Možné příznaky těhotenství: Jak zjistit pravdu?
Přicházím s dotazem. 29.7. jsem měla poslední ms. V délce sedmi dnů. Vím, že na to, aby test ukázal těhotenství je brzo, ale už mám čtyři dny bílkový výtok, cítím se přes den unavená a cítím šílenou horkost a sem tam, jako by mě přešla zima. Zkrátka se cítím jinak. Mám pocit, že jsem těhotná. Ta nejistota a čekání zda přijde menstruace je šílená, ale vydržet to holt musím. Přikládám fotky. Já si nemůžu pomoct. Já tam tu začínající pidi čárku druhou vidím. Na rysky nehraju. Roky používám tu stejnou značku testů právě a buď byl jen čistě bílí a nebo nebo byl od mini duchů po krásné dvě čárky, jako při předchozích dvou těhotenství. Mám dilema, zda ano či ne, už jen protože mladšímu synovi bude teprve 8.měsíců. Nechám to osudu.

@hotblood já se omlouvám, ale co tady řešíme? pokud na sobě poznáš těhotenství od oplodnění, ok. tak máš dát fotku před a v den vynechání.tohle lovení duchů pochopím od holek co se snaží x let a mají po Ivf, ale u matky 2 dětí,která do toho vlítne ani neví jak moc pochopení nevidím.
@veronikav31 však já se ji ptala na to samé 🤣 prý kdybych uměla číst, tak chtěla někoho, kdo to měl jako ona 🤣 to je takové to.... "jsem z toho úplně v háji, ale budu dělat, jak jsem nad věcí" 🙈
Btw já na sobě taky obě těhu poznala... Stejně tak jako jsem si to myslela o v měsíce, kdy to nevyšlo 🤣
@hotblood Já vždycky vidím opravdu i mini duchy, ale u tebe ani ťuk. I když si ty fotky zvětším...
@izzylka Já na sobě poznala zaručeně těhotenství vždycky když jsem těhotná nebyla 😄
@klokanka31 🤣🤣 přesně...
@izzylka jako jo,znám jednu holku co viděla ducha na testu 8.den po ovulaci, ale pak zjistila,že čeká dvojčata,proto hcg stoupalo rychleji než ostatním. já na sobě u syna těhotenství poznala až s ultrazvukem, tt mi pořád házely duchy,ani ten slavný digi test nefungoval, v den ms byl - a to píšou,že je hodně přesný😅 a tomu jejich - je 4,5 roku. syn byl chtěný,žádný omyl
@klokanka31 Srandičky si dělejte jinde.
Ja jsem tady snad vic negativni test pri loveni duchu jeste nevidela 🤷🏼♀️
@klokanka31 Možná tak u vás, ale mě intuice ještě nikdy nemýlila. Však se budete ještě divit. Až budu mít ty dálnice a pak se možná tak můžete zamyslet nad svým chováním k druhým. Jsou prostě ženský, který to na sobě poznají. To asi nepochopite.
@hotblood No tak když si myslíš že těhotná jsi tak jsi, běž s testíkama za manželem a nedělej tady divadlo.
@klokanka31 Nedělám divadlo. Vy tady do mě jedete a co jako jste tím zajímavé. Nejste. Akorát ukazujete, jaké jste. Nepřející. To je celý. Některé reakce, co tady čtu fakt nejsou normální. Já to neberu možná komplex z toho, že se jiné daří otěhotnět a jiné ne. To bych docela i pochopila, ale kvůli tomu člověk nemusí být ještě jízlivý na toho druhého. Takže rozum do hrsti děvčata. A chovejte se lépe. Jednou se může najít člověk, kterýmu se to fakt líbit nebude.
@hotblood sama víš,že dělat denně testy je blbost,protože hcg stoupá obden až 2 dny. nepřející fakt nejsem,jen píšu fakta.za ty roky jsem tt viděla tolik,kolik ty sis jich neudělala ani v jednom z těhotenství. a ano,víc sympatizuji s holkami co se jim nedaří otěhotnět,podstupují možné i nemožné než s někým o koho se otřou trenky a ještě z přerušovaného sexu je těhotný. každopádně rozhodující není pozitvní tt,ale to zda ms přijde nebo ne,to ví každá,protože i když tt pozitivní je,tak ms může přijít,bohužel to tak je.jo a nepřeju to nikomu,sama jsem si tím prošla, takže opravdu to závist a nepřejícnost není
@hotblood Naopak já každé těhotenství přeju. Ale když někdo dává pořád negativní testy a testuje snad hned po sexu a ještě tu ze sebe dělá jak všechno ví nejlíp a vidí duchy i když to ještě není reálný, tak pak jako promiň, ale nepřijde mi to normální.
Ja mam taky dilema a to, co si o tomhle celým divadlu myslet 😂
@veronikav31 No, ale každopádně je dobře se umět chovat. A jasně jsem napsala proč ty testy.
@hotblood Je dobre se umet chovat, ale priznej si, ze divadlo tady opravdu hrajes ty. Nazves diskusi 'mam dilema' i kdyz zadne dilema nemas. (To, ze nevis, jestli jsi nebo nejsi tehotna opravdu neni dilema. :D) Pak tvrdis, ze tedy uplne jiste vis, ze tehotna jsi, protoze mas intuici, kterou skoro nikdo jiny nema a sypes sem fotky testu, na kterych neni nic videt. Kdyz ti to ten telefon neumi vyfotit, tak proc to sem vubec davas? Staci snad napsat, ze mas na testu ducha, ne? My to fakt na vlastni oci videt nepotrebujem, ja myslim, ze trochu precenujes, nakolik cizi lidi tve tehotenstvi vlastne zajima.
Tehotna byt evidentne chces, tak at to dopadne tak, jak si prejes a jsi spokojena.
@hotblood já teda na posledním testu ducha vidím.. a co se týká toho bílkového hlenu po ovulaci, taky jsem ho v aktuálním těhotenství měla. A taky jsem z těch, kdo na sobě těhotenství poznali ještě před testem a vynecháním ms. Napoprvé jsem svojí intuici nevěřila, ale tentokrát mě ani pozitivní test nepřekvapil. Každopádně vám přeju, ať to dopadne jak si přejete 🙂

@hotblood já Teda na žádném testu nic nevidím. Víš, že na testu mají být dvě čárky a ne jedna že jo? 🙈