icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

juliemichal
20. únor 2016

@marla86 kolik sis toho objednala? 🙂

marla86
20. únor 2016

@juliemichal 30 ovu, těhotenský žádný 🙂 ale s mýma dlouhýma cyklama to bude hned pryč 😒

juliemichal
20. únor 2016

@marla86 jak míváš dlouhé cykly?já už testuji od 6DC,6DC a 7DC to vypadalo nadějně a dnes mám slabší čárku na testíku než včera ☹ tak jsem zvědavá kdy budu mít ovu test pozitivní 😀 😀 dnes jsem 8DC 😀

marla86
20. únor 2016

No když nebudu počítat podzim, kdy mi tělo stávkovalo a nedostala jsem MS 3 měsíce 🙄 ,tak mám většinou cykly kolem 35 - 40 dnů. Je to naprd. Minulý měsíc jsem měla ovu 23 dc.
A tak slabší čárka může být pořád... Fakt závidim holkám, co mají krátký cykly, to se to pak zkouší a testuje 🙂

juliemichal
20. únor 2016

@marla86 tak to máš fakt dlouhé cykly ☹ a to jsi nebyla s tím u doktora? ☹ já jsem teď po tom potratu měla cyklus 27 dnů a LF 13 dnů.jinak cykly jsem měla 28-30DC a LF 15 dnů.jinak jak jsem měla včera ten testík silný tak tak ho mívám skoro pozitivní 😀 😀 jen tam chybělo trochu abych měla takovou čárku co mívám když je pozitivní 😀 😀

marla86
20. únor 2016

@juliemichal Doktor říkal, že to mám asi po HA, že tomu dáme ještě šanci, hlavně vzhledem k tomu, že jsem měla delší ykly i před braním HA, ale ne teda tolik..., ale jdu na preventivku příští měsíc, tak už se to bude muset začít nějak řešit. Achjoo...

juliemichal
20. únor 2016

@marla86 no a pak to určitě půjde samo jak to budete řešit 🙂 anebo otěhotníš tento cyklus,přeji ti to 🙂

marla86
20. únor 2016

@juliemichal No to by bylo skvělý!! Z toho já mám právě hrůzu, že budu lítat po doktorech, to bych fakt nerada. Ale jí věřim, že se nám všem poštěstí, je jen otázka kdy 🙂

juliemichal
20. únor 2016

@marla86 no to máš pravdu jednou určitě se nám všem poštěstí,ale je pravda to,že se vůbec neví kdy ☹ no já po doktorech budu lítat od dalšího cyklu,chci jít do IUI,pokud se to teď přirozeně nepovede 🙂

marla86
20. únor 2016

@juliemichal A jak dlouho se snažíte? No tak to je další důvod pro to, aby to vyšlo tento měsíc 🙂

juliemichal
20. únor 2016

@marla86 no snažíme se 44 cyklus.no v listopadu jsem otěhotněla,ale v lednu jsem o to přišla ☹ tak vůbec netuším jak dlouho nám to bude trvat teď.

marla86
20. únor 2016

@juliemichal moc držim palce 😉

juliemichal
20. únor 2016

@marla86 moc děkuji,já tobě taky 🙂

kamimnichov
20. únor 2016

tak dnes snehobilo...jsem 30.DC, meskam 2dny...tak uvidime 😀

saruska26
20. únor 2016

@kamimnichov
Tak já sem dneska 29 DC a meškám 1 den. Test sem si ještě nedělala, čekám na zítra na manžela.Ovu sem měla podle testů i teploty, sex byl obden, tak uvidíme 🙂
Kdy budeš znovu testovat, já to možná nechám na pondělí

martina16horysek
20. únor 2016

@saruska26
@kamimnichov držím palečky těm, co se chystají testovat a posílám štěstí 😉

bianca_86
20. únor 2016

Blbá, blbá, kráva blbá, tak to jsem já. Dnes měla dorazit MS, měla jsem v plánu, že test si udělám až v pondělí, ale měla jsem špatný den a potřebovala povzbudit, test jsem si ho udělala před chvílí. Je na něm slaboulinký dušík, takže zase nevím nic a musím stejně čekat do pondělí, až mi otevřou lékárnu. Akorát jsem se navnadila a budu nervózní ještě víc.

kamimnichov
20. únor 2016

@saruska26 ok, tak testnem spolu v pondeli. Ja mela ovu 100%, ale az 18.DC...minule jsem mela 17.DC a test byl prvne pozitivni az 33.DC - ale kdo to ma vydrzet, ze?

kamimnichov
20. únor 2016

@bianca_86 tak to uz bude urcite krasna dalnice

patrikpavla
20. únor 2016

ahoj... prisla jsem se podivat a precist o cem si kratite cas pri cekani na dve carky 😉 prave taky cekam.. vcera jsem mela dostat ms... a nebo taky ne.... tak netrpelive cekam... nevim zda byla ovu.. 5. Nebo 10 . . Oba tyto dny se mi zdali plodne toho 5 ridky vytok citila jsem mokro na gatkach byl mokry krouzek myslela jsem ze ovu pak me zaskocilo datum 10 kdy jsem nasla nejakej bilkovej hlen na cipku zda to byl ovu hlen muzu jen myslet... a dal mi nezbyva nez cekat... bt mam druhej den prez 37,3..

marla86
21. únor 2016

Ahoj @maslicko , prosimtě, jak na tebe ten bylinkový elixír fungoval? Zkrátil ti cyklus hodně? Já cítím, že mě trochu pobolívá podbřišek, ale je opravdu ještě hodně brzo. Nechci ovu prošvihnout, ale zase nechci testovat jak blázen zbytečně.

maslicko
21. únor 2016

@marla86 ahojky no já mám cyklus zhruba 28 dní 🙂

marla86
21. únor 2016

@maslicko jo aha, ja jsem mela pocit, ze jsi psala, ze jsi mela dlouhy cykly a tyhle bylinky ti to zkratily ;) no nic, uvidime :(

patrikpavla
21. únor 2016

tak me meska ms dva dny a na testu dve carky tak snad pridam foto ale ve zkutecnosti to jde videt lip myslite ze by se mohlo zadarit...

bianca_86
21. únor 2016

@patrikpavla taky jsem měla včera takhle slabého dušíka. Zítra běžím pro nový test, tak snad nám to vyjde

patrikpavla
21. únor 2016

@bianca_86 je.. tak to ti preji... ja budu testovat az ve stredu zitra a v utery jsem celej den v praci... jsem nedockava

kamimnichov
22. únor 2016

tak jak jste dopadly? ja dnes extra maly duch 😀 😀 😀

saruska26
22. únor 2016

@kamimnichov
No asi tam něco je 🙂 ale manžel mi tvrdí, že si to jen přeju vidět a že on tam nic nevidí. Čekám do středy, pak jdu testovat znova 🙂

kamimnichov
22. únor 2016

@saruska26 super... jsem na tom stejne...ale prisahala bych, ze oproti tomu bilemu a jen ciste bilemu tam fakt je

martina16horysek
22. únor 2016

@bianca_86
@patrikpavla
@kamimnichov holky držím palce ať to vyjde 😉 my dneska potvrzený šestý týden 😉

Strana