icon

Můžu otehotnet

elizhabeth
Včera v 11:27

Zdravim,
Mam dostaz, 24.9 jsme byly na vytažení tělíska… doktorka mi řekla že jsem okamžitě plodná. Dva dny na to jsme na to vlítli. Tak se chci zeptat zda je možné ozehotnět a za jak dlouho si udelat test.

dashyyy
•
Včera v 11:28

Záleží v jaké fázi cyklu se tělísko vytahovalo, při MS, po MS, Ovulace? To vše bude hrát roli ve tvé odpovědi 🙂 jinak druhá čárka na testu se může objevit cca kolem 10DPO

mabs
•
Včera v 11:30

Záleží na tom, dky byla ovulace.

elizhabeth
autor
•
Včera v 11:36
@dashyyy

Záleží v jaké fázi cyklu se tělísko vytahovalo, při MS, po MS, Ovulace? To vše bude hrát roli ve tvé odpovědi 🙂 jinak druhá čárka na testu se může objevit cca kolem 10DPO

@dashyyy po MS

dashyyy
•
Včera v 11:39
@elizhabeth

@dashyyy po MS

@elizhabeth ovulace víš jestli proběhla a kdy? Někdo může mít ovulaci 12DC a někdo 22DC pak zase platí testovat alespoň těch 10DPO.

elizhabeth
autor
•
Včera v 11:41
@dashyyy

@elizhabeth ovulace víš jestli proběhla a kdy? Někdo může mít ovulaci 12DC a někdo 22DC pak zase platí testovat alespoň těch 10DPO.

@dashyyy to kdybych vedela vim ze me jen doktorka řekla že sem hned plodna a ze kdyz bude test pozitivni tak mam volat

dashyyy
•
Včera v 11:49
@elizhabeth

@dashyyy to kdybych vedela vim ze me jen doktorka řekla že sem hned plodna a ze kdyz bude test pozitivni tak mam volat

@elizhabeth jako takhle šance tam nějaká je, ale bez znalosti tvého cyklu je to hádání z věštecké koule.. držím palce, ať to klapne podle představ 😉

lencaa11
•
Včera v 11:49

@elizhabeth záleží v jaké fázi jste byla já jsem si ho nechala vyndat na konci ledna a v březnu už jsem byla těhotná teď záleží zda bylo hormonální / nehormonalni

lencaa11
•
Včera v 11:50
@elizhabeth

@elizhabeth to že řekla že jste hned plodná neznamená nic to je jen že už nejste chranena a že můžete kdykoliv otěhotnět test bych vyzkousela až by byl datum MS

elizhabeth
autor
•
Včera ve 12:00
@lencaa11

@elizhabeth záleží v jaké fázi jste byla já jsem si ho nechala vyndat na konci ledna a v březnu už jsem byla těhotná teď záleží zda bylo hormonální / nehormonalni

@lencaa11 nizko hormonalni Jaydess

elizhabeth
autor
•
Včera ve 12:01
@dashyyy

@elizhabeth jako takhle šance tam nějaká je, ale bez znalosti tvého cyklu je to hádání z věštecké koule.. držím palce, ať to klapne podle představ 😉

@dashyyy no podle kalendare me ovulace konci zitra a zacla v sobotu

hadruska
•
Včera ve 12:01

Ja jsem otehotnela jeste vecer po vytazeni teliska.Bylo to uprostred cyklu.Takze ano-funguje to tak.Ale jak to mas ty,to bez dalsich udaju nevime

elizhabeth
autor
•
Včera ve 12:04
@hadruska

Ja jsem otehotnela jeste vecer po vytazeni teliska.Bylo to uprostred cyklu.Takze ano-funguje to tak.Ale jak to mas ty,to bez dalsich udaju nevime

@hadruska 24 mi ho vytahli a 26 zacal podle kalendare ovulacni cyklus s tim ze jsme na to v. Sobotu i vcera vlitli, kdyz to tak nazvu

lencaa11
•
Včera ve 12:33
@elizhabeth

@lencaa11 nizko hormonalni Jaydess

@elizhabeth podle aplikace nelze říct že máte ovulaci 🫣 a měla jste hormonalni tak to může i klidně jeden cyklus bejt všelijaké prostě bych teď řešila sex když je chuť a počkala na další datum Ms a podle toho vyzkousela test teď to nemá smysl nějak hrotit

elizhabeth
autor
•
Včera ve 12:34
@lencaa11

@elizhabeth podle aplikace nelze říct že máte ovulaci 🫣 a měla jste hormonalni tak to může i klidně jeden cyklus bejt všelijaké prostě bych teď řešila sex když je chuť a počkala na další datum Ms a podle toho vyzkousela test teď to nemá smysl nějak hrotit

@lencaa11 dobre dekuji

sayast
•
Včera ve 14:03

Otěhotněla jsem s jedním vejcovodem na první sex po vytažení mireny . Jak se píše, záleží kdy byla ovulace. Tou bych se podle kalendáře ale neridila