Pidi duch - 11. den na Mamatestu
Ahoj, s přítelem si dáváme pozor, ale dnes ráno se mi objevil na testu malý náznak..co si o něm myslíte?

Zkusím na zítra ráno koupit Maxe 🙂
Začínám být nervozní. Uvidíme co zítra ráno. Do dnešního dne jsem netušila ani, že nějací duchové existují 😕
@ejbinka Takovou čárku jsem měla taky a těhu jsem. 😉
@ejbinka Na takové závěry je ještě brzy..pokud ms nepřijde otestuj tak za 3-5dní,pak už by to mělo být jasné.To honění duchů takhle brzy nemá moc smysl..
hcg je v tuto dobu ještě dost nízké,já takovýto duchy měla až do 3měsíce
@ejbinka takového ducha na mamatestu mám taky. Tak jsem zkusila clearblue a podle něho těhotná jsem. Ms termín mám dnes
lusiana125: a zkoušela jsi i jiný TT, který třeba vyšel negativní a mamatest duch?
Tarra27:moc prosím o doporučení, který digitest sehnat? Děkuji
@ejbinka jen mamatesty a tam byly duchové...a ten clearblue ...nic jiného...vše bylo pozitivní
@ejbinka podla mna tehotna si ;) mala som to iste a uz som 10tt 😉 akurat teda ak pouzivas ine testy na preverenie, hlavne sa divaj, ci maju rovnaku citlivost. Mama test ma myslim citlivost 25 a ostatne bezne 50, alebo tak nejak... perto Ti jeden ukazovat moze a druhy nie.. to si radsej prever. A inak je zbytocne testovat kazdy den, ak tehotna si, tak HCG Ti stupne zase tak za 3 dni. Drzim palce, nech do dopadne tak, ako si zelas 😉
já měla takového ducha na mamatestu po devíti dnech zpoždění a ted už mám ročního kluka 🙂
Všem moc děkuji za hezké reakce. Uvidíme jestli zítra ráno odolám a nebo risknu další zklamání z testu 😀 Určitě písnu.
Mamatest má stejně jako Dr. Max 10mlU/ml
Mám tu obě krabičky 😉
@ronyx ano ano, je to mozne, uz som si to nepamatala, tak preto som si nebola ista, kazdopadne aby boli obidva rovnake, tak to je asi najdolezitejsie. 🙂 ja len este k tomu mamatestu, oni su ale tiez dva typy, citlivejsi a menej citlivy (fakt neviem z hlavy tie HCG). Ja som mala ten citlivejsi, mala som tam ducha a vyslo to, takze asi fakt zalezi trosku aj na stasti, alebo neviem. 😉
Kac: dělají se myslím 10 a 25 ;)
Každopádně moc bych si přála stejné štěstí jako ty! 🙂
@kaccistar Jo jo,to máš pravdu,proto mě to zmátlo,vím,že je mamatest i s citlivostí 25,ale tazatelka má 10 stejně jako dr. max 🙂 Já testovala vždy dr.max a jsou dle mého názoru spolehlivé.Mamatesty moc ne,ale na druhou stranu pravda je,že @ejbinka vyšli hned 3 mamatesty pozitivně a to už by byla asi velká náhoda,kdyby všechny dělaly falešné duchy 🙂 Tak snad to vyšlo 🙂
Holky děkuji, těším se na ráno. Ať už je tam něco znatelného nebo dorazí MS obojí bude "vysvobození" 🙂
@ejbinka mě tedy Dr.Max nikdy nezklamal a to jsem jich použila fakt hodně.
Ale než digitální clearblue bych si radši zašla na hcg jako samoplátce. Testy jsou pouze na to že řeknou ano nebo ne. A nic jiného nedělá ani ten clearblue. Akorát normální test udělá dvě čárky a digital ti napíše plus. A ještě týden, ale to ty přece víš. Stejně je to orientační a mě to třeba vůbec neodpovídalo, protože to měří podle hladiny hcg a ta je u každého úplně jiná. Mě to psalo 1-2 týdny po oplodnění a přitom jsem byla v 6.týdnu. A datum oplodnění jsem znala díky IVF na hodinu přesně.
Takže než za to zbytečně dat tolik peněz tak radši na krev. Vyjde to finančně skoro stejně.
Dobré ráno. Dnes to bylo poslední ranní testování. Max opět sněhobílo. Mamatest a ovutest opět duch. Na Mamatestu až po limutu 5 minut. Foto přikládám. Duch za dva dny nezesílil viz druhé foto. Nevím co proti mě mamtesty mají ač jsou z různých šarží i lékáren, tak já dnes odolám a domu si večer už žádný nepřinesu. Škoda peněz a budu očekávat MS :(
Jinak jsem zkoušela ten mamatest odpoledne když je moč ne tak koncentrovaná a já piju hodně a byl i mamatest sněhobílý. Ale přijít tomu na kloub už raději nechci neb ty korunky radši zainvestuji jinam 😉
Ahoj, mne teda mamatest falesne duchy nikdy nedelal... Meris si bazalni teplotu? Pokud neklesa, tak bych dala sanci tehotenstvi ;) Ze by jsi mela 4 testy s duchy jen tak? V tom neco bude ;)
redrosse: neměřím a zatím ani nehlídám Ovulaci. Já měla cykly po vysazení HA hooodně rozházené. Od prosince užívám Infolic a Famigard a vedu si v telefonu Ovuwiev.
Takže jsem dohledala, že poslední 2 měsíce cykly krásně 28, že vždy po bílkovitém hlenu dorazila do 14 dnů MS a nyní jsem zas 39 den cyklu, MS nikde ač měla dorazit 2.3 ( 28 den). Bílkovitý hlen jsem v záznamu, ale našla teprve 26 den cyklu tj. 27. února a ten den byl i sex - přerušovaný.
Tak je možné, že MS dorazí 14 dnů po tj. zítra 13.2.
Bohužel se sleduji teprve nějaké 3 měsíce a i podpůrné prostředky užívám teprve tak dlouho.
Tak uvidíme nejlépe asi čekat jestli MS dorazí a kdy :/

Vypadá to na ducha, ale holky tady mamatesty dost pomluvily, že ukazují falešné duchy, zkus počkat pár dní a jinou značku a uvidíš....