Nevolnosti v těhotenství. Jak jste to měli vy?

ovesova
10. bře 2025

Ahoj holky jsem cca 5+2 a cítím se skvěle. Žádný nevolnosti jen únava. Jendou při vynechání MS jsem cítila lehce žaludek na vodě, ale mimo jiné nic. Jen mě bolí prsa. S prvním mi bylo právě nejhůř, už si nepamatuji zda od úplného začátku nebo to přišlo později.
Mám možnost ject na dovolenou a na říkám si, pokud by to mělo zůstat tak jak to je, tak bych si teda vůbec nestěžovala. Jak jste to měli vy?

felis
10. bře 2025

Ahoj, každý těhotenství je jiný 🤷🏼‍♀️ to si můžeš rovnou koupit křišťálovou kouli... s první dcerou mi nebylo spatne vůbec a kdyby mi nerostlo břicho, tak ani nevím, ze jsem těhotná. Teď ve 2 zdárném těhotenství mi bylo špatně celý první trimestr. Nevolnosti ustaly až fakt tak ve 12-13tt. Muzou Ti začít kdykoliv, ale taky nemusí 🤷🏼‍♀️

jaja01k
10. bře 2025

@ovesova V prvním těhotenství jsem měla nevolnosti od 7. do 16. týdne, v druhém těhotenství vůbec.

hennrietta
10. bře 2025

Každé těhotenství i u stejně ženy je jiné. To se nedá odhadnout. 😉
První těhotenství jsem se cítila výborně. Občas menší nevolnost ve 2. trimestru a nesnesla jsem vůbec česnek.
Druhé těhotenství žádné nevolnosti, ale v 2. trimestru jsem zvracela. Někdy 2x denně, někdy jednou za pár dní. Trvalo to asi 3 týdny nebo měsíc.

anonym055
10. bře 2025

@ovesova u první těhotenství mi bylo zle od nějakého 8 z do snad 19 tt pak už dobrý. Teda ve třetím trimestru mě pak pálila žáha až do konce.. teď ve druhým nevolnosti opět asi od 8tt, ale tentokrát do nějakýho 22tt a teď jsem 32tt a mam nevolnosti zpátky 🤦🏻‍♀️.. obávám se, že to bude až do konce..

klarka3366
10. bře 2025

@ovesova jsem ted 11tt, spatne mi zacalo byt okolo 5-6tt a okolo 7-8tt se přidalo i zvraceni. Nepreslo me to do ted .

ovesova
autor
10. bře 2025

@klarka3366 drž se přeji aby to brzy ustalo.

klarka3366
10. bře 2025

@ovesova děkuji a tobě přeji zase takovýhle pohodový období jako do teď.

zvalentova
10. bře 2025

nikdy, nemít průkazky a foto z ultrazvuku, nevím že jsem byla těhotná

berynka
10. bře 2025

Tři těhotenství špatně mi nebylo nikdy.V prvním trimestru jen hrozná únava.

korin
10. bře 2025

Nikdy 🙂

mecaira
11. bře 2025

Někdy kolem 7. Tydne. Od rána do večera hlava ve WC do cca 14. Týdne 😃🥲 žaludek nechtěl ani vodu, ani piškoty, ani čaje…vzdy az k večeru jen vývar nebo něco..

cassidyc
11. bře 2025

Já se taky nejdřív divila, že tentokrát asi nic, ale přišlo to ze dne na den taky kolem 6.-7.tt. Zatím to ve 14.tt nepřešlo. Jako jsou lepší dny a horší, kdy sotva lezu. Nezvracela jsem nikdy, ale to nechutenství, zvedání žaludku ze všeho, motání hlavy a šoufl až na omdlení, je děs. Jestli je to nějaká odpočinková dovča, tak by to mohlo být super a nevolnosti přijít nemusí, takže to asi budeš muset risknout no.

lilian2111
11. bře 2025

Kolem cca 7-8 tydne. 😁

ovesova
autor
11. bře 2025

@mecaira Tyjo to zní jako moje první akorát me bylo zle jeste i ve 20tt.
A do 7tt vůbec nic ?

