icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

maggie_
13. čer 2016

@katty77_ Jo děkuju 😀 budu to brát jako kompliment 😀 😀
- No aspoň že to není nějaké přemrštěná reakce, to mě mrzí no.. 😨 ale já to tady s váma přežiju, budu vám radit a budu vaše vrba 😀 a zásilka s ptákama no 😀

@digisek_ No včera jsem ho posílala, poslala jsem oba, aby si vybrali noo 😀 ..kdyby se nahoře pozabíjeli a nepřiletěl ani jeden, tak mi napiš, já ti najdu novej termín grátis 😀 😀

beruska1889
13. čer 2016

@lucie_k_s jasně, tak přeji ať se brzo zadaří, 😉 abys nemusela čekat tak dlouho jako já... ☹

beruska1889
13. čer 2016

@maggie_ já už v těch všech věcech pro sebe a manžela mám tak 15 tisíc, ale už jsem to za ten rok a půl přestala počítat, tak možná víc... ☹ nemrzí mě ty peníze, ale že stále jen čekáme a výsledek žádný... ☹ já si žádné blbosti nekupovala, jen ten Nosifol/Inofolic, listovku, Gynex kdysi na srovnání cyklu, kontryhel, hromadu ovulačních a těhotenských testů a od loňského podzimu vitamíny pro manžílka 😉 😀 tak přeji abys jich opravdu víc nepotřebovala 😉 jo a ještě jedna věc, já jsem bez té _ na konci, když mi ji tam napíšeš, tak mě to neoznačí ☹ a já to můžu přehlédnout... ☹ tak jen pro pořádek 😉 😀

maggie_
13. čer 2016

@beruska1889 Aha, tak promiň, ono mi to vždycky ukáže, že jo, tak jsem si toho nevšimla 😉 dělám to u všech 😀 😀 vypadá to esteticky 😀
- No taky ti přeju, aby jsi do toho už nic nesypala, tak asi každé tady...Už nic nekupuj, já ti ještě ty ptáky pošlu radši jednou 😀

digisek
13. čer 2016

@maggie_ ty jsi zlato....děkuju....tak už jsem v klidu 😀 😀 😀

maggie_
13. čer 2016

@digisek_ Není vůůůbec zač, poštovný a balný máš na mě 😀 😀

digisek
13. čer 2016

@katty77 no už me to láká, ale mám krátkou LF takže jsem teprv 10dpo tak se bojím že nic neuvidím .....MS má dorazit asi ve středu tak počkám do tý středy.....jako jsem napnutá jak struna, ale bojím se

lucie_k_s
13. čer 2016

@beruska1889 a jak dlouho se už snažíš?

digisek
13. čer 2016

@maggie_ zlato jestli dorazí aspoň jeden z těch ptáků v neporušeném stavu tak ti to poštovný a balný klidně zaplatím 😀 😀 😀

beruska1889
13. čer 2016

@maggie_ 😀 😀 jo v pohodě, vypadá to esteticky, ale pak mám problém se najít, když tu toho kočky tolik napíšete 😉 😀 OK, děkuji moc, jsi skvělá, na ptáka si počkám ráda, jsem 11DC tak snad stihnout doletět dřív než ta mrcha červená 😉 😀 😀

sarinka0411
13. čer 2016

@lucie_k_s ahoj všechny ti tady přejeme ať se brzo zadaří... Já s přítelem se zatím bez úspěchu snažíme půl roku...

beruska1889
13. čer 2016

@lucie_k_s tento cyklus to bude 18. měsíc... rok a půl v háji a pokrok žádný... ☹

komive
13. čer 2016

@maggie_ Ty jo, ale to vůbec není blbej nápad s tou přírodou! 😀

yelowangel
13. čer 2016

Ahoj, tak už se k vám taky oficiálně přidávám. S partnerem jsme si nastavili pravidla, další dítě chceme oba ať už to mezi námi dopadne jak chce a navíc to vypadá že se začal snažit, že mu došlo že nás může ztratit. Určitě to nebereme jako náplast, oba chceme velkou rodinu i když zatím si můžeme "dovolit" max. ty 2 děti. A já chci aby si věkově byli co nejblíž. Nijak to hrotit nehodlám, prostě tomu necháme volný průběh a uvidíme jestli se do roka zadaří. Jinak v návaznosti na minulý příspěvek, měsíčky jsem dostala tak aspoň nemusím lítat na gyndu jestli všechno funguje tak jak má.

kajunka01
13. čer 2016

@katty77 děkuji!!!! 🙂

digisek
13. čer 2016

Tak jsem se ještě došla nechat trochu nakazit do diskuse s těhotenskými testy....nějak se jim to tam množí holkám 😀 😀 😀

komive
13. čer 2016

@digisek Plivni nám to i sem 😀

lucie_k_s
13. čer 2016

Děkuji vám všem a doufám, že se brzy zadaří i vám 🙂 Musím vydržet minimálně 10 dní než budu testovat, naštěstí jsem skoro pořád v práci, tak mi to snad uteče... 😉

lucie_k_s
13. čer 2016

@beruska1889 Chudáku, tak ti přeji aby to co nejdřív vyšlo a už to řešíš s doktory?

digisek
13. čer 2016

@komive tak jestli mě nakazí tak vás poplivu všechny 😀 😀 😀 😀 😀

beruska1889
13. čer 2016

@lucie_k_s děkuju moc, jsi hodná 😉 už jsem to řešila v únoru, mám hotová všemožná vyšetření, já jsem v pořádku, manžel má horší spermio, ale počkáme do podzimu a když nic, chci aby šel na kontrolní a dle toho se uvidí... přeci jen z jednoho výsledku se nedá dělat závěr... 😉 tajně doufám, nebo spíše my oba, že to přes léto vyjde a nebudem to už muset znovu řešit... 😉 🙂

maggie_
13. čer 2016

@beruska1889 No doufat budeme všichni, neboj 😉 držím kolikrát palce tolik, že už ani nevím komu 😀 já vám to kočky moc přeju, je to tu přesnažilkovaný 😀 😀

kolibricek36
13. čer 2016

@yelowangel vítám tě 🙂

kolibricek36
13. čer 2016

@maggie_ ptáci s enepozabíjejí - ale hlavně aby doletěli kam mají a jsou očekávání 😀
my už tento měsíc jsme tak netrpěliví, jestli ta mrcha červená zas přijde nebo se nám vyhne 😀 😀 😀
koupila jsem už těh. testy do zásoby - ale myslím, že je to stejně v háji, ti ptáci k nám nemůžou najít cestu - nebo v tom háji sedí 😀 😀 😀

beruska1889
13. čer 2016

@maggie_ to mi povídej, přijde mi, že se vždycky ocitnu ve skupince, kde to jde nějak pomalu... ale zas jsou tam vždycky ty nejlepší baby 😉 😀 tak jsem asi správně 😉 😀 😀

digisek
13. čer 2016

@beruska1889 .....s těma babama souhlasím 😀

kolmenka
13. čer 2016

@kajunka01 Být tebou určitě zajdu na krev aby zjistili hodnotu HCG v krvi a máš jasno na 100%

beruska1889
13. čer 2016

@digisek 😉 🙂

kajunka01
13. čer 2016

@kolmenka jj jdu ve stredu,mela jsem jit na krev kvuli hormonalnimu profilu tak pujdu kvuli hcg :D myslis ze ma cenu jeste testovat??

kolmenka
13. čer 2016

@kajunka01 Do středy to vydrž. Další test by byl vyhozené peníze 😉

Strana