icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

kolmenka
14. čer 2016

@lucie_k_s No to jo já dle příznaků byla těhotná už X krát a doopravdy nikdy. Ve finále když jsem byla těhotná se synem tak jsem příznaky neměla žádné.

katty77
14. čer 2016

@sarinka0411 hm, no tak to ti asi neuvěří... tak pak mě napadá jen to, že mezi řečí řekneš, že některý z partnerů těch známých měl pochybnosti, zda bude zvládat a žes třeba četla na netu, že takové obavy má většina mužů (což ani nebudeš lhát) a jak je na tom on... A klidně bych i přidala, že o cizí se nemáš problém postarat, ale že nemůžeš vědět, jaké to je mít vlastní.... nebo ho vždy nenápadně ubezpečuj, že bude určo dobrej táta... nebo si s ním promluv na rovinu....ještě je otázka, v jakém směru má ty obavy? že se bude bát křehkého mimča? nebo že ho nezvládne vychovávat? nebo že vás neuživí? nebo že se bojí té zodpovědnosti?...

kolibricek36
14. čer 2016

@sarinka0411 no, dívej já bych si z toho vybrala, to že mimi chce a to že se bojí je možná přidružené - má pochybnosti o sobě - tudiž je zklamaný když "měsíc" v trapu zase nic .... zkus jak ti holky radí mezi řečí, že se těšíš na mimi, ale zároved máš obavu jestli to mateřství zvládneš ....
u nás tobylo obráceně 🙂 - brali jsme se jak jsem měla rok před ukončením studia - tak jsem si naplánovala od kdy bychom mohli začít - abych to zvládla v pohodě i s eventuelním bříškem ....

lucie_k_s
14. čer 2016

@kolmenka No tak uvidíme... Budeme ještě týden čekat a pak se uvidí :D snad nám to vyjde hned napoprvé 😉

upuska
14. čer 2016

@sarinka0411 tak je rozdíl hlídat děti několik hodin a pak je vrátit a nebo je mít na starost nepřetržitě..navíc když s člověkem pohnou hormony, podle mě je to uplně jiný vypětí..a přijde mi přirozený mít z toho obavy..i to, že je má možná on..řikáš, že byl iniciátor, tak si myslim, že v tomhle blok nebude 🙂

kolibricek36
14. čer 2016

@katty77
děkuji za upozornění 🙂
já si BT neměřím, tak šikovná zas nejsem - pro mě by byla nejvhodnější ta ústa - ale jelikož si na to nepotrpím - tak si myslím že u mě to je na nic - už z důvodu stresování se jestli už byla ovu nebo nebyla 😀

kolmenka
14. čer 2016

@lucie_k_s Byla bych šťastná jak blecha. A udělala bych si nádherné léto protože hned po dovolené bych nastoupila na překážky a byla bych doma za průměrný plat. 😀 ale nějak s tím nepočítám protože se mi nechce věřit že 3 roky tělo stávku je a pak by šup rup a naskočilo vše jak má a ještě bych otěhotněla.

sarinka0411
14. čer 2016

@katty77
@kolibricek36 no holky uvidím mám celý den na to vymyslet jak si s ním o tom promluvit 🙂 každopádně vám děkuji za rady. snad to bude ok všechno

sarinka0411
14. čer 2016

@upuska rozdíl asi jak pro koho. já to osobně jako rozdíl neberu jestli je to moje nebo cizí dítě.. já mám děti ráda a vždycky jsem s nima chtěla pracovat a v osobním životě chci tak 2-3 děti.. Takže já to jako rozdíl prostě neberu

lucie_k_s
14. čer 2016

@kolmenka hele já už bych se nedivila ničemu, naše tělo si žije svým životem a je mu to všechno úplně jedno... Takže klidně těhu být můžeš 😉 Já zatím neřeším ani teploty či si nedělám ovu testy. Řekla jsem si, že pokud do září neotěhotním normálně tak to začnu řešit nějak hlouběji a uvidíme... Naštěstí jsem teď pořád v práci a tak nemám čas to moc řešit :D ale i tak si najdu čas a pořád si čtu diskuze a články :D

