Můžu být těhotná a menstruovat?
Ahoj ženy, po styku s přítelem v den ovulace mi po týdnu začali bolesti v podbřišku a prsou, mám pocit že se mi zvětšili, po 14ti dnech jsem si dělala těhotenský test byla tam hodně slabá druhá čárka o tři dny později jsem dostala MS je možné že jsem těhotná? Moc si přejeme děťátko tak asi chápete ☹ ... děkuji za vaše odpovědi. ..?
Ne, menstruovat pri tehotenstvbi nemuzes, protoze bys automaticky potratila. Pri menstruaci se ti vylucuje delozni sliznice a vse s ni, aby mohla narust nova. Muzes vsak v dobe menstruce krvacet (z hematomu, cipku, prekrveni atd..), coz byva za menstruaci zameneno. A to i opakovane.
Kazdopadne, pokud jsi mela velmi slabou carku a tri dny na to jsi zacala krvacet (zejmena pokud slo k krvaceni silne), tak slo s nejvetsi pravdepodobnosti o biochemicke tehotenstvi. Vajicko se oplodnilo, ale nekde v procesu deleni, ci nidace doslo k chybe a ty jsi mela v podstate to, co by v minulosti byla jen trosku zpozdena MS. Jde o bezny jev, nebyt domacich tehotenstkych testu, tak ani nevis, ze k tomu doslo. Gynekolog by ti rekl, at pockas tyden po vynechani, nez prijdes. Prave z tohoto duvodu. Mmch, v sobotu se mi stalo to same.
Pokud mas pochybnosti, tak si udelej dalsi test, mel by byt jiz dobre viditelny rozdil v silici /.
A pokud se ti to stalo vicekrat (me treba ano), tak to res s gynekologem.
ano já jsem se dozvěděla že jsem v těhu ve 13tt 😀 u druhé dcery ,jednou jsem šla na gyndu s tím že jsem to nedostala a udělal mi utz a ejhle krásné miminko 🙂 😕 a to se ptal zda jsem před tím normálně menstruovala já že ano a že až teď mi nedošla kroutil hlavou a já byla ráda
Kámoška měla menzes až do sedmého měsíce těhu 😉
Já měla u prvního ms tři měsíce, proto jsem ani nevěděla že jsem těhu 😀
Jak mi vysvětlil můj doktor, menstruaci jako takovou mít nemůžeš. Můžeš ale krev, která se třeba spustí prasklou žilkou, zahnízďujícím se vajíčkem či podobnými věcmi za menstruaci zaměnit a považovat ji za ni. Měla jsem stejný problém na začátku tohoto těhotenství. Ještě jednou jsem krvácela, což bylo způsobeno právě zahnizďováním. 🙂
Ano,můžeš!
Já menstuovala ještě ve druhém měsíci, známá dokonce až do šestého... 😉
Moje mamka do třetího měsíce. 😉 a přicházelo to normálně pravidelně jako ms.
@angelsb @anetahozakova1 Pokud jste ale menstuovaly v těhotenství, tak jste si asi neměřily BT a netestovaly ovulačními testy? BT by ukázala zvýšenou teplotu a na ovu testu by musely být stále dálnice...
Také jsem dostala ještě menstruaci a už jsem byla těhotná.
Sice je to starší diskuze, ale proč zakládat novou? 😉
Mám podobný příznaky....MS jsem dostala včera a na tt testu dušík, dneska taky dušík. Tak čekám co z toho bude.

Ahoj!Minule tehotenstvi jsem menstruaci mela normalne,takze jsem se o tehotenstvi dozvedela az o tyden pozdeji,kdy jsem zacala krvacet znovu a byl to,bohuzel,potrat.Moje maminka menstruovala taky jeste jednou normalne a za 8 mesicu prisel bracha🙂A kamaradka z porodnice mela MS do pateho mesice tehu😉 Takze deje se vsechno,zalezi,jakeho bojovnicka v brise mas.Spousta holek ale ma dusiky jeste po MS a pak tepfce blednou...Je to tim,ze tam zarodek byl,ale neudrzel se a s MS odesel,takze testuj dal a uvidis,jestli bude carka silit nebo slabnout.Drzim palce!