icon

Otěhotnění při prvním sexu?

eliska1999
31. pro 2016

Dobrý den, je mi 17 let a 25.11. jsem měla své poprvé.Problém je v tom, že jsem byla pod vlivem alkoholu a kývla jsem na nechráněný sex (což si opravdu hodně vyčítám) Bojím se, že bych mola být těhotná, za noc se partner udělal dvakrát...poprvé při kouření (což můžu otěhotnění vyloučit) a po dvou hodinách mimo mě,ale před tím byl ve mě, ale vytáhl ho a chvilku musel ještě honit aby k tomu došlo. (sperma měl průhledné, což jsem našla, na internetu, že to je normální, když se muž udělá víckrát a spermie se nestihnou tolik utvořit) Ale první věc, která mě po začala znervoznovat, bylo to, že menstruace přišla 29.11. a měla přijít až 5.-8.12. Alepředtím jsem dlouho marodila a měla jsem čtyřicítky horečky a silné antibiotika. Dnes je 31.12. a stále jsem to nedostala. Uklidnuji se, že to může být ze stresu, který je fakt velký! a nebo, že se mi to vrátí zase do normálu, jak jsem byla zvyklá (5.-8. první den MS) Zase na druhou stranu bych si zasloužila být těhotná abych píště nebyla tak blbá a dávala si pozor.

Strana
z2
leymea
1. led 2017

@eliska1999 vim jak se citis, ale verim, ze tehotna nejses. Me se stalo pri mem poprve v patnacti letech, ze jsme sice kondom meli, ale prasknul a ja byla v pulce menstruacniho cyklu. Coz je nejplodnejsi obdobi. No byla jsem posrana, test jsem delala a byl negativni 😉 a MS pak konecne prisla 🙂

marcela2222
1. led 2017

Jelikož nebereš antikoncepci, tak MS nebude pravidelná, ještě do toho, když se stresuješ a byla si nemocná... ;) Buď v klidu... Těhotenství to v tvém případě, jak si to tu popsala, na 99% podle mě nebude. Jsou to jen nervy, uvidíš 🙂 Testu se neboj, aspoň budeš vědět na čem jsi.

eliska1999
autor
1. led 2017

Zítra jedu na intr, kde má spolubydlící test má, tak jsem zvědavá no, ale strašně mše bojím :D
A aby toho nebylo málo, tak se dneska cítím unavená, což je další příznak! 👏
Tak se modlím no
@marcela2222
@leymea
@babanci
Ale moc vám děkuji za všechno

eliska1999
autor
1. led 2017

Zase na druhou stranu se mi udělali pupínky a mám chuť na kolu, což mám před každou MS
Ale Nikdy mě před MS neboleli prsa a podbřišek, ale může to být jak mi minulé přišla dřív a teď má 3 dny zpoždění!

kaculik007
1. led 2017

@eliska1999 Zbytečně se nestresuj. Těhotenské příznaky si můžeš vsugerovat. Vím o čem mluvím 😉 zítra si uděláš test a uvidíš. Ale myslím že těhotná nejsi když jsi pak MS měla.

nita1984
1. led 2017

@eliska1999 snažíme se s manželem víc než dva roky.... tehotenske příznaky mám každý měsíc.... psychika dělá neskutečně moc. Na 99% je to planý poplach

marcela2222
1. led 2017

To je pouze vsugerované 🙂 Taky jsem to tak měla, než jsem opravdu otěhotněla 🙂 Ono se to nezdá, ale psychika člověka dokáže mnohé ;)

mammoth007
2. led 2017

Hlavne prestan studovat ty priznaky, nebo ti z toho hrkne. Rikej si, ze se ti proste po tom poprve trosku rozbourily hormony 😉 test si udelej co nejdriv, at mas klid. Az se uklidnis, tak se ti telo zas hodi do cajku. Hlavne se nestresuj, at si misto ditete neuzenes zaludecni vred 🙂

astyna
2. led 2017

já jsem měla nejsilnější nejjasnější těhotenství příznaky, když jsem těhotná nebyla 😀 takže no stress. Viz holky

ninive211
2. led 2017

Taky jsem při snažení se o první mimo měla těhotenské příznaky především tehdy, když jsem těhotná nebyla...a ten měsíc, co jsem fakt otěhotněla, tak nic. přestaň se sledovat, jsi vystresovaná a vsugerováváš si různé věci. Myslím, že udělat si test během pár sekund ti způsobní daleko méně stresu jak to pozorování pseudo příznaků a budeš navíc mít hned jasno. Chápu, že se bojíš, já při prvním dělání si těh. testu (tehdy zpoždění týden a ještě jsme se nesnažili, nebylo mimčo zatím v plánu) taky měla nervy v pr..., že jsem napoprvé ten test vytáhla okamžitě, nenechala jsem ho tu potřebnou dobu namočený a výsledek samozřejmě pak byl neplatný. Pak tedy naštěstí byl negativní.

rajani
2. led 2017

@eliska1999 tak cu?

eliska1999
autor
3. led 2017

@rajani
Je dělaný teďka večer, dostala jsem odvahu a řekla si, že to dám :/ tak jsem se aspoň tochu uklidnila a zítra ráno zkusím znovu! Ale zase si říkám, že kdyby něco, tak ke tam aspoň náznak druhé čárky :/

marcela2222
3. led 2017

Podle mě, by to už bylo vidět 🙂

eliska1999
autor
3. led 2017

@marcela2222 jistota je jistota 🙂 přece jenom ráno to doporučujou, tak ještě ráno já teďka i vypila litr čaje, tak aby to nebylo tím ovlivněny :D

marcela2222
3. led 2017

@eliska1999 to čajem opravdu neovlivníš :D Ano, určitě si ho rán o udělej, ale uvidíš, že tam nic nebude 🙂

eliska1999
autor
5. led 2017

Tak je to asi v klidu ráno test vyšel negativně a dnes jsem i dostala ms sice strasne bolestivou, ale dostala

marcela2222
5. led 2017

@eliska1999 No vidíš... 🙂 Tak teď už si dávej pozor...

Strana
z2