Náhle ustala nevolnost na počátku těhotenství

25. srp 2021

Ahoj holky, jsem v 5tt bylo mi špatně od žaludku,ale nezvracela jsem nevím zda těhotenské nevolnosti no a dnes je to druhý den co mi není špatné. Jakoby ze dne na den to samo utlo, na Googlu už jsem četla různé hrůzné scénáře. Můžete mi poradit zda jste to tak taky některá měla? Mám se bát? Nejhorší je,že nevím zda to bylo od těhotenství nebo prostě jen žaludek,ale nevolnost jsem do té doby neměla az po vynechání se objevila.

leniczka23
25. srp 2021

Ne, podle nevolností se prosperující těhotenství opravdu neurčuje. Takže se hod do klidu a buď ráda, že ti není špatně.😉 Za pár hodin tomu může být zas úplně jinak. Pohodové těhotenství přeji.

michaelarousova
25. srp 2021

To ze ti dneska neni spatne neznamena ze za tyden zas nezacne ☺️ Ja kdyz jsem si rikala super je mi fajn tak se to vratilo v plne ne-li horsi sile 😂

skarma007
Autor odpověď smazal
Zobraz
uzivatelkapetra
25. srp 2021

Mě třeba bylo blbě (bez zvracení) když jsem měla hlad, takže jsem co chvíli něco ujídala a bylo mi celé těhotenství skvěle.
(Myslím normální jídlo a ne to co se prezentuje ve filmech 🙂 )

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru