Nevím si rady. Jsem těhotná nebo ne?

@andelka četla ale nerozumím tomu tak se nezlobte..
@dominikadivisova gratuluji k těhotenství
@dominikadivisova / = negativní, // = pozitivní
@dominikadivisova čemu nerozumíš? / nejsi těhotná. // jsi těhotná. Máš dobře viditelné // = jsi těhotná.
Gratuluju a přeji zdárný průběh.
@dominikadivisova nechápu, jak tomu někdo nemůže rozumnět🤔Návod je úplně jednoduchý, tomu nejde nerozumnet. Jsi těhotná, máš tam // čárky!
@dominikadivisova těhotenství ...
Snad se k nám brzy dostanou ty těhotenské testy ze západu, kde je pozitivní test vyobrazen obličejem miminka a negativní citrónem. Evidentně to vyřeší spoustu nejasností 😀
To snad v dnešní době ani nejde, aby tomu někdo nerozuměl, dyť to probírá tisíce kámošek kolem, je to v každém druhém filmu, že má dvě čárky, to je jako by nevěděla v dnešní době, co je internet nebo facebook, to jí fakt nevěřím, někdo si z Vás dělá pr*del.
Pokud někdo nerozumí návodu na těhotenském testu, možná by měl popřemýšlet, jestli je dobré se dále množit.
@dominikadivisova krásný pozitivní testy 🍀❤️
Jste tehu a moc gratuluji
Není třeba nikoho soudit a hloupě rejpat, to je fakt ubohý 🤷♀️
Ano, test je pozitivní.
@terinka212 tě zklamu ale já jo,a pokud to nechceš tak bych to co nejdříve řešila,držím palce ať je vše v pořádku (co nejdřív)
@luciesofiealex děkuji
@luciesofiealex já teda nic nevidím no..ale dneska jdu na kontrolu k dr
@terinka212 já právě že jo (roky tréninku hledání duchů 😅🤣) ale snad se pletu a držím palce
@terinka212 též vidím 🧐

Máš dvě dálnice. S čím konkrétně si nevíš rady? Nečetla jsi příbalovou informaci,co // znamenají?