Pidi duch - 11. den na Mamatestu
Ahoj, s přítelem si dáváme pozor, ale dnes ráno se mi objevil na testu malý náznak..co si o něm myslíte?

Teda, u 4 tetsů mi to přijde celkem jasné, každé hladina hcg stoupá jinak, je možné, že ji máš ještě nízko a proto ukazuje tak málo, já mít 4 relativně pozitivní, už asi chvátám k doktorce na krev, aby mi to buď potvrdila nebo vyrátila a bylo jasno 😉
78marcela: Děkuji uvidíme jestli to je špinění nebo se to rozjede v MS. Zítra ráno budu mít jasno ;)
jinak my letíme na měsíc do Indonésie a tam se bude na mimí zadělávat 🙂
Já nechci moc strašit, ale mě to takovými duchy na testu začalo, tak jsem zajásala 😀 , po pár dnech jsem začala špinit, tak jsem šla k doktorce a ta už mi jen potvrdila probíhající potrat ☹ Už se to ani nedalo zachránit....
kralovka17: pokud se to rozjede v normální krvácení beru to za MS a tak že to tak příroda chtěla a jede se dál. Pátrat po tom nebudu.
Nemůže třeba blížící se MS způsobit lehounké zvýšení těhotenského hormonu? to je asi hloupost že? 😎
Holky duchy nereste. Bud si kupte digi test tam mate jasno většinou už dva dny před MS a nebo bezte 2x za sebou (po 48h) na odběr krve. Budete vědět na čem jste hned.
@tarra27 Já měla těhotenství potvrzené i z krve, ale jnakonec to skončilo potratem.
Hele, to už jsou docela čárky 😉 Já už bych tomu duch teda ani snad neříkala. Mamatest má dobré barvivo, tak 🙂 je vidét čárka docela dobře, nejspíše dříve, než na jiné značce
misimisi: tak třeba se dnes teprve uhnizďuje a to špinění je od toho a nebo to večer už bude na intimku a mám po nadějích...
Stejně my ženské jsme hroznéé..pořád si hledáme aspoň pidi naději 😀
@ejbinka Já na sobě poznala, že jsem těhotná už tři dny po...nateklá prsa, bolest v podbřišku, brečivá nálada, vadily mi pachy a vůně...asi všechny příznaky, co by mě napadly se u mě objevily už takhle brzy...všichni mi říkali, že si to jen namlouvám, že to je blbost, abych už to poznala, apod...tak už jsem pak i věřila tomu, že jsem cvok, že se prostě jen moc sleduju...nechala jsem to pár dní být, ale když to trvalo, tak jsem si koupila mamatest 10 a byl tam duch (13 dní po). Nejdřív jsem se hodně radovala, ale pak jsem si asi za tři dny udělala Maxe a nic. Tak už jsem se smířila s tím, že mimi nebude, ale když nepřišla MS v termínu, udělala jsem si hned další den dalšího Maxe a čára jak hrom a už jsme v 7. týdnu 🙂 Takže bych nevěšela hlavu, i Max chybuje a 4 pozitivní mamatesty, to už by byla opravdu velká "náhoda" si myslím.
U prvního dítéte jsem zakrvácela asi tak 4 dny pred MS, myslela jsem, že už je to MS, ale že ta MS trvala jen cca 2 hodiny!, bylo mi jasné, že to tak nebude 😀 Naposledy jsem mela MS 4.2., mamatestik byl první, který mi to ukázal, byly to jen tenoučké, světloučké čárečky, ale postupně za několik dní byly jasnější 😉
Jééé holky už mi to nepište za chvilku jdu na pauzu v práci a nechci běžet do lékárny 😀 Zatím to není krev a nebýt bílého toal.papíru, tak bych nic nepoznala. Je to spíše světle hnědé. Nicméně občas mi tak začíná i MS. Večer a ráno určitě písnu jak to pokračuje. 🙂
Tak holky bohužel dnešní ranní testy sněhobílo po duchovi už ani památka. MS stále nepřišla úplně sněhobílíá intimka. Jen na bílém toal. papíru je cosi v mini hnědého skoro nepostřehnutelného. V noci jsme se vzbudila 2 x úplně mokrá a zpocená. Zřejmě nějaký hormonální problém :(
Ranní 2 mamatesty mi vzali i poslední kapku naděje a teď se jen modlit, aby přišla MS a mohlo se jet dál...
redrosse: děkuji moc. Začínáme zkoušet na 1 máje 😀
Tak snad MS dorazí co nejdříve. Dnes to taky nevypadá :(
@ejbinka já tedy nevím,a el sněhobílo nevidím ani na jednom testu..všude vidím duchy...je možné, že se tam něco udělalo až s odstupem času než jsi to vyfotila a píšou, že pak je to neplatné..ale prostě je tam vidím...já ze začátku měla taky takové duchy..při těhoteství...běžně skoro neviditelné, ale na fotce to bylo výraznější....při negativním výsledku nebylo nic vidět ani na fotce...tak uvidíš 🙂
vrabcak0007: sněhobílo bylo dnes ráno a tudíž jsem ani nefotila. Nebylo co ☹
@ejbinka teď jsem dočetla diskusi...tak držím palce do příště 😉
Všem moc děkuji.
@ejbinka Nevím, ale dle mého názoru tohle nejsou duchové, je to prostě slabá čárka, možná se něco děje a ukáže se jestli to vyjde nebo ne... A jak píšeš, že ovu mohla být později, tak se to vše může posunout, zkus vydržet... vím, že to není snadné, sama jsem netrpělivá, ale .... jednou jsem měla také zpoždění, slabou čárku a pak jsem opožděne krvácela, takže jsem měla asi biochemické, ale tak to prostě je... nebýt testů, tak ani nevíme, že se něco takového děje.... Uvidíš a když ne tento měsíc, tak třeba další. Víš co jsem si říkala, když jsem před 4 roky chtěla otěhotnět? Že nemám ráda listopad a tudíž otěhotním až březen duben, abych rodila v prosinci, protže to je můj oblíbený měsíc, miluju advent a Vánoce, ale listopad prostě nesnáším. A opravdu jsem otěhotněla v dubnu, vím, že to bylo kolem 1.4. to jsem měla ovulku. A na Vánoce jsme si nadělili krásný vánoční dárek, takže věř tomu co chceš a ono to vyjde, opravdu!!!!
lencak80: Moc krásně napsané. Děkuji.
@ejbinka jak to dopadlo? Řeším teď to samo
@barunka881 Vidím 😉.

Tak já už hoodně maličko, ale i přes to špiním. Dorazí tedy asi MS a zřejmě duchové asi tím 😝 I tak všem děkuji za podporu a příspěvky