Může být test v den vynechání menstruace pozitivní?
Mohu brát jako pozitivní? Díky moc ☺️

@lucylu823 já tam vidím ducha, ale lepší jsou normální papírové😊 zkus koupit jiný (papírkový) a budeš mít hned jasno🙂 kolik jsi dpo?
@lucylu823 Já vidím ducha
@anonymni123kj123 to kdybych vedela 🙈 neco mezi 12-14..a jiny test tu nemaji 🙄
@lucylu823 aha to je Škoda:( tak nezbývá nic jiného než počkat a za dni udělat další 🍀 držím palce
@anonymni123kj123 mate pravdu ❤️ Ve finale nezbyva nez cekat 😁 moc dekuji!
@lucylu823 také vidím ale test bych mě nenapadlo rozebrat teda 😀 každopádně já si objednavala mamatesty přes internet 😀😊 a něco tam vidím ale s těmito testy nemám zkušenost
@lucylu823 já vždy rozebrala měla jsem takové duchy taky a na výsledku to nikdy vliv nemělo vždy jsem těhotná byla.....😉
@carolineg1 díky za odpověď ☺️❤️
@anonymni123kj123 tak jsem se poucila 😅 a spodni je dnesni, v porovnani s hornim vcerejsim (pred rozebranim 😁) mne prijde, ze sili?! 🙏
@lucylu823 taky mi přijde silnější.🙂
@pampeliska1313
@janina92 Holky díky ❤️ Myslíte, že už ukáže clearblue digital? Přeci jen má vyšší citlivost a člověk tak nějak hned ví, na čem je 😁
@lucylu823 to je krásný rozdíl❤️ Myslím ze digitál by to mohl ukázat. Já ho zkoušela taky když jsem měla podobnou čárku. Dělala jsem ho 6.11. sama vidíš jakého jsem měla ducha 😀 zkus ho (snad nevadí že tykám😊) byla jsem 10 dpo a digital už ukázal😊
@anonymni123kj123 teeda! ❤️ Moc gratuluji ☺️ A diky za nadeji 😁 uz mame dva raubire a dalsi jsme neplanovali, ale kdyz uz se clovek s tou myslenkou ztotozni 🥰 tak asi zitra vyzkousim ten clearblue a dam vedet
@lucylu823 to chápu, tohle je naše první miminko tak to pro mě bylo všechno nové. Také jsem byla ráda za každou radu a podporu😊 určitě se ozvi🍀 držím palce
@lucylu823 mne se třeba clearblue ukázal hned, ale na papírovým jsem lovila duchy.🙂
@pampeliska1313
@janina92
@anonymni123kj123
Holky moc díky za podporu! ❤️ Clearblue dnes vyšel pozitivní…😍 Tak snad už to tak je! A do toho jsem celou noc rodila naší fenku 🥰
(Incinta = těhotná)
@lucylu823 také jsem měla takhle slabý a sílil 👍
@lucylu823 no paráda, gratulace! <3
@lucylu823 gratuluji ❤️❤️

@lucylu823 Ja tam tedy nic nevidím 😕