Nejhorší je čekání na výsledek těhotenského testu
Ahoj všem,
tuhle diskuzi jsem založila pro všechny z nás, které čekáme na pozitivní výsledek TT, ať už v nadneseném slova smyslu (snažíte se o mimčo) nebo zcela konkrétně, jako je to v mém případě. Po zjištění anovulace a problému se spermiogramem manžela jsem prodělala jsem 2 cykly stimulace clostibegytem (manžel bere selen + zinek). Poprvé žádná reakce a v rámci 2. pokusu už se urodil jeden folík, takže mi GYN píchla Pregnyl. Snažili jsme se s manželem několik dní dle doporučení GYN.....no a teď čekám a čekám a čekám. Tuhle diskuzi zakládám po 12 dnů po aplikaci pregnylu. Test mám zatím negativní.
Pokud procházíte něčím podobným nebo s tím máte zkušenosti, sdílejte je prosím. Sama za sebe musím říct, že čekání na výsledek je pro mě neskutečnou psychickou zátěží, ale věřím, že ten správný čas přijde 🙂
holky tak já se přiznám, že tedy mnohem horší pro mě bylo čekání několik dní při IVF.... nejdřív na odběr vajíček, pak po něm kolik jich je a jestli jsou ok... pak jestli jsou spermie živé a hýbou se a můžou se použít.....
pak další den volat jak to vypadá s oplodněním...
pak další den zda se dělí...
pak další den jestli je to v pořádku a vývoj pokračuje....
jako to je napětí o nervy... 😖 🤐
zlaté normální otěhotnění proti tomu, tam jsem byla ráda, že nevím přesně co se děje nakonec... ale když jsem byla v práci a představila si, že máme třeba jen 2 embryjka a teď jsem se modlila zda do druhého dne bude vše ok a budeme ten měsíc zkoušet nebo ne, no brr... jsem ráda, že mám doma dva cvrčky už 🙂
držím všem palce!!
a než otěhotníte tak užívejte spánku, chození do divadla, sexu atd... prostě čehokoli, protože pak člověk neví jak to bude v těhu, já první proležela a díky bohu že mi tohle kamarádka řekla, já se vyvenčila až na půdu a jak se mi to pak hodilo 🙂 🙂 a těhu jsem napůl prospala a to se šiklo ještě víc 😀
@alice777888 to je hnus, kolik člověk sežral hormonů☹
Ahoj, tak já se taky přidávám, prášky teda neberu už asi tři roky, ale o mimčo jsme se začali snažit až tenhle měsíc. Test bych si měla dělat někdy po víkendu, ale už teď jsem nervózní a mám pocit, že to vůbec neutíká.
Holky je to boj teda to vám řeknu, jsem asi teprve na začátku cesty, ale obdivuju statečnost všech snažilek... Ja jsem ted 5 dni po ovulaci, tudis opet faze cekani 🙂 tak uvidime .... O vikendu jsem byla na akci a byl to tam jeden velkej mimi sjezd.... Strasny napor na psychiku 🙂
ahoj jeslti nevadi tak bych se pridala, jiz mam za sebou nekolik IVF včetně Ket a nyní zkousíme IUI a byla jsem v pátek a ted práve ta sílena doba čekaní na výsledek, ale nevěřím tomu, vím, že bych měla být optimistická, ale nejak to nejde :(
já slyšela právě chválu na ten Femigard, tak zatím jedu v něm, tak uvidíme ... teď jsem druhý cyklus co ho beru a myslím, že v obou byla ovulace.... někde jsem četla, že ikdyž je ovulace, může žena otěhotnět 1 ze 6 cyklů ... to je brutální :-/
curdibilka ... veliká gratulace, to je bomba 🙂
@alice777888 Sama tomu nemůžu uvěřit a snad bude vše v pořádku, se srdíčkem nepočítám, to je moc brzy, ale chci vyloučit mimoděložní těhotenství a snad mě dr. povzbudí, že to bude v pořádku, ten první trimestr je "za trest". :D
Tak první měsíc snažení to nevyšlo, dneska s dvoudenním zpožděním začala menstruace. ☹ Ale nevadí, jsme teprve na začátku. Snad to brzo vyjde.
já zatím test negativní a ms nedorazila ... zatím ... zkusím zase za 2 dny testík 🙂
tak já opět tento cyklus nic ... ☹
Tak co holčičky ... Jak jste na tom? Zadařilo se? Já jsem 29 den cyklu a zatím nic, ale většinou mám cyklus 31 dnů :-/ tak zase čekám 🙂
@alice777888 Tak u nás to vypadá, že se zadařilo 🙂 Na TT krásné //, ale dokud to nepotvrdí doktor, tak tomu neuvěřím... a doktor má tenhle týden dovolenou, tak si holt počkám 🙂
No paráda marketat , veliká gratulace 🙂 ať je to potvrzeno a hurá 😉 to vám to vyšlo uplně bleskově 😉
@alice777888 Moc děkuju 🙂 Vyšlo to druhý měsíc 🙂 Jen doktor má teď dovolenou, tak to bude chvíli trvat, než se dozvím, jestli je všechno v pořádku 🙂
Tak holky, na testu duch ... Myslete na mě prosím ať sílí 😉
Tak se přidáván k cekatelkam... Už mám týden spozdeni a na TT je slabá druha čárka a k dr jsem objednána az za dva týdny.... Hecla jsem se ze do víkendu žádný test nerozbalim, protože první dva testy v den ocekavvane MS byly takové ducharske, a o 3 dny později jasnější, ale porad ne dálnice 🙂 To čekání je děsné 🙂. Nejradši bych ty papírky ocuravala porad 😀 😉
Snažíme se teda jen druhy měsíc, ale nikdy bych nečekala, ze to budu řešit už takhle brzo, když vidím jaké holky v mém okolí maji problémy..

@denisska hojky ja jsem vysadila prášky po 8 letech a hned jsme se začli s manželem snažit a doktor mi doporučil inofolic tak ho beru už začínám brát druhé balení a v neděli jsem to měla dostat a pořád nic dnes ráno jsem si dělala test a negativní tak nevím. Jinak je pry dobrý na podporu ovulace a na pravidelny cyklus a místo MS jsem jen asi 3dny špinila.