Otěhotnění při prvním sexu?
Dobrý den, je mi 17 let a 25.11. jsem měla své poprvé.Problém je v tom, že jsem byla pod vlivem alkoholu a kývla jsem na nechráněný sex (což si opravdu hodně vyčítám) Bojím se, že bych mola být těhotná, za noc se partner udělal dvakrát...poprvé při kouření (což můžu otěhotnění vyloučit) a po dvou hodinách mimo mě,ale před tím byl ve mě, ale vytáhl ho a chvilku musel ještě honit aby k tomu došlo. (sperma měl průhledné, což jsem našla, na internetu, že to je normální, když se muž udělá víckrát a spermie se nestihnou tolik utvořit) Ale první věc, která mě po začala znervoznovat, bylo to, že menstruace přišla 29.11. a měla přijít až 5.-8.12. Alepředtím jsem dlouho marodila a měla jsem čtyřicítky horečky a silné antibiotika. Dnes je 31.12. a stále jsem to nedostala. Uklidnuji se, že to může být ze stresu, který je fakt velký! a nebo, že se mi to vrátí zase do normálu, jak jsem byla zvyklá (5.-8. první den MS) Zase na druhou stranu bych si zasloužila být těhotná abych píště nebyla tak blbá a dávala si pozor.
Jelikož nebereš antikoncepci, tak MS nebude pravidelná, ještě do toho, když se stresuješ a byla si nemocná... ;) Buď v klidu... Těhotenství to v tvém případě, jak si to tu popsala, na 99% podle mě nebude. Jsou to jen nervy, uvidíš 🙂 Testu se neboj, aspoň budeš vědět na čem jsi.
Zítra jedu na intr, kde má spolubydlící test má, tak jsem zvědavá no, ale strašně mše bojím :D
A aby toho nebylo málo, tak se dneska cítím unavená, což je další příznak! 👏
Tak se modlím no
@marcela2222
@leymea
@babanci
Ale moc vám děkuji za všechno
Zase na druhou stranu se mi udělali pupínky a mám chuť na kolu, což mám před každou MS
Ale Nikdy mě před MS neboleli prsa a podbřišek, ale může to být jak mi minulé přišla dřív a teď má 3 dny zpoždění!
@eliska1999 Zbytečně se nestresuj. Těhotenské příznaky si můžeš vsugerovat. Vím o čem mluvím 😉 zítra si uděláš test a uvidíš. Ale myslím že těhotná nejsi když jsi pak MS měla.
@eliska1999 snažíme se s manželem víc než dva roky.... tehotenske příznaky mám každý měsíc.... psychika dělá neskutečně moc. Na 99% je to planý poplach
To je pouze vsugerované 🙂 Taky jsem to tak měla, než jsem opravdu otěhotněla 🙂 Ono se to nezdá, ale psychika člověka dokáže mnohé ;)
Hlavne prestan studovat ty priznaky, nebo ti z toho hrkne. Rikej si, ze se ti proste po tom poprve trosku rozbourily hormony 😉 test si udelej co nejdriv, at mas klid. Az se uklidnis, tak se ti telo zas hodi do cajku. Hlavne se nestresuj, at si misto ditete neuzenes zaludecni vred 🙂
já jsem měla nejsilnější nejjasnější těhotenství příznaky, když jsem těhotná nebyla 😀 takže no stress. Viz holky
Taky jsem při snažení se o první mimo měla těhotenské příznaky především tehdy, když jsem těhotná nebyla...a ten měsíc, co jsem fakt otěhotněla, tak nic. přestaň se sledovat, jsi vystresovaná a vsugerováváš si různé věci. Myslím, že udělat si test během pár sekund ti způsobní daleko méně stresu jak to pozorování pseudo příznaků a budeš navíc mít hned jasno. Chápu, že se bojíš, já při prvním dělání si těh. testu (tehdy zpoždění týden a ještě jsme se nesnažili, nebylo mimčo zatím v plánu) taky měla nervy v pr..., že jsem napoprvé ten test vytáhla okamžitě, nenechala jsem ho tu potřebnou dobu namočený a výsledek samozřejmě pak byl neplatný. Pak tedy naštěstí byl negativní.
@eliska1999 tak cu?
@rajani
Je dělaný teďka večer, dostala jsem odvahu a řekla si, že to dám :/ tak jsem se aspoň tochu uklidnila a zítra ráno zkusím znovu! Ale zase si říkám, že kdyby něco, tak ke tam aspoň náznak druhé čárky :/
Podle mě, by to už bylo vidět 🙂
@marcela2222 jistota je jistota 🙂 přece jenom ráno to doporučujou, tak ještě ráno já teďka i vypila litr čaje, tak aby to nebylo tím ovlivněny :D
@eliska1999 to čajem opravdu neovlivníš :D Ano, určitě si ho rán o udělej, ale uvidíš, že tam nic nebude 🙂
Tak je to asi v klidu ráno test vyšel negativně a dnes jsem i dostala ms sice strasne bolestivou, ale dostala
@eliska1999 No vidíš... 🙂 Tak teď už si dávej pozor...

@eliska1999 vim jak se citis, ale verim, ze tehotna nejses. Me se stalo pri mem poprve v patnacti letech, ze jsme sice kondom meli, ale prasknul a ja byla v pulce menstruacniho cyklu. Coz je nejplodnejsi obdobi. No byla jsem posrana, test jsem delala a byl negativni 😉 a MS pak konecne prisla 🙂