Nevím, kdy si udělat těhotenský test. Poradíte?
Ahojte, prosim o radu jestli uz mam testnout, nebo jeste cekat. Jsem 30 dc a zacla jsem trosku hnede spinit a k tomu me boli zada jak pri ms. Nemam pravidelny cyklus, takze nevim kdy byla ovulace. Snazime se uz rok a jednou to nevyslo :( takze se nechci zbytecne plasit. Dekuju za rady 🥰
Ja bych testla...lepsi nez nejistota...
@loylii mam doma mamatest 😇
@kixi zitra to asi risknu🙈
@kvetuska145 Mamatest je dobrej na prvotní testování, testněte a uvidíte 🙂 Držím palce 🙂
@kvetuska145 já myslela, ze test budete teprv kupovat. Já taky jako první měla mamatest doma v zásobě a když vyšel, běžela jsem pro Digi test. Ten mi ukázal rovnou i týden.
Drzim palce🍀
@jjasmina negativni 😏 minule kdyz jsem byla tehotna, tak jsem spinila asi 10 dni a potom si az delala test a teprve slava carka 😏 tak vyckam asi a uvidim pokud se nerozjede ms🙄
@kvetuska145 drzim pesti...muze byt brzy, kazdopadne jednou to prijde 🍀🍀🍀
@kixi nebo jeste jeden dotaz, nemohla to byt i ovulace? Ale to je asi blbost ze😀🙈
@kvetuska145 jako mohla...zvlast pokud mate nepravidelny cyklus...ja to mivala casto...spineni, nekdy i krvaceni dokonce...

@kvetuska145 takhle presne to bylo u mě. V den Ms (priblizne) spineni hnědé na jeden tampon. A nakonec tehu. Zada taky. Jindy to nemám. Udělej si digi test nebo Livsane.