icon

Myslíte, že tam něco je nebo mám vidiny? 🙂

brynkley1
17. únor 2018
Strana
z4
raduushka
8. bře 2018

@snezenka123 Já vím, byla jsi u nás v srpnovkách :( Jen jsem tím chtěla říct, že někdy se těhotenství neukáže ani 14 dní po vynechání, tak není třeba se stresovat už týden před 🙂 Byla jsem snažilka rok a půl, až se změnou partnera, který mě svým přístupem jen stresoval a až když jsem se nejen na těhotenství neupínala, ale dokonce těhotná být ještě nechtěla, tak se to s novým partnerem podařilo, zcela neplánovaně na naše půlroční výročí :D

raduushka
8. bře 2018

Tím vás ale nenabádám ke změně partnera :D Jen psychika dělá hodně a je třeba z života odstranit stresující faktory , pro mě to byl on a pro jinou třeba strašná touha po dítěti. Vím že se tyto dvě věci vylučují, ale je spoustu případů kdy se těhotenství podařilo až když se žena upnula na něco jiného ( stavba nebo rekonstrukce domu, plánování dovolené, svatba)

snezenka123
8. bře 2018

@raduushka no tak u mě asi nic nebude...jak od včera večera klid, tak zase slabé krvácení..to je smůla...jak má člověk potom myslet pozitivně a těšit se???
ach jo. digitální test ještě že jsem nedělala:-/ podle mě příjde ms..a je to biochemické☹ na testy kašlu, ten mamatest maximálně zkusím ráno, kdyby zase to krvácení ustalo...chjo, moc mě to mrzí..

raduushka
8. bře 2018

@snezenka123 Tak to me taky mrzi ☹ ale neboj urcite se brzy zadaří.

snezenka123
8. bře 2018

@raduushka no je to právě takové divné, jednorázové slabé zakrvácení... a pak třeba půl dne nebo den nic...pokud by to bylo těhu, může to být třeba hematom, nebo jsem v termínu ms, četla jsem, že to bývá u někoho běžné..

priefi
8. bře 2018

@snezenka123 nezkousej zitra, ale az pozitri. Zitra to jeste nema moc smysl 😉

snezenka123
8. bře 2018

@priefi ok, pokusím se, testy mám dva ty papírkové, tak jsem myslela zkusit jeden zítra a další v neděli

priefi
8. bře 2018

@snezenka123 zbytecne se tim stresujes. Pokud tehotna jsi, ukaze se to 100% pozdeji, pokud tehu nejsi a byl by tam nejaky naznak neprosp.tehu, zbytecne se tim budes trapit. Pokud opravdu chces vedet, jestli tehu jsi, udelej si digital, ale digital neodhali,.zda to je ok. Odhali pouze hcg v Tvem tele. Jedna slecna hrozne chtela mimi, i kdyz nebylo v planu a brala HA. Porad testovala a bylo to porad negativni, nebo slaboulinky duch, pak si udelala digital a mela tam 1 tyden, najednou byla obri nadeje. Jenze tehu nebylo prosperujici. Nevim,.zda prisla ms, nebo revize, uz se neozvala. Ale ty testy jsou svym zpusobem zlo. Nici psychiku zeny, ktera chce mimi. Kdybys cekala jen zda prijde ms nebo ne, tak jsi klidnejsi, takto budes videt ducha a budes na tom hure. Nedelej ted testy, ber to jako ms. Pokud se za 2 dny ms nerozjede, udelej test, ale driv ne. Cim vic budes tlacit na pilu, tim to pujde hure. A pokud testnes, bude tam duch a pak prijde ms, budes to brat hur, nez kdybys netestovala a ducha nevidela. Bohuzel vim, o cem pisu 😔

snezenka123
9. bře 2018

@priefi já vím...já jsem si vždycky dělala testy až když nedorazila ms..s dětmi..a měla je pozitivní až několik dní po ms..ale tehdá to bylo..že v den ms test tam nic a týden na to další a už //..ooo sladká nevědomost o MK🙂
ale to poslední těhu jsem týden před slabě krvácela a byla jsem ještě v šestin.a test jsem dělala spíš jen jako vyloučení těhu, protože jsme na mimču ani nepracovali, a chtěla jsem vědět,co je to krvácení...
teď je to obdobné...ale s tím, že už jsme se o mimi pokoušeli, teda nechránili se...nepočítám plodné dny ani ovulku.
Snažím se to brát realisticky, a tak, že pokud to nemá dopadnout, ať se ms rozjede..pokud se to má udržet a je to těhu, udrží se to.
stejně mi nezbývá, než čekat.
dr mi řekl, aŤ dojdu za 14 dní po stejně silných //,až budu těhotná.
tak to mám i v plánu. prostě počkat do cca 6tt,kdy už se bude vědět, jestli je to ok a nebo dorazí ms do té doby...

