icon

Plodné dny. Lze je vypočítat na internetových kalkulačkách.

veronkasokolnikova
21. lis 2019

Zdravím, chtěla bych osvětlit téma plodných dnů. Vím že nemůžu otěhotnět mimo ovulaci. Můj dotaz zní jestli jdou právě tyto dny vypočítat na internetových kalkulačkách. Pokud zadám datum poslední menstruace, délku cyklu a délku krvácení. Počítala jsem to na různých stránkách a pokaždé to vyšlo o něco málo jinak. Ale ani jednou na období mého pohlavního styku bez ochrany, můžu být těhotná?

Strana
z2
bazarky
22. lis 2019

Toho 12teho jsem byla jeste panna.. Nerozumim tem kalkulackam a ditko chceme... Tak jsem nevedela..

luciebelohradska31
22. lis 2019

Ahoj tak já co se týče plodných dnů si nic počítat nemusím protože mi to tělo dává pěkně na jevo. Vždy 13 DC mám pozitivní ovu test a další den ovulku mám tak cyklus pravidelný že vím kdy mám dostat MS a kdy mám ovulaci už do předu.

bazarky
22. lis 2019

Nic proti romum ale znam jedny co maji 10 deti a pochybuju ze by si jejich matka pocitala plodne dny a ovulaci... 🙄 🤣

andelka
22. lis 2019

@bazarky no tak asi souloží dost často a normálně. Při pravidelném styku se do plodných dnů nejde netrefit a pokud jsou oba zdraví a vše je v pořádku,a trochu štěstí k tomu,tak k početí dojde bez problémů.
Já jsem byla těhotná 4x, plánovaně a vždy na první pokus. Ovulaci obvykle nemivam přesně stejně. Stačí se trefit do plodných dnů.

bazarky
22. lis 2019

Dobry den, chci se zeptat, jak se daji spocitat plodne dny? Vsechny ovulacni kalkulacky mi ukazuji ovulaci 13.11. Styk jsem mela 12.11. 19.11 jsem mela bolesti v podbrisku a pani doktorka na pohotovosti mi rekla ze mam zvysenou delozni sliznici a ze menstruace prijde cca do 14 dnu. Ze vidi ze jsem ovulaci mela pravdepodobne 18.11. To poznala podle hlenu z cipku..Podle vnitrniho ultrazvuku, delala mi i pohmat prstama do vaginy.. Dneska (21.11) bolesti v podbrisku, hrozne pichani a tlak v podbrisku..a takove..."tepani", chodim casto curat a mam kovovou chut v puse, jak kdybych olizovala trubku :D zaludek na vode a obcas prsa, ale jakoby od paze k prsu, nemam citlive bradavky a nespinim...mam negativni testy hcg i moc coz mi prislo po tak kratke dobe od styku brzy, prave na te pohotovosti. Muzu byt tehotna? Myslim, ze by dr stejne nepoznala 6 dni po oplodneni ze jsem tehotna...Posledni menses byla od 28.10-3.11. Kdy se da udelat tehotensky test?. Muj sex byl prvni, nechraneny, antikoncepci jsem brala naposledy pred 3 rokama. Dekuju za odpoved. Jde o to, ze jsem na sobe nikdy necitela bolesti, kdyz jsem mela ovulaci...nic si nevsugerovavam, nemyslim na to jen mam strach ...dekuji za odpoved.

anniej
22. lis 2019

@bazarky Jestli jsi měla ovulaci 19.11. a sex 12.11. tak těhotná nejsi a to, co popisuješ, je PMS, první příznaky jsou totožné s PMS. Z čeho máš strach? Vždyť o pár příspěvku vejš píšeš, že dítko chcete, tak není z čeho mít strach. Jestli jsi měla tu ovulaci týden po styku a byl to jediný a poslední, tak je vyloučeno, že jsi těhotná. Už ti na to nejde nic jinýho co říct 😊 Těhotenský test se dělá až po vynechání MS, kdy menstruace nepřijde v den, kdy ji očekáváš. Dřív nemá cenu nic zjišťovat, dřív než po vynechání MS to nezjistíš a vše do té doby je jen PMS 😊 Víc už to opravdu vysvětlit nejde, ptát se na jednu a samou věc ve 3 příspěvkách nemá cenu, všechny ti na to řeknou to samý.

anniej
22. lis 2019

@bazarky Jinak ty bolesti se ti můžou ukazovat individuálně. Mně dřív MS nebolela, pak bolela jako čert, pak zas ne. Ovulaci jsem cítila, pak zas ne. Ženský tělo není stroj, aby jelo přesně na hodinky úplně stejně... Je mnoho faktorů, co to ovlivňuje 🙏🏻

anniej
22. lis 2019
radullah
22. lis 2019

@veronkasokolnikova na netových kalkulačnách mi to nikdy nevyšlo. Ovulaci jsem si měřila ovulačními testy a bazální teplotou a ani jeden měsíc jsem ji neměla stejně...pohybovala se mi 6-22 dne cyklu, to nikdy nemohla nějaká netová kalkulačka, která počítá jen s průměrem jiných žen, zvládnout 🙂

loylii
22. lis 2019

@veronkasokolnikova ano, pokud má člověk pravidelně MS. Já si to nejdřív overila dva mesice po sobě na gynde, kdy u mě probíhá ovulace a pak overila v kalkulačce, a jsem tedy tabulkove ukázková. Otěhotnět podle kalkulačky, se mi podařilo 2x během 4 měsíců.

pathan
22. lis 2019

@bazarky Otěhotněla jsem po styku 6 dní před ovulací (vím to naprosto jistě).

Strana
z2