Mám otázku, zda jste některé neměly jako příznak těhotenství pálení žáhy, 9.7. jsem byla na IUI a už mě 4 dny každý večer pálí žáha ať něco sním nebo ne, vždycky se dostaví a normálně na to netrpím. Test si mám dělat až po 14 dnech, tedy v sobotu, ale jsem zvědavá 😉
Děkuji za odpovědi
Tak mě pálila žáha při první těhu hrozně celou dobu, a teď u druhého mimi to bylo na začátku taky, ještě než jsem věděla, že jsem těhule, ale nevím jestli je to opravdu příznak.
zdravím, jsem na začátku těhotenství a pálení žáhy mám taky po každém jídle. Nikdy jsem na to netrpěla. Nebrala bych to ale jako příznak těhotenství.
Muze byt ale taky nemusi...musis holt pockat a vydrzet. Jakmile budou // na testu, budes cekat jeste dalsich 8 mesicu, takze uz zacni trenovat trpelivost 😉 Hodne stesti, drzim palce.
Mě v těhotenství začala pálit žáha tak po cca prvním měsíci, vždy večer před spaním. Můžu vřele doporučit ovocné Rennie, ty zabíraly dobře, rychle a ještě mi chutnaly 😀 Držím pěsti, ať jsou na testu dvě čárky! 😉
Mě žáha pálila od začátku těhu a to jak u dcery, tak teď.... ale nebrala bych to automaticky jako příznak těhotenství 😉
s prostředním mě pálila žáha normálně od početí 😅 😀 ale nebrala bych to jako jasný příznak těhotenství
Neni pravda, ze se paleni zahy objevuje az ve vyssim stadiu tehotenstvi. Mne poprve priserne, ale opravdu priserne palila zaha asi 9 DPO, nikdy jsem to nemela, a pak se to na par dni odmlcelo a 12DPOjsem nasla //. pak me ale zaha trapila cele tehotenstvi od prvniho trimestru, po porodu to okamzite prestalo.
ale uvidis, jestli to u tebe souvisi s tehotenstvi, drzim palce, at to mas stejne, jako ja🙂 jinak mne taky zabraly rennie 🙂
no nevím.. Normálně na to netrpím, u prvního mě začla pálit kolem 20 TT a ted už mě pálí cca týden.. je to hnus fialovej.. Taky zabírá mlíko nebo čistá voda , ale jen na chvíli.. každopádně nedoporučuji za mě Gaviscon.. ten je fakt nechutnej.. hlavně tím jak vypadá 😅 😀
Otevírám znovu tuto diskusi. Od rána mě pálí žáha, ale je to teprve 4. den od početí. Je to vůbec možný? Nebo jsem si to prostě vsugerovala?
@bibianca myslim ze 4 den od poceti to urcite mozne neni
Pálení žáhy se v těhotenství objevuje, ale až ve vyšším stádiu, myslím, že jako prvotní příznak těhu bych to nebrala.