icon

Negativní, pozitivní nebo vadný tt. Co myslíte?

lalolita
6. srp 2020

Holky,
Včera jsem zakladala, že jsem před 14ti dny zapomněla jeden prášek HA,který jsem si do 24hod dala,ale byl nechraneny styk. Tento týden jsem opět jednu zapomněla, ale do 12hod dala. Cítím se nějak divně, ze zvědavosti jsem si udělala včera dopoledne test, je negativní a druhý teď kolem půl 2 a vyšly dvě//,ovšem nepřijde mi pozitivní, první čárka je divná. 😃
Vím, že Mamatest hází i duchy,přitom těhotná být nemusím.
Tak co myslíte, je spíš blbost ne, že by to vyšlo? 😉😃
Přikládám foto,horní dneska, spodní včera.

Negativní, pozitivní nebo vadný tt. Co myslíte?
Strana
z3
kuttu
9. srp 2020

@lalolita přesně....jenze z tvych příspěvků mám dojem,ze by jsi o dítě stála...proto se divim užívání HA

pajasala
9. srp 2020

@kuttu ano ale Lalolita otěhotnět nechtěla. Tady se celou dobu řeší že ha bere a že otěhotněla a nakonec se to neudrzelo. Ptala se jestli je to možné a jestli se to někomu stalo. Nechápu tvé komentáře. Bez si prudit do jiné skupiny.!!!

kuttu
9. srp 2020

@pajasala Nechtela,zrejme otehotnela,bohužel se to neudrzelo a přišlo zklamani,ze teda 3 kluk nebude...ja neprudim,jen to nechapu

pajasala
9. srp 2020

@kuttu ano když už selže ha a člověk přijme že bude mít dítě tak je pak zklamaný byť jen trošku. To je přirozená reakce ženy

palja
9. srp 2020

Taky nechápu, co je na tom k nepochopení. Prostě žena bere antikoncepci, aby neotehotnela, ale když už se to stane i přes antikoncepci, tak to přijme, že bude další dítě. No a když se to neudrží, tak je zklamaná, je jí to líto. Taky si myslím, že tohle je úplně normální reakce normální racionálně uvažující ženy.

kuttu
9. srp 2020

@pajasala Promin,ale z ducha na testu usuzovat,ze budu mit dite...chápu,kdyz mas tehotenstvi potvrzené na ultrazvuku,potratis ve vyssim stupni,nebo dojde k ZT...sama ksem si tim prošla několikrát,ale bez antikoncepce...jsem prostě realista a pragmatik....každopádně asi chapu,ze to zakladatelku mrzi,ze to byl planej poplach

kuttu
9. srp 2020

@palja Jezisi holky...mela snad zakladatelka potvrzené tehotenstvi na ultrazvuku???Nemela...a nějaký pocity a nejakej duch na testu nic neznamena
..pri HA nedochazi k ovulaci,cela MS je v podstate pseudomenstruace,takze ne,nechapu,jaks e to může stat

Strana
z3