 😁
@lilian2111 Tak papa a šáteček..
@hotblood Tak pokud jste udělali takovou kravinu a otěhotněla jsi i když bys ještě neměla, tak co chceš dělat?
@klokanka31 Co bych jako měla dělat.? Jsou maminky, co otěhotněly po porodu mnohem dřív než já. A krásně to zvládly. Tak jsme chtěli další miminko. Nicméně, že se povede dřív, než jsme očekávali to už je věc druhá. Stalo se. Nevadí. Stavíme se k tomu čelem. A přijímáme to, jak to je.
@hotblood Ale to ti neberu,ale po císaři to není asi dobrý tak brzo...
@hotblood po běžném porodu lze otěhotnět hned po sestinedeli,ale ty jsi po císaři,to je rozdíl,jizva nemusí být dost zhojena a silná a to muze znamenat problém,o tom tady mluvíme.mam skvělou doktorku,ale kdybych takto přišla já,tak by mi řekla zda jsem se nezblaznila. Mě dr. jizvu kontrolovala vždy a to jsem byla při otehotneni 1,5 r po císaři,naštěstí dobrý ale i tak me upozornila na rizika
Ženské v klidu, už to trochu přeháníte ☹
@klokanka31
@veronikav31
@ee.liska jen jsem psala,že ta jizva je důležitá a proč se doporučuje delsi rozestup mezi porodem a tehotenstvim,nikoho neprudim,tak proč bych se měla zklidnit??totéž jí zopakuje doktor,tak co je na tom?nenavadim ji k potratu,to vůbec,tak o co jde?
@ee.liska jinak ja se nemám za co omlouvat,vše jsem myslela tak jak jsem napsala,když někdo na me útočí,tak se budu bránit to se na mě zlobte
@ee.liska No nejsem doktor, ale pokud by jizva nevydržela tak je průšvih jak pro dítě tak pro matku ne?
@veronikav31 Když jsem byla v březnu na kontrole u svoji doktorky, protože jsem měla předtím cystu. Tak se mi rovnou podívala i jak to vypadá po císaři a říkala, že je vše v pořádku a od té doby je už nějaký ten měsíc zase pryč. Tak jen doufám, že vše bude v pořádku.

@hotblood Na té fotce je opravdu poloviční čárka, falešná, jak je tenhle test dělá, nic víc na něm není, pozitivita na něm vypadá úplně jinak.
Mě zase nikdy nezklamala moje intuice když jsem potkala pitomce, poznala jsem to po první větě, jako tomu je u tebe. 🙂
Těším se až tu budeš muset nakonec přiznat že tě intuice zklamala, takže ignorovat nebudu, ale počkám si na to. 😉😂