Ahoj holky jsem cca 5+2 a cítím se skvěle. Žádný nevolnosti jen únava. Jendou při vynechání MS jsem cítila lehce žaludek na vodě, ale mimo jiné nic. Jen mě bolí prsa. S prvním mi bylo právě nejhůř, už si nepamatuji zda od úplného začátku nebo to přišlo později.
Mám možnost ject na dovolenou a na říkám si, pokud by to mělo zůstat tak jak to je, tak bych si teda vůbec nestěžovala. Jak jste to měli vy?
Každé těhotenství i u stejně ženy je jiné. To se nedá odhadnout. 😉
První těhotenství jsem se cítila výborně. Občas menší nevolnost ve 2. trimestru a nesnesla jsem vůbec česnek.
Druhé těhotenství žádné nevolnosti, ale v 2. trimestru jsem zvracela. Někdy 2x denně, někdy jednou za pár dní. Trvalo to asi 3 týdny nebo měsíc.
@ovesova u první těhotenství mi bylo zle od nějakého 8 z do snad 19 tt pak už dobrý. Teda ve třetím trimestru mě pak pálila žáha až do konce.. teď ve druhým nevolnosti opět asi od 8tt, ale tentokrát do nějakýho 22tt a teď jsem 32tt a mam nevolnosti zpátky 🤦🏻♀️.. obávám se, že to bude až do konce..
@ovesova jsem ted 11tt, spatne mi zacalo byt okolo 5-6tt a okolo 7-8tt se přidalo i zvraceni. Nepreslo me to do ted .
@klarka3366 drž se přeji aby to brzy ustalo.
@ovesova děkuji a tobě přeji zase takovýhle pohodový období jako do teď.
nikdy, nemít průkazky a foto z ultrazvuku, nevím že jsem byla těhotná
Tři těhotenství špatně mi nebylo nikdy.V prvním trimestru jen hrozná únava.
Nikdy 🙂
Někdy kolem 7. Tydne. Od rána do večera hlava ve WC do cca 14. Týdne 😃🥲 žaludek nechtěl ani vodu, ani piškoty, ani čaje…vzdy az k večeru jen vývar nebo něco..
Já se taky nejdřív divila, že tentokrát asi nic, ale přišlo to ze dne na den taky kolem 6.-7.tt. Zatím to ve 14.tt nepřešlo. Jako jsou lepší dny a horší, kdy sotva lezu. Nezvracela jsem nikdy, ale to nechutenství, zvedání žaludku ze všeho, motání hlavy a šoufl až na omdlení, je děs. Jestli je to nějaká odpočinková dovča, tak by to mohlo být super a nevolnosti přijít nemusí, takže to asi budeš muset risknout no.
Kolem cca 7-8 tydne. 😁
V prvním těhotenství snad hned po pozitivním testu a krvi, cca do 14tt. V druhém těhotenství asi od 8tt do 20tt a zvracením jsem i dost hubla.
Před víkenden se manžel zmínil, že bychom mohli zkusit třetího prcka a při představě, že budu zase do 20tt nepoužitelná se mi udělalo úplně mdlo 🥴
Od 5+6 a začalo peklo. Cca do 20tt
@cassidyc Ahoj, v mém příspěvku o špatně stoupajícím hcg jsi se ptala, jak se mi daří. Odpovím ti tady, protože z toho chci úplně vynechat paní Míšu. I když byla srdečná akce, krátce na to jsem potratila. Hned jsem pak ale znova otěhotněla na Valntýna, takže teď jsem v 6+6 a na ultrazvuku bylo zatím vše ok, i když plod je skrz ovulaci posunutý, takže srdce až na další kontrole. Ale cítim se tentokrát výborně - správně těhotně. ;) Tak snad to po 3x už dopadne a dočkáme se míma... Děkuji za optání.
@ovesova Ahoj, jsem po 3x těhotná za poslední rok a ve všech případech mi začaly nevolnosti v 6+ týdnu, kdy mímu začalo bít srdíčko... Já osobně nemám ranní nevolnosti, ale bliju všechno jídlo od oběda až po večeři. Nejlépe mi paradoxně dělá junk food. 😁
V každém případě každá žena to má jinak a ve skutečnosti zvracení není žádný důkaz, že je vše ok. Spousta žen netrpí nevolnostmi vůbec a mají zdravé děti. ;)
Já bych si spíše přála ty nevolnosti nemít.
@dauraoriginal Tak to mě mrzí a zároveň mám radost, že to hned vyšlo. Budu ti moc držet palce, aby bylo teď vše v pořádku. ❤️
@dauraoriginal moc ti to přeji!!! Hodně štěstí 🤞🏻 máme to jak přes kopírák. Já byla na revizi 25.1 a 15 -17.2 možná déle nevím. 26.2 jsem měla ducha jsem otěhotněla znovu neměla jsem ani menstruaci. Aplikace mi ukazuje 5+4 a na ultrazvuk jdu 21.3.
@ovesova Uav, tak to moc gratuluji, já tedy měla 1 menstruaci. 🙂 Budu držet palce.
@cassidyc Zrovna jsem byla na pohotovosti, že jsem trochu krvácela, ale vše bylo ok a viděli jsme aktivitu primitivního srdce. Jsem opožděnáno 9 dní (což přesně odpovídá na den, kdy jsme měli sex, že byla ovulace o 9 dní později), takže mi to vypočítali na 5+5 tt
@dauraoriginal a jak se jinak cítíš?
@ovesova A jo, je to fajn, trocha mě pobolívá břicho, ale nic strašného. Odpočívám v posteli a dnes už nekrvacím, tak snad to bude dobrý. 🙂 Děkuji za optání.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ahoj, každý těhotenství je jiný 🤷🏼♀️ to si můžeš rovnou koupit křišťálovou kouli... s první dcerou mi nebylo spatne vůbec a kdyby mi nerostlo břicho, tak ani nevím, ze jsem těhotná. Teď ve 2 zdárném těhotenství mi bylo špatně celý první trimestr. Nevolnosti ustaly až fakt tak ve 12-13tt. Muzou Ti začít kdykoliv, ale taky nemusí 🤷🏼♀️