Nadějný výsledek těhotenského testu? Co myslíte?
Dobrý den snažilky, moc potřebuju poradit co si myslíte o mém TT. Je to nadějné nebo ne🥹

Já myslím, že naděje je 😊 Já měla v den MS ještě slabší čárku, takovou tak třetí den zpoždění a aktuálně jsem v 18 tt prosperující těhotenství 🙂 udělej další test za dva dny a uvidíš 🍀 držím palce
@klokanka31 jsi moc hodná a já děkuju za jakou koliv odpověď a rady🤗 snad to dopadne dobře 🤞
Ahoj 🙂Máš dnes nějaký posun?? Já tam vidím opravdu pěkného ducha 🙂 kolik jsi dní po ovu??
@klokanka31 Kašlu na to někoho hned nahlašovat, já jsem tě chtěla nejdřív slušně upozornit, aby ses do mě nenavážela. Já se do tebe taky nenavážím a nekritizuju tvoje příspěvky, takže očekávám to samé. To je celé.
Navíc není pravda, že jsem nepřející! https://www.modrykonik.cz/forum/jsem-jiny-clovek/jak-se-zbavit-strachu-z-opakovaneho-tehotenstvi/#post-81317125 V této diskuzi vložila zakladatelka fotku krásně pozitivního TT, žádného bledého skoro neviditelného ducha, ale konečně nějaký normální pozitivní test a já jsem jí hned napsala, že jí srdečně blahopřeji!
@petriva Gratuluju 😊🍀🍀🍀🍀
@klokanka31 moc děkuju 😇, snad bude vše v pořádku 🤞🍀

@klokanka31 A nenadelas nic... jen se nad tím usmát a myslet si něco o pastvinách 😄
A v těch carkach a jejich viditelnosti máš pravdu.