Myslíte, že tam něco je nebo mám vidiny? 🙂
Jestli mohu pomoct v podpore, tak jsem podobnyho ducha mela tyden pred ms, druhy den bilo, takze rychle vystrizliveni, za dalsi dva dny slabe krvaceni, jen na vecer, dva dny nic,dalsi den test a slusne viditelny duch, dnes pulrocni fesak vedle mne
Podle me ano 🙂
Holky skončila jsem v nemocnici s bolestmi břicha a podbrisku sami nevědí jestli jsem těhotná příští týden jdu na kontrolu mají mi dělat CRP i HCG a ultrazvuk tak uvidime.
Tak to nechapu...mohli ti prece hned vzit krev...tak snad to bude dobre...
@marci7777 bohuzel nic nevidim....
@vendelinka08 ja taky ne ☹
@snezenka123 já asi nic nevidím, možná špatná fotka nebo tam mám stín ☹
@snezenka123 ja teda take nic nevidim,ac si to zvetsim nic ☹
@marci7777 zkusila jsem jinou
@snezenka123 ja vidim stinek, zkus ještě zitra
@snezenka123 ted uz neco malilinkateho vidim 🙂
@nat děkuju...vím, že je ještě brzo se radovat...v lednu jsem o mimi přišla, tak se bojím no:-/
@snezenka123 držím palce 🙂 snad to vyjde 🙂
@snezenka123 já bych počkala třeba 3-4 dny a pak ho zkusila 🙂
@marci7777 už ho mám doma🙂 dnes termín ms, tak bych chtěla vydržet do soboty do rána🙂 to máme i výročí, tak by se to hodilo🙂jo a pepino jsem ještě doma našla,ale ten bilý, asi má míň barviva a navíc dělaný v poledne po dopoledním neustálém čůrání😀
@snezenka123 ja bych jeste pockala alespon do te soboty,ja vim,ze je to tezke 😉
@nat jj počkám🙂 mám ještě dva obyč.papírkové desítkové gs mama tak ty zkusím zítra ráno
ale je to teda těžký😀
Holky, vím že to není jednoduché, ale zkuste vydržet co nejdéle. Já jsem totiž zrovna ten případ, kdy se mi první pozitivní test objevil až 19 den vynechání :-O 10.den vynechání jsem test dělala a byl sněhobílý a vzhledem k tomu že v práci toho bylo hodně a bylo před vánoci, tak jsem myslela že mi MS mešká kvůli stresu a na další testováni se vybodla 🙂 No a 21.prosince jsem objevila v krabičce, kterou jsem chtěla vyhodit, poslední nepoužitý těhu test, tak jsem ho udělala a tam byla dálnice jako blázen :D To už jsem byla 6+3tt a na prvním UTZ jsem byla až v 9tt+3 Takže není kam spěchat 🙂
@snezenka123 tak ty mamatesty nejsou soatne tak ty zkus rano a budu drzet palce 😉 ale ten digi spis az budes mit jasnou carku 😉
@raduushka jsem po potratu..v lednu..tak proto se bojím,vlastně je to ještě horší než předtím..protože jsem nohama na zemi a vím, že // ještě neznamenají prosperující těhu☹

@priefi
@nat
nikdy pro mě doba bez MS nebyla tak nekonečná 😅😴