Nechráněný styk, můžu být v tom?
Dobrý den.
Stala se mi taková nepříjemná věc. Jsem mladistvá a s mým kamarádem jsme se sešli kvůli styku, který byl nechráněný a já jsem bez prášků. On byl bohužel opilý a protože styk už trval nějakou dobu, nepocítila jsem, jestli se do mě udělal nebo ne. Říkal, že se neudělal kvůli pití, ale stejně se bojím.
Bylo to 2 dny před mou ms, kterou jsem dostala, trvala normálně 5 dní jako vždy, následné 2 dny špinění. Šíleným stresem mon nejím, po každém jídle se mi dělá špatně, teď 14. a 15. den po styku mě i pálí žáha a často chodím na malou na wc.. nevím, jestli jsem si vsugerovala, že se mi tohle má dít, protože jsem o tom četla, ale kvůli tomu všemu se i často rozrušením klepu. Těhu test jsem si dělala 14. den po styku, tedy takový 7.-8. den po té ms, která byla normální a test vyšel negativní.
Myslíte si, že můžu být “ v tom”?
@lachtanice86 dělala jsem si ho právě včera
Udělej si test, na webu to za tebe nikdo nevymyslí.. nicméně příznaky si můžeš i vsugerovat.. a pro příště mysli na ochranu.. jak prášky, tak kondomy.. těhotenství není jediná věc, co můžeš po sexu muset řešit..
@michalelka Už jsem se ptala všech mých kamarádek, které se taky už bály, dokonce i mamči.. každá mi řekla, že můžu být v klidu. I ten těhu test vyšel negativní.. Chci se jen ujistit i tady přes vaše zkušenosti, protože trpím na stres ať se to týče i té nejmenší pochybnosti, co by mě znervózňovala.
Jak jsem už psala- Takovou kravinu už neudělám.
@renvik bude to v klidu, neboj 😉 A pro příště si dej pozor, máš pak zbytečný starosti 🙂
Nebudes tehotna..test by to 14 dni po uz stopro ukazal.. a priste never opilejm chlapum, to je tenkej led.
😉
@leniczka23 Jemu věřím ze všech nejvíc. Nejlepší kamarádi už od mala a hold se to nějak zvrtlo... každopádně děkuji.
@renvik myslela jsem to tak abys neverila opilejm chlapum ze si daj pozor..to muze byt i vlastni manzel ale.jak je opilej ten smysl vytahnout ho v cas se jim ponekud ztraci😂😂
@leniczka23 Tak to každopádně😂
Testovani tyden po ms asi ještě výsledek neukáže...asi budeš muset počkat do příští ms a modlit se, že přijde... plodné dny má každá jinak, ale já třeba otěhotněla u prvního dítěte den před Ms...To došlo ke styku, Ms normálně proběhla ale další měsíc sem si už dělala test a byl pozitivní..😁
Asi tě tím nepotěšim... můžeš jen doufat, že plodné dny máš jindy a těhotná nejsi😃 držím palce
@damian2016 dusika vidim..zatim to jssne pozitivni neni...
@mimiveru ale může se, ovulka může přijít kdykoli i dvakrát v měsíci. Já jsem teď 24 týdnu. Otěhotněla jsem den před MS a vím to přesně, protože jindy sem styk neměla, manžel pracoval v Londýně a já za ním jela na prodloužený víkend 😉 taky jsme myslely, že když jsem ovulaci měla 14 den cyklu tak těhu nehrozí a řádně jsme si užili. A princezna je na cestě. Příroda je nevyzpytatelbá 😉
@evakaspar tomu verim...priroda je mocna....

Tak si udělej test ještě ted