icon

Nadějný výsledek těhotenského testu? Co myslíte?

petriva
13. srp 2024

Dobrý den snažilky, moc potřebuju poradit co si myslíte o mém TT. Je to nadějné nebo ne🥹

Nadějný výsledek těhotenského testu? Co myslíte?Nadějný výsledek těhotenského testu? Co myslíte?
Strana
z2
felis
13. srp 2024

@klokanka31 A nenadelas nic... jen se nad tím usmát a myslet si něco o pastvinách 😄
A v těch carkach a jejich viditelnosti máš pravdu.

felis
13. srp 2024

@petriva a který Clearblue? Některé jsou citlivé od 20 a některé od 10uml... jestli ten od 20, tak počkej 2-4 dny.

petriva
autor
13. srp 2024

@felis děkuju moc 🤗

dota11
13. srp 2024

Já myslím, že naděje je 😊 Já měla v den MS ještě slabší čárku, takovou tak třetí den zpoždění a aktuálně jsem v 18 tt prosperující těhotenství 🙂 udělej další test za dva dny a uvidíš 🍀 držím palce

petriva
autor
13. srp 2024

@felis ten test má 20 🙂

petriva
autor
13. srp 2024

@dota11 děkuju😇

petriva
autor
13. srp 2024

@klokanka31 jsi moc hodná a já děkuju za jakou koliv odpověď a rady🤗 snad to dopadne dobře 🤞

felis
13. srp 2024

@petriva tak vyčkej ☺️

petriva
autor
13. srp 2024

@dota11 moc gratuluji a budu doufat v dobrý pokračování

reeeza
14. srp 2024

Ahoj 🙂Máš dnes nějaký posun?? Já tam vidím opravdu pěkného ducha 🙂 kolik jsi dní po ovu??

petriva
autor
14. srp 2024

@reeeza Ahoj🙂, posun jen že se baz.teplota drží pořád vysoko 36.8 ale test udělám až zítra nebo v pátek protože to nechci uspěchat. Po ovu mám 7 dní 😇

petriva
autor
15. srp 2024

Tak holky, je to tam 🥰🥰🥰🙏

felis
15. srp 2024

@petriva velká gratulace! 🥰

lujhu
15. srp 2024

@petriva Tak to moc gratuluji, já zkoušela taky tuhle značku a vždy ukazovaly přesně co máte vy ale bohužel jsem to za pár dnů dostala,

petriva
autor
15. srp 2024

@felis děkuji 😇

petriva
autor
15. srp 2024

@lujhu děkuji moc😇 a moc přeju aby vám to brzy vyšlo. Zítra jdu na gyndu tak uvidíme co tam uvidí 😇🥺

felis
15. srp 2024

@petriva podle týdnů bych rekla, ze neuvidí ještě vůbec nic 😀 neco je videt az na konci 5tt, tak 4+tt+nejaky den... pravděpodobně teď bude videt vysoká sliznice a může Ti vzít krev na HCG.

petriva
autor
Autor odpověď smazal
petriva
autor
15. srp 2024

@felis tak uvidíme, hlavně ať je vše v pořádku 😇

rosalindamelinda
15. srp 2024

@klokanka31 Kašlu na to někoho hned nahlašovat, já jsem tě chtěla nejdřív slušně upozornit, aby ses do mě nenavážela. Já se do tebe taky nenavážím a nekritizuju tvoje příspěvky, takže očekávám to samé. To je celé.
Navíc není pravda, že jsem nepřející! https://www.modrykonik.cz/forum/jsem-jiny-clovek/jak-se-zbavit-strachu-z-opakovaneho-tehotenstvi/#post-81317125 V této diskuzi vložila zakladatelka fotku krásně pozitivního TT, žádného bledého skoro neviditelného ducha, ale konečně nějaký normální pozitivní test a já jsem jí hned napsala, že jí srdečně blahopřeji!

klokanka31
15. srp 2024

@petriva Gratuluju 😊🍀🍀🍀🍀

petriva
autor
15. srp 2024

@klokanka31 moc děkuju 😇, snad bude vše v pořádku 🤞🍀

lujhu
20. srp 2024

@petriva Tak co máš vše v pořádku?

petriva
autor
21. srp 2024

@lujhu no uvidíme 🤞 začala jsem dnes slabě krvácet ale ms mám mít až za dva dny tak se trošku bojím aby to dopadlo dobře 🥺🙏 ( tak nevím)

lujhu
22. srp 2024

@petriva držím palce 🤞

petriva
autor
23. srp 2024

@lujhu tak bohužel odešlo to s má😔 konečně byl test pozitivní a nic😔

petriva
autor
23. srp 2024

@petriva *oprava s ms

lujhu
24. srp 2024

@petriva Tak to mě mrzí, měla jsem to stejně ono to přijde neboj, Přeji ti hodně štěstí 🍀🤞

petriva
autor
24. srp 2024

@lujhu děkuju snad máš pravdu 😊

Strana
z2