Negativní, pozitivní nebo vadný tt. Co myslíte?
Holky,
Včera jsem zakladala, že jsem před 14ti dny zapomněla jeden prášek HA,který jsem si do 24hod dala,ale byl nechraneny styk. Tento týden jsem opět jednu zapomněla, ale do 12hod dala. Cítím se nějak divně, ze zvědavosti jsem si udělala včera dopoledne test, je negativní a druhý teď kolem půl 2 a vyšly dvě//,ovšem nepřijde mi pozitivní, první čárka je divná. 😃
Vím, že Mamatest hází i duchy,přitom těhotná být nemusím.
Tak co myslíte, je spíš blbost ne, že by to vyšlo? 😉😃
Přikládám foto,horní dneska, spodní včera.

Tak na tohle jsem zvědavá, ale já taky vidím ducha
Holky,dělany teď, jakože čárka byla po 5ti min tmavší, pak zesvětlala.
Jsem z toho celkem v rozpacích. Jakože špatně mi není, jen mě boli podbřišek, dneska jsem "špinila" a motá se mi hlava,což jsem měla při obou předchozích těhotenství . Tak teď babo raď 😃 zkusím se na středu objednat k Mudr, to mám volno a další test zkusím v neděli. 😉
Taky vidím silnější 😁
Asi budeš mít veselo 😊
@lalolita já přesně nevím jak nizkohormonalni antikoncepce působí, já jsem jí brala při kojení a dr mě jen upozornila až budu kojit míň nebo kojit už nebudu ať si přijdu pro tu normální. Ale zase kdyby to nemělo účinkovat, tak by to asi nepredepisovali. Moje dr mi řekla, že žádná HA není úplně 100%, že vždycky tam nějaká malá 0,01%šance otěhotnění je. Ale nejsem odborník, takže píšu jen co mi řekla mudr 🤷♀️
@lalolita - a není možné, že byl problém v braní? Třeba se u téhle nízkohormonálky má dělat pauza, nebo je tam nějaké placebo platíčko? jinak známky neúčinnosti ATK bývaly špinění, krvácení mimo cyklus..uprostřed, nebo tak..navíc jsou vitamíny, bylinky, které účinky ruší - třeba třezalka
@hancazivocich já bych řekla,že problém nebyl. Beru ji pravidelně, spíš jsem měla často teďka zazivaci potíže a četla jsem, že živočišné uhlí ovlivnuje vstrebatelnost hormonů jakožto HA. Bylinky nebo tak neberu ani čaje nepiju.
To mě mrzi...
A vy byste třetí ještě chteli? My si s manželem prave pohravame s tím, ze bysme ještě pořídili partaka
@pajasala Normálni???Tak jsem asi divna....ja brala HA bych neotehotnela a kdyz jsem chtěla otehotnet tak jsem ji vysadila....v tom je snad princip antikoncepce...neotehotnet...zadna antikoncepce neni 100 % a vim,ze se da otehotnet i pres ni...pak ale nechápu zklamani,ze 3 kluk nebude....dobrovolne uz bych do sebe HA proste necpala...ale každýho věc

Holky já tam ducha vidím taky 🤔😉 jen těžko říct, zda opravdu ten vynechany prášek stacil a selhalo to úplně 🙂