icon

Může být zpožděná menstruace známkou těhotenství?

lucylju1
17. srp 2024

Holky myslíte si,že je to pozitivní ? Digitální ráno 2-3 a papírek z Benu jen lehce dělán teda v poledne.. jsem v šoku jsem po profuku dva měsíce a odstranění srůstů.. mimo to před dvěmi lety na ivf nedopadlo,a i nám bylo řečeno,že děti přirozeně mít spolecně nebudeme.. 6let nic.. já vůbec nevím,zda se radovat nebo raději ne ..do toho mám na starost koně a úplně jsem teď měla jiné myšlení a starosti ..a teď jsem opravdu v šoku ms mešká 4dny na gyndu zavolám v pondělí..

Může být zpožděná menstruace známkou těhotenství?Může být zpožděná menstruace známkou těhotenství?
hanafilipova
Odpověď byla odstraněná
hanafilipova
Autor odpověď smazal
lucylju1
autor
17. srp 2024

@hanafilipova nevím co je jeblého na tom,že obyč s větší citlivostí by měl ukázat jasně,než test s menší citlivostí,jestli nejste jeblá vy 😂

hanafilipova
17. srp 2024

@lucylju1 a kdo má tohle asi vyřešit? Šance je tam 50 %. Potřebuješ laboratoř a ultrazvuk a ne modrého koně.

lucylju1
autor
17. srp 2024

@hanafilipova to vím taky paní chytrá , spíš zda se někomu nestalo též že digital byl jasnější než obyč a s prominutím na utz momentálně opravdu nic neuvidí 😘

squezy
17. srp 2024

@lucylju1 nechápu ty trapné komentáře. Podle jsi těhotná,i když jsou ty testy tedy matouci 🙂 Zkusila bych ještě za 2 dny ten papirkovy test a objednala se na gyndu.. Držím ti moc palce! 🙂

klokanka31
17. srp 2024

@hanafilipova Ty už zalez a nebuzeruj pořád.

klokanka31
17. srp 2024

@lucylju1 Je to tam 🍀🍀😊

ruzenina
17. srp 2024

Já bych se řídila digitálním. Řeším stejný problém na testu mám toto 15 den po styku ale jsou to pepino testy 10 citlivost a plastový také pepino comfort. Prý ukazují falešnou pozitivitu jiné v marketu neměli. Zkusím večer lékárnu a uvažuji nad tím digitálním ale jestli není brzo...

lucylju1
autor
17. srp 2024

@squezy @klokanka31 děkuji holky ..paní asi nechápe,že někdo kdo je po nepovedených ivf má z tohohle obrovskou radost i když mě to zmátlo.. snad to vyjde udělám za dva dny další a pak se objednám ♥️

lucylju1
autor
17. srp 2024

@ruzenina je možné,že to bude tím,že jsem ten digitální dělala hned po ránu a pak na ten obyč už déle a hlavně se mi nechtělo ani čůrat 😂😂😂tak bůh ví.. člověk pak zkouší víc ale zkusím zase z té ranní ♥️držím palce

hanafilipova
Autor odpověď smazal
nikolkarybarova77
17. srp 2024

Nekdy nechápu jak zensky můžou být takhle zle a jedovaté, prostě je to dotaz jako každý jiný , a pokud se vám nelíbí neodpovidam a nestresuji paní ještě víc než asi musí být....

klokanka31
17. srp 2024

@lucylju1 Jsou některé zlé no...😟 Moc ti to přeju že ti to vyšlo 😊

jaja01k
17. srp 2024

Ano, testy jsou pozitivní.

reeeza
17. srp 2024

Já bych se radovala...při prvním těhotenství jsem zažívala hlavně nedůvěru a strach. A zkončilo potratem. Zpětně si to vyčítám, že jsem tomu mimi nedala raději důvěru a lásku, byť by to dopadlo stejně 🤷‍♀️

palja
17. srp 2024

@lucylju1 já myslím, že těhotná jsi. Testy jsou pozitivní a ten papírkovy má určitě menší citlivost (já jsem měla na papírkovem vždy čárku až týden po vynechání ms a mám tady 2 holky).
Držím palce ať je vše v pořádku.

klpoiu
17. srp 2024

Testy reaguji na přítomnost hcg. Digitalni navic dokaze odhadnout podle koncentrace hcg v moci tydny těhotenství. Papirkove reagují taktez, ale nekdy proste maji malo barviva a vybarvuji se mene. Tu pritomnost hcg nejde poprit. Drzim palecky at je vse v poradku.

lucylju1
autor
17. srp 2024

Děkuji Vám ♥️ dám vědět jak to dopadne 🥰

vejuu98
18. srp 2024

@lucylju1 Podle mě ano, strašně mi připomínají mé testy.....ten klasický slabá čárka,která ani nezesilovala a digitální 2-3😁Držím palečky,ať to vyjde 🌹

lucylju1
autor
18. srp 2024

@vejuu98 dnes už mě nezradil ani ten obyč 😊😂

vejuu98
18. srp 2024

@lucylju1 No tak tohle je nádhera😁Gratuluji🥰

klokanka31
18. srp 2024

@lucylju1 Gratuluju 🥳

lucylju1
autor
18. srp 2024

@vejuu98 @klokanka31 holky děkuji na to,že nám před dvěmi lety řekli vy dva spolu na 99% přirozeně mít děti nebudete,tak je to hustý 😂 a to mě říkali,čím déle budete čekat na další ivf tím hůř pro vás a bum přirozeně..snad to vyjde ..❤️

klokanka31
18. srp 2024

@lucylju1 Určitě to vyjde. A nejdůležitější je že se to prostě povedlo 🥳

vejuu98
18. srp 2024

@lucylju1 známé řekli před 5 lety,že je neplodná a pak čučeli, když tam viděli mimi🌹.Hlavně,že se to i u vás krásně podařilo ☺️🌹