Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@kolibricek36 holky, ta MS se včera snad rozdávala zadarmo ne??? Že je nás tolik... I já včera dostala MS a to předčasně, už 26 den cyklu... Ale beru to pozitivně, aspoň se netrapim čekáním 🙂 ....
Holky já se nechci chlubit, ale nevydržela jsem a nechce se mi tomu pořád věřit, že jsem teď dělala ještě jeden testík a přijde mi ta čárka víc vidět... Já sem asi magor z toho teď najednou 😀
@sarinka0411 to je hezkýýýý 😉 Já Ti to tak závidím, ale samozřejmě moc přeju 😉 🙂
@sarinka0411 hod foto.... Ať můžeme závidět 🙂
@sarinka0411 Gratuluju, je to tam //. Super.
@sarinka0411 no ty blaho!!!!!!!!!! To je uuuuuuzasne!!!!!!!!
@sarinka0411 No vidíš!!! Super 😀 GRATULUJI 😀 Naprosto úžasné 😀 😀 😀
@sarinka0411 tak to už gratuluji taky, at se ti mi miminku daří 😎 🙂 😎
@sarinka0411 moc gratuluju a držím palce ať je všechno v pořádku
Holky cetla jsemze je oregano v tehu nebezpecne,ale byli jsme v pizzerce a já snesla jednu pizzu,vadí to nějak miminku??
Snedla *
Holky moc vám všem děkuju 🙂 zítra zajdu ráno k doktorce tak uvidím co mi poví 🙂
@katty77 přišla MS předčasně nebo v termínu?
@sarinka0411 gratulace veliká, ať se daří 🙂 a nakaz nás všechny povinně 🙂
Dnes zavádím do pochvy na noc 2 tablety Gynprodylu (obdoba Utrogestanu). Ale debil jsem přeslechla jak dlouho ho zavádět? Do příští MS? Nevíte někdo?
@bonynka1981 děkuji 🙂 tfuj tfuj tfuj snažím se vás nakazit chvilku to možná potrvá než to vám všem dojde 🙂
Zdravím,možná to sem nepatří ale potřebují radu 🙂
@klara39 tak co máš na srdci? 🙂
Jen se chci zeptat včera jsem byla u lékařky skrz mojí zvláštní menstruaci která trvala dva dny s týdenním spozdenim kde u toho byli testy slabě pozitivní a po údajné menstruaci také. A včera mi rekla ze vidí gestacni vacek ale zdeformovany v deloznim hrdle nevíte prosím co to znamena? Mě to nevysvetlila :(
Holky moje, je to fuska docitat ale zase se bavim 🙂
Gratuluji ke // 🙂
My, co nam @maggie poslala místo ptáků tetu ( tak říká přítel MS) nezoufame a jedeme dal, milankove 😀
A já si říkám, ze si asi taky necham u mudra vyšetřit foliky..nevím, jestli hned nebo počkat do podzim a
A taky si říkám, ze aspoň ještě poladim sve tělo.. Budu běhat, jak Forest 😀
@klara39 děložní hrdlo - to je část dělohy, která se otevírá při porodu ( děložní čípek - místo vstupu do dělohy ) ... pokud je těhotenství diagnostikováno v tomto prostoru, je více než pravděpodobné, že těhotenství nebude prosperovat a ,,odejde,,... Navíc Ty máš i deformovaný gestační váček, což naznačuje, že neprobíhá vývoj tak jak má - pochopitelně, v této části dělohy není sliznice přizpůsobena pro vývoj a výživu plodu ( stejně tak, uhnízdí - li se vajíčko v rohu dělohy ) .... Bohužel počítej s tím, že toto těhotenství nevyjde. ... Je mi to líto... Nechci Tě strašit, ani brát naděje - ale opravdu to tak z více jak 95 % bývá.... Kdy jdeš znovu na kontrolu????
Má doktorka ma ode dneška dovolenou tak musim do laboratoře na krev pokud by byla pozitivní musím do nemocnice na hlídání. No upřímně jsme na to nemysleli zda to vyjde nebo ne. Ono je to lepší když to nevyjde teď tak snad další měsíc brala jsem clostik tak snad zabere 🙂
A nevíš čím by to mohlo být že ten vývoj není správný? Nějaká příčina nebo příroda řekne teď prostě ne a hotovo?

@kolibricek36 Ono to přijde dříve nebo později ale přijde.