icon

Nedostavila se MS a mám bolesti v podbřišku

leus20
10. lis 2014

Ahoj, s přítelem se snažime už pul roku o ditě. Asi 14 dni mám tlaky v podbříšku a pobolíváni. Mám 15 dni po ov. 8.11 jsem mela dostat MS. Dnes je to 3 den co se MS nedostavila. Nikdy se mi nestalo že se nedostavila. Vždy prisla přesne na den a vzdy rano. Mám take bolave prsa. Chci se zeptat zda už si mužu udelat tt nebo mám jeste pockat A mužu ho udelat ted nebo až rano? ale do rana asi nevydržím :D dekuji

Strana
z3
anisek0
11. lis 2014

@leus20 já jsem měla mimoděložní a test mi vyšel pozitivní až týden a něco po vynechání... hladina hcg je nižší a trvá to tedy déle než to ukáže, dokonce jsme byla už 2M při prvním jsem měla normálně menzes... přijela jsem do nemocnice za min. 12. Krvácela jsem do břišní dutiny.
V tvém případě to může být cysta a nebo jsi měla později ovulaci... na testech máš psané že ti test neuikáže dříve jak 14dní po početí... počeká do týdne zpoždění udělala bych ten citlivější těst digitální a když by vyšel negativní zašla bych k dr.

svlocka
11. lis 2014

Toto je tam co?delano vcera odpo.ja ho normalne vidim nevim zda vy

svlocka
11. lis 2014

A ani moc me bricho neboli sem tam zaboli stale cekam ale na tamponu mam uplne na hore spicce jen takovy nadech ruzovy jako kdyby to melo prijd a nic.tak nevim :(

anisek0
11. lis 2014

@svlocka narůžovělí vítok je ok... tak za 2dny další a když bude sílit tak je to jasné... dávej info držím pěsti 😵

svlocka
11. lis 2014

@anisek0 myslis?je to tak do ruzova ale malo jsem to mela,jeste mi nedorazila,a to mela v nedeli nechci jeste myslet na to ze by uz konecne abych se pak zklamala a pak by se rozjela,ale to bricho to me trochu zarazi vzdy mam predtim bolesti dost a to bylo jen ctvrtek patek a nic,pak jen sem tam zabolelo.tak nevim takze rano zitra zkusit?🙂kdyby nedorazila?a zacinaji me bolet prsa.

anisek0
11. lis 2014

@svlocka můj začátek byl takoví že mě pobolívalo bříšo a pak i prsa hodně citlivé... dr. mě řekla že to je z toho jak se mi zvětšuje děloha... uvídíš jak to bude. Já má třeba ovulaci 9dní od prního dne menzes... kamarádka má 5dní před menzes a to máme stejně dlohý cyklus... u každé ženy je to jinak a taky to ovlivńuje stres, že se ovulace posune nebo nedostaví a stejně tak to může být i s menzes... já ti fandím... možná jsem zvědavější než ty 😀

svlocka
11. lis 2014

@anisek0 ja mam tak 11den po ms,no tak uvidim zda se rozjede nebo ne,kdyz ne ve ctvrtek pujdu dr.a uvidime.🙂

svlocka
11. lis 2014

@anisek0 a videlas neco na te fotce?

apollonka
11. lis 2014

Treba ja tam nic nevidim 😐

leus20
autor
11. lis 2014

Tak ja na te tvoji fotce nevidim nic. To same jak u me. Je mi to duvne mam snad vsechny priznaky ktere jste tady napsaly a test negativni. Volala jsem na gyndu a v patek jdu. Tak jsem zvedava. Jinak jsem byla v patek minuly tyden s tim ze me boli podbrisek atd. A rekl mi ze tam nic nevidi a poslal me domu s tim ze si mam zajit ma rtg do nemocnice ze s gyndou ty bolesti nemaji nic spolecneho. No a dalsi den jsem to mela dostat a do dneska nic. No jsem zvedava...

svlocka
11. lis 2014

Jj taky cekam uz od nedele :(

anisek0
11. lis 2014

@svlocka no když se na to hodně zaměřím tak tam vidím ducha, ale nejsme si jistá 😒

svlocka
11. lis 2014

Jde malinko videt.nevim zda mam testovat zitra rano aby to nebylo stejny a ms nikde.

linee
11. lis 2014

@svlocka ja tam slabou carku vpravo vidim...

cacenka_d
11. lis 2014

@leus20 Tohle jem mela u obou holke u luckymi vysel test 3 dny po zpozdeni u druhy 6 den sladby takze v klidu bych pockala 🙂 budu drzet palce

svlocka
11. lis 2014

@cacenka_d ahoj me se //neobjevily vcera to jsem mela uz druhy den a kdyz neprijde dnes tak uz treti,myslis ze dr.by uz neco videl?

anisek0
11. lis 2014

@svlocka testuj z první raní močí tam je největší koncentrace hcg hormonu a testuj ob den... holky takle taky testujou a jde nejlíp vidět jak ti čárka silí 🙂

svlocka
11. lis 2014

@anisek0 co myslis videl by dr.uz neco na ultrazvuku?

anisek0
11. lis 2014

@svlocka já si myslím že ne... u kamarádky viděl dr. gestační váček až 14dní po vynechání a za 14dní na to už bušilo srdíčko🙂 já jsem šla taky až těch 14dní po vynechání 🙂

cacenka_d
11. lis 2014

@svlocka Vubec nemusi jeste nic videt, fakt pockej 🙂

svlocka
11. lis 2014

A
@cacenka_d a test?

cacenka_d
11. lis 2014

@svlocka 5 dni po ocekavane MS u druhy slabe pozitivni a koukamtohle je sedmy den od zpozdene u doktora vysetreni: 5+1 kontrola, naznak + nalez na sliznici

svlocka
11. lis 2014

@cacenka_d tos mela ty tak?

cacenka_d
11. lis 2014

@svlocka U druhy jsem to tak mela u prvni jsem to mela zase o par dni driv 🙂

leus20
autor
11. lis 2014

Me se ze vcerejska na dnesek zdalo ze jsem se rano probudila a udelala si tt a byly tam //☺. Uz mi s toho asi hrabe

valik
11. lis 2014

@svlocka Já tam druhou čárku vidím... 🙂

valik
11. lis 2014

@leus20 Tak zkuste za dva dny test znovu... Držím palce!

leus20
autor
11. lis 2014

Ipodle toho co jsem tu od vas vsech cetla... v patek mam jit na gyndu. A myslite teda ze tam jeste nepozna ze 'jsem v tom ' mela jsem dostat MS v sobotu

svlocka
12. lis 2014

Tak po trech dnech to prislo,nechapu ;(asi to ted nevislo tak nadeje pohasla.snad priste.

anisek0
12. lis 2014

@svlocka určitě to příště víjde 🙂

Strana
z3