Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@kolmenka to znám, mně o tom povídej ☹ ☹ ☹
@terka228 No já to mám dostat ve středu. A pak až po dovolené.
@beruska1889 Holky tak moderní medicína je a ženský se takhle trápěj čekáním ach jo 😀
@kolmenka neboj to vydržíš - nebo si udělej test - ale pokud tam bude i krev v moči může být falešně pozitivní - ale to vyjde na jedno
jinak koukala jsem na fotky jedné maminky - no, bulím u toho jak želva - což se mi nestalo ....
@kolibricek36 No ale já právě vůbec nekrvácím jen ráno 3 pidikapičky jinak nic
@kolmenka tak zkus ten test - nic za to nedáš ...
já měla dneska sněhobílo, ale MS ještě taky nikde
@kolibricek36 ráno vyzkouším když přes noc nic nebude
@kolmenka určitě, držím palce at to vyjde ... <3
@kolibricek36 Hrozně moc děkuji holky. Jako 3 roky se snažíme a už by to bylo super kdyby to vyšlo. Dám vědět.
Jé moc děkuji za moje první věnované srdíčko. Vážím si toho!
Spineni se nekd objevuje v terminu ocekavane Ms ale neprojevi se naplno protoze uz muzete mit tehu.
@bonynka1981 No mám z toho hlavu v pejru. V sobotu byl TT negativní. Zítra zkusím znovu a uvidím.
@kolmenka no to máš pravdu, co naděláme... ☹ musíme to nějak přežít 😉 😀 😀
@kolmenka a jinak držím pěsti ať je tam zítra aspoň Ducháček 😉
@beruska1889 děkuji děkuji
@kolmenka 😉 🙂
@upuska mam uplne ten samy pocit, ze se vyhejba plodnejm dnum :D... protoze kdyz uz ma ten muj chut, tak protoze pozil a nebo kolem/pri MS... ale uprostred mesice, kdy jsem nejvic pri chuti ja (at uz jsou nebo nejsou plodny dny), tak nic...
ale on mi to uz nekolikrat vysvetloval, ze je to u nej (a prej obecne u chlapu) tak, ze nechtej co muzou mit a chtej to, co nemuzou mit... -> takze nevetsi chut na me ma pri MS (kdyz nemuze)... 😖 😎 😀
@katty77 no to jsem si taky myslela, ze kazdej chlap proste v uvozovkach nemysli na nic jinyho a kdyz muze, tak jde do toho.. jenze chyba lavky...
navic mam pocit, ze i pres to, ze by mimco chtel, tak ho jeste nechce tak rychle, jak bych si predstavovala ja.. nebo druha varianta... chce mimco, ale ne hned, ale aby si mohl ten sex uzit "naplno", tak vymyslel jinej styl antikoncepce nez prerusovanej sex, a tak mi rekl, ze tomu nechame volnej prubeh, tudiz on se muze do me v klidu udelat, ale dela to jenom v neplodny dny :D
@pindruse16 jj, když mam MS, tak vždycky řiká " já tě asi znásilnim Peťulíku" a pořád se ptá, jestli už je teta (MS) pryč..sám mi řekl, že dítě chce ale ne za každou cenu..tudíš si myslim, že mu vůbec nevadí představa, když se to ještě tak půl roku nezadaří..kdežto já, když už jsem se rozhodla, tak bych samozřejmě chtěla hned..
ale tenhle cyklus jsem oproti tomu předchozímu tak nějak vyklidněná, tak uvidim jak se mě to bude držet s blížícím se dnem MS
@pindruse16
@katty77 jinak vim ale o několika kámoškách, který musí partnera k sexu přemlouvat..fakt bych to čekala spíš naopak..i když tedy takové případy taky znám..
@jarmulka No, bude mi v létě 38 🙂 ale každý si myslí, že daleko míň ( to potěší 🙂 ). Chtěla jsem tu holčičku nejpozději do 40, ale nejraději hned. S klukama je to zápřah, hlavně teda s tím starším, ale chtěla jsem rozhodně 2 zdravé děti, později už bych se cítila jako asi stará na všechny ty aktivity s tím starším.Mužskej už teda jako ňák ani nechce, ale já jo a hotovo....beru to jako poslední šanci ohledně mého věku 😀 , tak snad to vyjde 🙂
@lucie_k_s Tak u nás nic, přišla ms. 🙂 Co u vás?
Jinak jak jsem měla den před ní depku, že nic, tak teď jsem podezřele klidná, protože mi došlo, že si ještě můžu "užívat" s jedním poměrně samostatným batoletem. A že mám čas řešit krácení času před ms, tak to znamená, že ho mám asi příliš mnoho. 😀

@kolmenka no, poslední dny čekání jsou nejhorší .... proto jsem ráda, že budu s rodinou na dovče na horách .... nebudu mít čas se v tom tolik pitvat, v půlce dovolené to má přijít...tak aspoň nbudu sedět doma a čekat...úpně tě chápu