Myslíte, že není brzo na těhotenský test? 🙂
Ahoj holky 7.10. Jsem měla ovulaci s přítelem jsme to pojistily od te doby me bolí v podbrisku .19.10. By měla přijít MS myslíte ze si můžu udělat uz tehotensky test a prosím doporucte jaký je nejlepší děkuji 🙂
Ahoj holky. Také plánujeme miminko a snad se nám to podaří. Menstruace se dostavila, ale když jsem čekala první dítko mela jsem menstruaci až do 3 měsíce. 🙂 Teď uvidíme zda jsem těhotná. Udělala jsem si test a tam byl duch.. 14 dní po menstruaci.. V pondělí me čeká gynekologie. Tak snad budou dobré zprávy. Přeju vám všem. Aby vám to vyšlo a menstruace se nedostavila. 😊
Ahoj holky, zítra budu asi testovat. Ovulace 7.-8.10. Příznaků mám asi milion ... záda, prsa, noční pocení, píchání v podbřušku. Nicméně špiním už od 3.dne od ovulace... i s trochou krve... moje typická ms je extrémně silná a bolestivá a nyní nic... držte mi prosím pěsti ... bylo by to po x letech +_ snažení
Tak jsem zvědavá kolik z nás se tady pochlubí radostnou zprávou 🙂 všem držím pěsti 🙂
Já na sobě momentálně nepozoruji příznaky žádné, byť jsme to tak řádně pojistili 🙂 Je mi úplně na nic, strašně se obávám zítřka. Jestli se to potvrdí, tak celé snažení bude v háji. ☹
@katerinaf27 snad budeš mít štěstí. Mě ten kolotoc začne znova 😐
@be_ruska No, protože je tak velký stres tak dost pochybuju, taky ☹
@rosalline 🙂 takhle vypadla muj prvni 🙂 a ted máme uz nasvete chlapíka 🙂
@rosalline to vypada nadejne ;)
@katerinaf27 kocko uvidis zkus se nestresovat jeste timto....nevis jak na tom manzel bude kdyby nahodou.
@lukyte To vypadá na klasiku GS mamatest 🙂
@kobinka185 ja si to myslela a doufala jsem ze ne, s tim nemam dobrou zkusenost.
Jako tak ze jsem tehu byla a neukazal mi //
Já zas měla podobný výsledek, možná i viditelnější a těhu jsem nebyla :( Držím pěsti, aby to vyšlo a těhotenství se potvrdilo.
Ahoj holky, tak jak jste na tom dneska? Kdo vydrzel a neudel test? 🙂 MS ma prijit zitra tak jsem zvedava...snad se mi vyhne velkym obloukem. A priznaky? Ty co jsem "mela" odezněly....teď mě spíš bolí břicho jako klasicky pred MS...takže to vidim bledě :-\
@lukyte Já jsem sama teď na vážkách 11. den mi mešká pravidelná menstruace a všechny testy negativní, ani náznak druhé čárky. Na gynekologii mi řekli, že jsem (před týdnem) v polovině cyklu. Nevím, co si mám o tom myslet, ale začínám být z toho velice nervozní. Také testuji GS mamatestem, jinak s ním mám dobré zkušenosti. Když jsem si přála ať tam // nejsou, tak tam byly a teď když si přeji, aby tam byly, tak tam nejsou. ☹
@eat ja vydrzela a vydrzim. Me je tak vselijak,chvili jako by nic,jen porad ty prsa citim.
@kobinka185 ja bych skocila do labiny jako samoplatce a nechala si vzit hcg v tvem pripade.
Ahoj holk mam spozdeni 3dny.Nikdy se.mi to nestalo,mivala jsem to pravidelne,ale na testu jen jedna carka.Co myslite?
@barbora24082011 vlastni zkusenost nemam, ale co uz jsem tady nacetla, tak to jeste neznamena ze nemuzes byt tehotna 😉 Asi zkus jeste par dni pockat nebo zkus jeste jiny test 😉
@eat no pockam jeste tyden
@lukyte Jenom mě zaráží, že paní doktorka je úplně klidná a řekla, že se nemám divit, ani kdybych to tak 10 dnů nedostala. Možná 4 roky se mi nestalo, že bych měla takové opoždění, vždy +- 1 den, ale 11 to mi připadá moc, moc. Počkám ještě týden, ale ta myšlenka, že vlastně nevím na čem jsem, mě totálně stresuje.
@barbora24082011 Zatnout zuby, schovat testy co nejhlouběji do šuplíku a ještě vydržet, jako tady většina z Nás. 😀
@lukyte Taky mám pořád nafouklé břicho, snědla bych slona, nemám ráda čokoládu, včera jsem snědla dva Brumíky a Kinder Bueno, normálně nechápu. Taky mě dva dny zpět šíleně bolelo podbříško. A celkově ten bodavý pocit trval do druhého dne do večera, přijde mi to brzo na nějaké příznaky, ještě když je test negativní. Takže asi blázním!!! 😕 😒 ☹
Asi blázníme všechny 😀 Moc se pozorujeme 😉 Myslim, ze kdyby jsme na ty dvě carky tak necekaly...vubec nic bychom nepozorovaly..

@raduushka 11-12.10 🙂