Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@lucie_k_s jasně, tak přeji ať se brzo zadaří, 😉 abys nemusela čekat tak dlouho jako já... ☹
@maggie_ já už v těch všech věcech pro sebe a manžela mám tak 15 tisíc, ale už jsem to za ten rok a půl přestala počítat, tak možná víc... ☹ nemrzí mě ty peníze, ale že stále jen čekáme a výsledek žádný... ☹ já si žádné blbosti nekupovala, jen ten Nosifol/Inofolic, listovku, Gynex kdysi na srovnání cyklu, kontryhel, hromadu ovulačních a těhotenských testů a od loňského podzimu vitamíny pro manžílka 😉 😀 tak přeji abys jich opravdu víc nepotřebovala 😉 jo a ještě jedna věc, já jsem bez té _ na konci, když mi ji tam napíšeš, tak mě to neoznačí ☹ a já to můžu přehlédnout... ☹ tak jen pro pořádek 😉 😀
@beruska1889 Aha, tak promiň, ono mi to vždycky ukáže, že jo, tak jsem si toho nevšimla 😉 dělám to u všech 😀 😀 vypadá to esteticky 😀
- No taky ti přeju, aby jsi do toho už nic nesypala, tak asi každé tady...Už nic nekupuj, já ti ještě ty ptáky pošlu radši jednou 😀
@beruska1889 a jak dlouho se už snažíš?
@maggie_ 😀 😀 jo v pohodě, vypadá to esteticky, ale pak mám problém se najít, když tu toho kočky tolik napíšete 😉 😀 OK, děkuji moc, jsi skvělá, na ptáka si počkám ráda, jsem 11DC tak snad stihnout doletět dřív než ta mrcha červená 😉 😀 😀
@lucie_k_s ahoj všechny ti tady přejeme ať se brzo zadaří... Já s přítelem se zatím bez úspěchu snažíme půl roku...
@lucie_k_s tento cyklus to bude 18. měsíc... rok a půl v háji a pokrok žádný... ☹
Ahoj, tak už se k vám taky oficiálně přidávám. S partnerem jsme si nastavili pravidla, další dítě chceme oba ať už to mezi námi dopadne jak chce a navíc to vypadá že se začal snažit, že mu došlo že nás může ztratit. Určitě to nebereme jako náplast, oba chceme velkou rodinu i když zatím si můžeme "dovolit" max. ty 2 děti. A já chci aby si věkově byli co nejblíž. Nijak to hrotit nehodlám, prostě tomu necháme volný průběh a uvidíme jestli se do roka zadaří. Jinak v návaznosti na minulý příspěvek, měsíčky jsem dostala tak aspoň nemusím lítat na gyndu jestli všechno funguje tak jak má.
Tak jsem se ještě došla nechat trochu nakazit do diskuse s těhotenskými testy....nějak se jim to tam množí holkám 😀 😀 😀
Děkuji vám všem a doufám, že se brzy zadaří i vám 🙂 Musím vydržet minimálně 10 dní než budu testovat, naštěstí jsem skoro pořád v práci, tak mi to snad uteče... 😉
@beruska1889 Chudáku, tak ti přeji aby to co nejdřív vyšlo a už to řešíš s doktory?
@lucie_k_s děkuju moc, jsi hodná 😉 už jsem to řešila v únoru, mám hotová všemožná vyšetření, já jsem v pořádku, manžel má horší spermio, ale počkáme do podzimu a když nic, chci aby šel na kontrolní a dle toho se uvidí... přeci jen z jednoho výsledku se nedá dělat závěr... 😉 tajně doufám, nebo spíše my oba, že to přes léto vyjde a nebudem to už muset znovu řešit... 😉 🙂
@beruska1889 No doufat budeme všichni, neboj 😉 držím kolikrát palce tolik, že už ani nevím komu 😀 já vám to kočky moc přeju, je to tu přesnažilkovaný 😀 😀
@yelowangel vítám tě 🙂
@maggie_ ptáci s enepozabíjejí - ale hlavně aby doletěli kam mají a jsou očekávání 😀
my už tento měsíc jsme tak netrpěliví, jestli ta mrcha červená zas přijde nebo se nám vyhne 😀 😀 😀
koupila jsem už těh. testy do zásoby - ale myslím, že je to stejně v háji, ti ptáci k nám nemůžou najít cestu - nebo v tom háji sedí 😀 😀 😀
@maggie_ to mi povídej, přijde mi, že se vždycky ocitnu ve skupince, kde to jde nějak pomalu... ale zas jsou tam vždycky ty nejlepší baby 😉 😀 tak jsem asi správně 😉 😀 😀
@beruska1889 .....s těma babama souhlasím 😀
@digisek 😉 🙂

@katty77_ Jo děkuju 😀 budu to brát jako kompliment 😀 😀
- No aspoň že to není nějaké přemrštěná reakce, to mě mrzí no.. 😨 ale já to tady s váma přežiju, budu vám radit a budu vaše vrba 😀 a zásilka s ptákama no 😀
@digisek_ No včera jsem ho posílala, poslala jsem oba, aby si vybrali noo 😀 ..kdyby se nahoře pozabíjeli a nepřiletěl ani jeden, tak mi napiš, já ti najdu novej termín grátis 😀 😀