Po limitu slabý duch na testu. Chybný test?
Dobry den,dnes dopoledne sem si delala tehotensky test,nic tam nebylo,byl negativni,tak jsem ho hned vyhodila,ale ted vecer jsem sla neco vyhodit a testik jsem videla tak sem se na nej jeste koukla a byl tam slabi duch,co si mam otom myslet? Dekuji 🙂
Dekuji 🙂 tak uvidime mam teprv pred ms ale zvedavost byla rychlejsi :D takze pockam jestli ms dorazi...
Já jsem si taky dělala test asi 2 nebo 3 dny před ms a taky se mi zabarvil až po limitu. Druhý jsem si dělala v den očekávané ms a byl slaboučký duch, za další dva dny zase jen duch - i když už o malinko výraznější. Opravdovou čàrku jsem měla snad až týden po očekávané ms.

Jsou dvě možnosti 1) jsi těhotná, ale krátce, proto se test zbarvil až po limitu 2) těhotná nejsi a test se zbarvil sám (někdy to testy dělají) - proto má svůj časový limit a po něm nemá smysl ho vyhodnocovat. Jestli je to tak nebo tak zjistíš jen novým testem, nejlépe po dvou dnech - to už by měla být čárka jasně vidět, nebo ne. Držím palce, ať to dopadne tak, jak chceš🙂