ovesova
autor
11. bře 2025

@cassidyc Tyjo no ja si myslím že s prvním mi to asi taky začalo později. Zatím si říkám mě je tak skvěle, že snad už ani těhotná být nemůžu 😂
Právě řešíme allin dovolenou na duben. Uvidíme 🤞🏻😁

nellinka123
11. bře 2025

V prvním těhotenství snad hned po pozitivním testu a krvi, cca do 14tt. V druhém těhotenství asi od 8tt do 20tt a zvracením jsem i dost hubla.
Před víkenden se manžel zmínil, že bychom mohli zkusit třetího prcka a při představě, že budu zase do 20tt nepoužitelná se mi udělalo úplně mdlo 🥴

mecaira
11. bře 2025

@ovesova do 7. Nic.
Pohoda, kafíčka, vymetaní discoték 😂

crejzy
11. bře 2025

Od 5+6 a začalo peklo. Cca do 20tt

ovesova
autor
11. bře 2025

@mecaira 😅😅😅

ovesova
autor
11. bře 2025

@crejzy no uvidíme ještě tam nejsem ale normálně jsem podle staré diskuze našla taky 5+5 jsem začala trpět. Prozatím mám jen fakt hnusnou nervozitu nechápu asi hormony

dauraoriginal
12. bře 2025

@cassidyc Ahoj, v mém příspěvku o špatně stoupajícím hcg jsi se ptala, jak se mi daří. Odpovím ti tady, protože z toho chci úplně vynechat paní Míšu. I když byla srdečná akce, krátce na to jsem potratila. Hned jsem pak ale znova otěhotněla na Valntýna, takže teď jsem v 6+6 a na ultrazvuku bylo zatím vše ok, i když plod je skrz ovulaci posunutý, takže srdce až na další kontrole. Ale cítim se tentokrát výborně - správně těhotně. ;) Tak snad to po 3x už dopadne a dočkáme se míma... Děkuji za optání.

dauraoriginal
12. bře 2025

@ovesova Ahoj, jsem po 3x těhotná za poslední rok a ve všech případech mi začaly nevolnosti v 6+ týdnu, kdy mímu začalo bít srdíčko... Já osobně nemám ranní nevolnosti, ale bliju všechno jídlo od oběda až po večeři. Nejlépe mi paradoxně dělá junk food. 😁
V každém případě každá žena to má jinak a ve skutečnosti zvracení není žádný důkaz, že je vše ok. Spousta žen netrpí nevolnostmi vůbec a mají zdravé děti. ;)
Já bych si spíše přála ty nevolnosti nemít.

crejzy
12. bře 2025

@ovesova od roku 2021 se věci změnili - už je na trhu nějaký nový lék který holkam prý funguje. Škoda ze nebyl tehdy. Tak uvidíš

cassidyc
12. bře 2025

@dauraoriginal Tak to mě mrzí a zároveň mám radost, že to hned vyšlo. Budu ti moc držet palce, aby bylo teď vše v pořádku. ❤️

ovesova
autor
13. bře 2025

@dauraoriginal moc ti to přeji!!! Hodně štěstí 🤞🏻 máme to jak přes kopírák. Já byla na revizi 25.1 a 15 -17.2 možná déle nevím. 26.2 jsem měla ducha jsem otěhotněla znovu neměla jsem ani menstruaci. Aplikace mi ukazuje 5+4 a na ultrazvuk jdu 21.3.

ovesova
autor
13. bře 2025

@crejzy Tyjo no kéž jsme to měly. 2021 jsem to fakt přetrpěla. Byly i kapačky atd fakt jsem blila všude. Uvidíme co se stane tentokrát rozhodne dám echo.

dauraoriginal
13. bře 2025

@ovesova Uav, tak to moc gratuluji, já tedy měla 1 menstruaci. 🙂 Budu držet palce.

dauraoriginal
13. bře 2025

@cassidyc Zrovna jsem byla na pohotovosti, že jsem trochu krvácela, ale vše bylo ok a viděli jsme aktivitu primitivního srdce. Jsem opožděnáno 9 dní (což přesně odpovídá na den, kdy jsme měli sex, že byla ovulace o 9 dní později), takže mi to vypočítali na 5+5 tt

ovesova
autor
14. bře 2025

@dauraoriginal a jak se jinak cítíš?

dauraoriginal
14. bře 2025

@ovesova A jo, je to fajn, trocha mě pobolívá břicho, ale nic strašného. Odpočívám v posteli a dnes už nekrvacím, tak snad to bude dobrý. 🙂 Děkuji za optání.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru