Můžu být těhotná?
Dobrý den, mam takový problém. Včera jsme s přítelem měli jak se říká přerušovanou soulož, dvakrát hnedka za sebou. Pokaždé ho ze mě vyndal těsně před vrcholem. Nejdřív jsem si řikala, že takhle asi neotěhotním, ale teď mi to začíná čím dál víc vrtat hlavou, a tak se chci zeptat, jestli taková možnost je? Nevim kde jinde se zeptat. Dneska jsem si ještě vypočítala, že mam ovu, a to mě ještě víc zneklidnilo. Ještě mi nebylo 18 a chodím do školy, tak mam trochu strach, a nevim, jestli bych vydržela čekat až a jestli příjde ms. Děkuju za odpovědi
ano můžeš,takto jsem otěhotněla teď neplánovaně já.
@anyyyn prerusovana souloz neni antikoncepce, ja fakt nevím, to v dnešní době, internet, škola, kamarádky, to se tohle neví? Čím kurník šopa přemýšlíte?
Ano, můžeš být těhotná. Opravdu si nikdy neslyšela o tom, že přerušovaná soulož není spolehlivou antikoncepcí? Pokud neslyšela, asi bych se na ten sex ještě vykašlala. Jinak teď to určitě nepoznáš. Pokud se spermie dostaly dovnitř, rozhodně ještě nedošlo k oplodnění vajíčka a do té řádné ms si budeš muset počkat.
Pardon, mělo být "nesoulož".
Myslím, že zrovna s touhle formou antikoncepce běhá po světě dost dětí. Praktikovala sem jí půl roku a v podstatě se jen modlila, abych to dostala 😀 nech si radši napsat prášky.
Jasne ze muzes. Takhle jsem otehotnela ted ja ....
@anyyyn Pokud nechceš HA, pořiďte si kondom 😉
@anyyyn Asi by sis měla sehnat antikoncepci pokud nechceš být mladá maminka 😉
@klokanka31 je to zvláštní, ale teď když o tom přemýšlím, asi by mi to nevadilo, jenom by to bylo trošičku složitější. Ale mam teď roční sestru, takže nějakou praxi mam😉
@lachtanice68 jindy jsme normálně měli kondom, ale opravdu mě to, že to nebyl úplně dobrý nápad napadlo až potom. Nikdy jsme o tomhle tématu moc nemluvili, a já si informace nezjištovala, vážně se všem omlouvám, že pocházím z blbé generace mobilů a internetu, která vůbec nepřemýšlí🙄. Vážně si připadam hloupěji než doposud
@anyyyn Uvědomuješ si, že něco jiného je mít roční sestru, kde (předpokládám) je hlavní péče v režii jejich rodičů, a pak vlastní dítě, o které se hlavně staráš ty? A protože ještě chodíš do školy, z čeho bys to financovala? Radši si zajisti tu ochranu a mimi plánuj, až budeš zajištěna 😉
@anyyyn no očividně ta generace mobilů a internetu napáchala velké škody, třeba jako i fakt, že nejde jen o těhotenství, víš, že existují i pohlavní choroby? To si taky nastuduj..
Holky nemusíte být hned tak nepříjemné. Samozřejmě že má zakladatelka více používat hlavu, ale proč tak z ostra? Za to co z těch mladých vyroste může doba. Je to šíleny.
Ale zakladatelko, mazej pro postinor. Tohle jsi fakt nedomyslela. To že jste měli souloz dvakrát po sobě, významne zvyšuje možnost otěhotnění.
A mít ségru nebo vlastní dítě je drobet rozdíl
Tak jistě že i z přerušované soulože se dá otěhotnět.Nechápu proč se v dnešní době nechráníš je tolik možností ochrany 🤷🏻♂️
@anyyyn tohle není o praxi tohle je o vyzrálosti.Promiň ale v 15,16,17 i 18 jsi ještě dítě.Rozhodně to není věk vhodný na dítě
@novamamina může za to doba?Pardon ale především je to o výchově snad ne?Všude i ve škole se mluví o antikoncepci a o tom jak se dá otěhotnět.A i rodiče hlavně mámy by měli o tomhle s děvčaty mluvit.Nedostatečná komunikace je to nejhorší.Když už by musela moje dcera v 15 ( nevím kolik slečně je) souložit tak s antikoncepcí
@novamamina Kdo je nepříjemný? Má internet, vše si může dohledat. Na rozdíl od naší generace, která co se nedověděla ve škole nebo v Bravu, to prostě nevěděla. O generaci našich rodičů a prarodičů ani nemluvím. Takže naopak ji doba nahrává.
@pepickovapavlinka ale jo, máš samozřejmě pravdu. Ale já mám pocit že prostě nějak čím víc je dostupných informací, tím víc na to kašlou. Já nevím jak to vysvětlit.
@mimi1004 jj, je to pravda. A tím víc na to kašlou mi přijde.
@novamamina no protože je zajímají jiné věci.A hlavně nad důsledky svého konání nepřemýšlí my příjde 🤷🏻♂️
@pepickovapavlinka jo, je to tak. Ale za to prostě může doba si myslím. Jasně že kdo chce, používá mozek. Ale doba je k tomu nevede.
@anyyyn koupila sis ten postinor?

Přerušovaná soulož není v žádném případě metodou antikoncepce. Z toho si odvoď odpověď na svou otázku. A pokud nechceš otěhotnět, tak se nějak pro příště chraň. Nebo soulož.