Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@kolibricek36 jako bylo by to super kdyby to byl TEN příznak, ale já takhle bohužel chodím už celou dobu co neberu HA, takže pokud celou tu dobu nejsem těhule tak je to spíš důledek toho nebraní .......a myslím že za tu dobu co neberu a testuju tak bych případné těhu objevila 😀 😀 😀
@digisek aha, tak to já nebvím co dokáže HA nadělat za paseku. Nikdy jsem ji totiž nebrala ...
No já už HA neberu 9 let takže to nebude její následek. Piju taky pořád stejně možná teď méně když i tak běhám každou chvilku. 😀
Ahoj holky tak dnes jsem byla na krev u dr a mam si volat v patek na vysledky hcg,test tehu zesilil ale porad neni carka uplna :/ je normalni ze me boli podbrisek?? v praci se dost nachodim a tak mez toho picha na levem vajecniku pri chuzi a podbrisek chvilkama pobolívá i v klidu,jakoby na ms nebo jinak a takove kruceni v brise ikdyz pojim a za hodku treba. ovulka byla 30.5 a posledni ms 15.5 takze jsem v 5tt a dr me objednala na stredu na ultrazvuk tak jsem zvedava,bojim se o toho drobecka 🙂 test slaby je pred dvouma dnama a ten dole je dnesni
@upuska @maggie_ @janina29k @komive
Krásný den dámy, chodila jsem vás poctivě číst a čekala že vám dnes budu moct konečně napsat co u mě nového 🙂 Tak moje drahá doktorka mě opravdu jen strašila a děsila. Plod je v pořádku, jsem 7+4tt a termín porodu mám 28.1.2017 podle všech možných kalendářů moje doktorka pořád nechápe jak sme zvládli splodit dítě s poslední menstruací 13.4. co má "jen" týdnů 😀
Tak teď budu držet palce vám aby u vás vše dopadlo tak jak chcete a pořád vás sem budu chodit číst a sledovat ten váš ptačinec....
@rumisik držím paluskyyyy..at jste s miminkem v pořádku ;)
@rumisik gratuluji a držím palečky 🙂 ... Všechno už bude dobrý 🙂
Jen tak dál holky s takovýma zprávama a pozitivníma testama sem 🙂 ať se to tady rozšíří a pokračuje dál a dál hezky jedna za druhou 😉
@kajunka01 jé krásné - graluluji, at je vše v přádku 🙂
Ahojj holky, tak další den je tu 😀 U mě stále nic, MS nikde, ani nešpiním, vůbec nic. TT test ráno opět čistě bílý. Jen mě bolí podbříšek a celkově je mi nějak blbě. BT ale už klesla, takže se tenhle měsíc s nadějí loučím, a čekám na to kdy ta mrcha dorazí. Chjooo.
@rumisik_ No tak to gratuluju 🙂 to je skvělý, zázraky se prostě dějou 😀 Budeme ti držet palce, ale neboj, všechno bude v pohodě...
@kajunka01_ Bolení podbříšku je úplně v pořádku, pokud nekrvácíš nějak tak se není čeho bát 🙂 držíme palce
@kolibricek36_ Myslíš, že zadařilo jo? 😀 Já se trošku bojim, že to není možný 😔 tak ráda bych, ale bojim se, že to spíš byla ta ovulka
@maggie_ když myslíš, že ovulka, tak je dobré se snažit ale možná, že zázraky se dějí ... 😎
nebo u mě je možné, že bych měla ovulaci 12 dní - nesmysl 😀 😀 😀 - to bude spíše můj výmsl, do příštího týdne počkám a testnu se, ale spíše je to blbost, spíš ta mrcha červená zas přijde ☹
@kolibricek36- Holky říkali, že by to mohla být ovu....No já bych se třeba i snažila, ale nemám s kým 😀 😀 přítel je v zahraničí na měsíc, takže tento měsíc je k ničemu
@digisek_ No dobře, že jsi to ty, tak druhá várka ptáku zdarma jo 😉 😀 ....
Jinak jsem si dala už dnes i včera ten Inofolic a sakra proklínala jsem vás všechny 😀 😀 proč mi nikdo neřekl, že je to tak hnusný? Chutná to jak rozpuštěná křída... 😀 😀
@maggie_ tak to nevíš, co je hnusný, jestli ti tak přišel Inofolic 😀 hele a prča je, že nám ho nechaj v takovýhle blé chuti a mužská obdoba Inofolcu je Folandrol a má chuť pomeranče a krásně voní... Co si tedy o tom myslím? že ženská snese všechno, takže není třeba dobré chuti a mužský jsou rozmazlený citlivky, takže to maj ochucený, aby to ti chudáčci snesli 😀
@maggie_ aha, tak to se nedá nic dělat - holt se musí počkat až na přítele 😎
@maggie_ taky doufám ale spíš nedoufám že nepřijde MS - tak si s dovolením rezervuji nejspíš další várku ptáků taky - ale vlastně ty už mě tam máš na příští měsíc, že? 😀 😀 😀
@katty77
@kolibricek36
@digisek
@maggie_ holky moje, já jsem včera byla tak vzteklá, že jsem myslela, že neusnu...to moje zlatíčko odpadlo u televize a vůbec se mnou nenechalo vyrajcovat k nějaké akci, takže jestli moje boleníčko znamenalo ovulaci, tak můžu jen doufat, že přežili a posnažili se spermíci z pondělka... 🙄

@katty77 holky je normální ze me bolí podbřišek ?? Popichuje me leva strana vajecniku v práci s dost nachodim tak se o to male bojim