icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

kolmenka
23. čer 2016

@kolibricek36 Ono to přijde dříve nebo později ale přijde.

jarmulka
23. čer 2016

@kolibricek36 holky, ta MS se včera snad rozdávala zadarmo ne??? Že je nás tolik... I já včera dostala MS a to předčasně, už 26 den cyklu... Ale beru to pozitivně, aspoň se netrapim čekáním 🙂 ....

sarinka0411
23. čer 2016

Holky já se nechci chlubit, ale nevydržela jsem a nechce se mi tomu pořád věřit, že jsem teď dělala ještě jeden testík a přijde mi ta čárka víc vidět... Já sem asi magor z toho teď najednou 😀

beruska1889
23. čer 2016

@sarinka0411 to je hezkýýýý 😉 Já Ti to tak závidím, ale samozřejmě moc přeju 😉 🙂

jarmulka
23. čer 2016

@sarinka0411 hod foto.... Ať můžeme závidět 🙂

sarinka0411
23. čer 2016

holky tak tady fotka druhého testu od prvního uběhlo 5 hodin 🙂

marlah
23. čer 2016

@sarinka0411 Gratuluju, je to tam //. Super.

jarmulka
23. čer 2016

@sarinka0411 no ty blaho!!!!!!!!!! To je uuuuuuzasne!!!!!!!!

sarinka0411
23. čer 2016

@marlah děkuju 🙂 přijde mi to skoro neuvěřitelný jsem jeden den před termínem MS

@jarmulka no to mi povídej 🙂 stejně tomu pořád nemůžu uvěřit

terka228
23. čer 2016

@sarinka0411 No vidíš!!! Super 😀 GRATULUJI 😀 Naprosto úžasné 😀 😀 😀

kolibricek36
23. čer 2016

@jarmulka no, to je fakt, asi aby @maggie_ si nemusela pamatovat moc termínů na ptáčky 😀 😀 😀

kolibricek36
23. čer 2016

@sarinka0411 tak to už gratuluji taky, at se ti mi miminku daří 😎 🙂 😎

yelowangel
23. čer 2016

@sarinka0411 moc gratuluju a držím palce ať je všechno v pořádku

kajunka01
23. čer 2016

Holky cetla jsemze je oregano v tehu nebezpecne,ale byli jsme v pizzerce a já snesla jednu pizzu,vadí to nějak miminku??

kajunka01
23. čer 2016

Snedla *

sarinka0411
23. čer 2016

Holky moc vám všem děkuju 🙂 zítra zajdu ráno k doktorce tak uvidím co mi poví 🙂

bonynka1981
23. čer 2016

@katty77 přišla MS předčasně nebo v termínu?

bonynka1981
23. čer 2016

@sarinka0411 gratulace veliká, ať se daří 🙂 a nakaz nás všechny povinně 🙂

bonynka1981
23. čer 2016

Dnes zavádím do pochvy na noc 2 tablety Gynprodylu (obdoba Utrogestanu). Ale debil jsem přeslechla jak dlouho ho zavádět? Do příští MS? Nevíte někdo?

sarinka0411
23. čer 2016

@bonynka1981 děkuji 🙂 tfuj tfuj tfuj snažím se vás nakazit chvilku to možná potrvá než to vám všem dojde 🙂

klara39
23. čer 2016

Zdravím,možná to sem nepatří ale potřebují radu 🙂

bonynka1981
23. čer 2016

@klara39 tak co máš na srdci? 🙂

jarmulka
23. čer 2016

@klara39 sem patří všechno 😝 🙂

klara39
23. čer 2016

Jen se chci zeptat včera jsem byla u lékařky skrz mojí zvláštní menstruaci která trvala dva dny s týdenním spozdenim kde u toho byli testy slabě pozitivní a po údajné menstruaci také. A včera mi rekla ze vidí gestacni vacek ale zdeformovany v deloznim hrdle nevíte prosím co to znamena? Mě to nevysvetlila :(

upuska
23. čer 2016

Holky moje, je to fuska docitat ale zase se bavim 🙂
Gratuluji ke // 🙂
My, co nam @maggie poslala místo ptáků tetu ( tak říká přítel MS) nezoufame a jedeme dal, milankove 😀
A já si říkám, ze si asi taky necham u mudra vyšetřit foliky..nevím, jestli hned nebo počkat do podzim a
A taky si říkám, ze aspoň ještě poladim sve tělo.. Budu běhat, jak Forest 😀

jarmulka
23. čer 2016

@klara39 děložní hrdlo - to je část dělohy, která se otevírá při porodu ( děložní čípek - místo vstupu do dělohy ) ... pokud je těhotenství diagnostikováno v tomto prostoru, je více než pravděpodobné, že těhotenství nebude prosperovat a ,,odejde,,... Navíc Ty máš i deformovaný gestační váček, což naznačuje, že neprobíhá vývoj tak jak má - pochopitelně, v této části dělohy není sliznice přizpůsobena pro vývoj a výživu plodu ( stejně tak, uhnízdí - li se vajíčko v rohu dělohy ) .... Bohužel počítej s tím, že toto těhotenství nevyjde. ... Je mi to líto... Nechci Tě strašit, ani brát naděje - ale opravdu to tak z více jak 95 % bývá.... Kdy jdeš znovu na kontrolu????

klara39
23. čer 2016

Má doktorka ma ode dneška dovolenou tak musim do laboratoře na krev pokud by byla pozitivní musím do nemocnice na hlídání. No upřímně jsme na to nemysleli zda to vyjde nebo ne. Ono je to lepší když to nevyjde teď tak snad další měsíc brala jsem clostik tak snad zabere 🙂

klara39
23. čer 2016

A nevíš čím by to mohlo být že ten vývoj není správný? Nějaká příčina nebo příroda řekne teď prostě ne a hotovo?

jarmulka
23. čer 2016

@klara39 je to jen shoda náhod - špatně uhnízděné vajíčko.... nic víc.... opravdu ☹

sarinka0411
24. čer 2016

Dobré ráno holky trocha optimismu takhle po ránu 🙂 s tímhle dnešním výsledkem za chvilku padim k paní doktorce 🙂

Strana