kolibricek36
14. čer 2016

@sarinka0411 ono je fakt rozdíl když máš na starost děti v jeslích a když máš mrnouse 24 hod. děnně - jsi nevyspaná atd. ....
asi tak to myslela @upuska

maggie_
14. čer 2016

@upuska_ No mám tě tu na 24.6 - 26.6. doba oplodnění, tak jako nevěříš mým ptákům? Je libo jiná donáška? 😀 jako kvůli tobě, klidně pošlu toho Dobbyho 😀

upuska
14. čer 2016

@sarinka0411 nemluvim o tom, že je rozdíl cizí nebo vlastní, ale čase, který mu musíš věnovat a o okolnostech, za kterých se o něj musíš starat..když hlídáš cizí děti, tak s tebou necloumá únava po probdělé noci u kojení, či prdíků ani návaly hormonů..nepodsouvám, že se ti to bude dít, jen že tímhle směrem můžeš směřovat ten rozhovor s partnerem, o kterém psala @katty77

upuska
14. čer 2016

@kolibricek36 jo, přesně tak jsem to myslela, děkuju 🙂

kolmenka
14. čer 2016

@lucie_k_s No možné je vše. Já taky nic neměřím ani nedělám ovu testy. Zatím jsem si jen koupila kyselinu listovou a snažím se jí pravidelně brát to není nic proti ničemu.

upuska
14. čer 2016

@maggie_ jo doba oplodnění..nene na tu dobu už plánuju případné testování a vyhlášení výsledků 😀

maggie_
14. čer 2016

@upuska_ No tak dobrá, třeba budeš čumět, jak funguju přesně 😀 😀

lucie_k_s
14. čer 2016

@kolmenka Tak to jsme na tom stejně... Beru, ale jen 400, moje tělo není zvyklé brát umělé vitamíny, po vše multivit. mám kopřivku, tak to nechci přehánět ani s tímto...

kolmenka
14. čer 2016

@lucie_k_s Taky mám jen 400 podle mě to úplně stačí kort teď v létě kdy je dostatek všech vitamín v ovoci a v zelenině.

laktyna
14. čer 2016

Zdravím spolučekatelky, čekání si krátím zdravou stravou, údržbou těla. Mám už dvouletou dcerku, kterou stále kojím a ještě jsem ke všemu tlusťoch, což asi nejsou ideální podmínky k početí. ;)

lucie_k_s
14. čer 2016

@laktyna Ahojky, jak dlouho se snažíš? A kdy budeš testovat?

kajunka01
14. čer 2016

ahoj holky vcera jsem delala benu test a dnes odpoledne taky a bya stejna carka jako vcera nemohla jsem to vydrzet netestovat :D ma citlivost 25,není normální když to nezesílilo? nebo jsem testovala brzy a mela jsem az zitra?? zitra jdu na krev k dr a mozna si reknu i o ultrazvuk a fotecku 🙂

katty77
14. čer 2016

@kajunka01 prý hcg výrazně skáče obden, takže je asi normoš, že čárka až tolik nesílí, neboj... hodnota hcg z krve ti zítra napoví víc, ale na utz asi nic nečekej, tam ještě asi nic nebude.

kajunka01
14. čer 2016

@katty77 jsem asi 5tt ms jsem mela naposled 15.5 🙂 myslis ze nic nebude videt??

kolibricek36
14. čer 2016

holky, nemůžu se dopátrat jakou citlivost má těh. test dr. Max - já jen kdyby některá věděla, včera jsem si koupila - u mě je ještě na případné testování brzo - tak v neděli nebo pondělí
ale mám dojem, že zas nic nebude, takže další měsíc .....

katty77
14. čer 2016

@kolibricek36 nejčastěji se prodává dr max citlivost 10

katty77
14. čer 2016

@kajunka01 tak to jo, to už by tam dutinka být měla 🙂

kajunka01
14. čer 2016

@katty77 děkuju 🙂 snad mi ultrazvuk udělá původně jsem měla jít na krev kvuli hormonalnimu profilu :D tak snad me vezme

kajunka01
14. čer 2016

@katty77 a srdicko az od 6tt ze??

kolibricek36
14. čer 2016

@katty77 dík, ještě dotaz - asi blbý, ale jaký je rozdíl mezi citlivosti 10 a 25

Strana