icon

Můžu být těhu?

jajajungmannova
20. kvě 2021

Děvčata mám velký dotaz.23.4. jsem vysadila antikoncepci. 24.4. jsem hned dostala ms, která trvala 4dny a od té doby nic... Už 58.den zpoždění... Lékař říkal, že se to může stát než se organismu srovná... Ale teď v pondělí a úterý jsem měla lehce růžový výtok a hrozně píchání v podbřišku.. dělala jsem dnes testik a nic... Máte s tímto některá zkušenosti? Snažíme se o Mimi....

cherie24
20. kvě 2021

@jajajungmannova já po vysazení antikoncepce byla 3x na vyvolávačce. Když jsem to do 3 měsíců nedostala, chodila jsem pro injekci. To vám bohužel asi nikdo neřekne jak to je u vás. . Někdo vysadí a hned mu naběhne cyklus bez problémů, někomu se z toho tělo dostává roky.

montmirail
20. kvě 2021

I já byla na vyvolávačce. A poté jsem krvácela skoro měsíc. Byla jsem už vyčerpaná. Vidím to spíš na rozházené hormony

lachtanice86
20. kvě 2021

@jajajungmannova ne těhotná nejsi. Máš rozhozene hormony

anet_98
20. kvě 2021

Měla jsem to také tak a pomohly mi kapky gynex. Cyklus jsem pak měla krásně pravidelný 😊

majena39
20. kvě 2021

@jajajungmannova a kde jsi vzala to 58 den zpoždění? Vždyť to není ještě ani měsíc od vysazení antikoncepce... Nějak se nemůžu dopocitat...? 🙄

lachtanice86
20. kvě 2021

@majena39 no jo, to mas pravdu..

@jajajungmannova jak to vlastně počítáš?

jajajungmannova
autor
20. kvě 2021

@majena39 Jeee já jsem blb.... Prášky jsem vysadila 23.brezna...

jajajungmannova
autor
20. kvě 2021
majena39
20. kvě 2021

@jajajungmannova tak v tom případě bych asi zavolala na gyndu ať na to mrknou a případně daj vyvolávačku 🙂 mě objednali na 50 den od vysazení antikoncepce, ale nakonec jsem to dostala sama dřív 🙂

jajajungmannova
autor
20. kvě 2021

@majena39 děkuji 🙂

pepickovapavlinka
21. kvě 2021

To bude spíš tím vysazením HA dojděte si na gyndu na vyvolávačku a začněte brát něco na srovnání cyklu

andycr
21. kvě 2021

Po vysazení jsem to dostala 42 DC. Podle doktora v pořádku, že se to po vysazení stává. Ve tvém případě už bych si zavolala ať se doktor mrkne.
Já jsem 5 měsíců po revizi a na čtvrtou ms stále čekám, dnes 45 DC a v úterý jdu k doktorovi pokud sama ms nedorazí.