katynka1
9. bře 2018

@brynkley1 vidím, ale jestli je to Mamatest 20,tak ten dělá duchy

priefi
9. bře 2018

@snezenka123 a byla jsem v sestinedeli? To myslis ted jak? Predpokladam, ze sestinedeli po zamlklem tehu?

snezenka123
9. bře 2018

@priefi no to těhu, co nedopadlo minule vzniklo na konci šestinedělí...ale já nebyla předtím na kyretáži ohledně těhu..ale byla jsem už dva roky po konizaci čípku a ten mi srostl tak, že mi pomalu neměla kudy odtékat krev při ms☹ a tak mi v narkoze čípek roztahli, rozrušili srůsty a současně s tím udělali i kyretáž, prý standartní postup..já teda ale měla i díky těm srůstům ten 6 den menstruace stále plno krve v břiše..no a měla jsem klasické šestinedělí jako že jsem byla po operaci..ale po ms už jsme spolu spali, no a já neplánovaně otěhu...jenže to nedopadlo, jak jsem psala.
Týden před termínem ms jsem začala slabě krvácet sem tam, a myslela jsem si, že je to tím šestinedělím, a test jsem udělala spíš jakože ze zvědavosti, jestli to není třeba tím, že jsem těhotná, a cítila jsem se právě "jinak".

snezenka123
9. bře 2018

@priefi jinak dnes jsem zkusila ten mamatest, vím, že pro porovníní s tím včerejším se to nedá(je to jiná značka testu a není to obden)

nat
9. bře 2018

@snezenka123 ale ten prvni test 1 foto tam vidim carecku 😉

snezenka123
9. bře 2018

@nat jj tam jde vidět krásně, to je z dneška,. mamatest, v neděli zopakuji pro srovnání

arevb
9. bře 2018

@snezenka123 já tady tomu říkám lovení duchů 🙂 kdy měla být MS? já zkoušela testovat až 3 dny po zpoždění a to byla teprve slabá čárka, někdo mívá dalnici až 14 dní po vynechání MS

nat
9. bře 2018

@snezenka123 super tak pak hod info snad už bude jasnější 😀

snezenka123
9. bře 2018

@nat
@arevb já vím, ale chtěla jsem vědět, jestli to není zase divní ms po potratu jako ta předtím...jsem celá špatná z toho občasnýho krvácení☹ příjde jednou za den, slabě růžová krev, většinou po velké..nebo jen tak...trvá to chvilku a pak nic...třeba zase den klid. chjo. ani nevím, jestli má smysl dělat ten digitální..trvá to už skoro týden..ale řekla bych, že je to lepší..teda frekvence je mnohem míň a míň, ale divný, že by se mimís zavrtával tak dlouho..dnes termín ms..teda mám cykly 26-28.spíš teda těch 26 dní a dnes jsem 28dc

priefi
10. bře 2018

@snezenka123 tak snad to bude ok 😊 tak zitra dej vedet. A ten mamatest je 10, nebo 25?

snezenka123
11. bře 2018

@priefi digi test mi včera ukázal + 1-2, a dnes jsem zkusila znova mamatest 10, pro porovnání, jestli je čárka silnější..

snezenka123
11. bře 2018

@priefi ve skutečnosti to jde vidět lip, no...v týdnu si skočím na krev, abych věděla,, jak to roste v číslech, abych měla trošku klid

snezenka123
11. bře 2018

@priefi zkusila jsem líp vyfotit..ten horní je z dneška(neděle) spodní-pátek

maice
11. bře 2018

@snezenka123 Gratuluji!!!❤️

codal
11. bře 2018

@snezenka123 ty jo,se vám zadařilo brzy,krásná zpráva,čárka je krásně vidět..To klapne🙂...

nat
11. bře 2018

@snezenka123 tyyyy jo krasa 🙂 ja vedela ze to dobre dopadne moc gratuluji 🙂

nat
11. bře 2018

@snezenka123 digi je nejspolehlivejsi 🙂

raduushka
11. bře 2018

@snezenka123 tak to je krasna zprava. Drzim vsechny palce at je tentokrát vše v pořádku 😊

baruska24
11. bře 2018

Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli někdo nemáte podobnou zkušenost, s přítelem chceme miminko ale nedaří se podstupují hormonální léčbu clostilem a od 17. DC progesteron 10 dní, už přes půl roku MS přišla nejpozději do 32DC pokaždé , dnes už týden zpoždění v pátek jsem dělala test a nic mám ještě čekat? Díky za odpovědi

priefi
11. bře 2018

@snezenka123 vypada to hodne nadejne 😊 budi drzet pesti, aby vse bylo ok a ms uz neprisla 😊

baruska24
11. bře 2018

@priefi děkuji byli bychom moc rádi, ale žádný příznaky nepocituju, tak mám obavy jestli je vše ok, jestli se mi zase ta MS nějak nezasekla to čekání je nejhorší

Strana
z4