icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

terka228
27. čer 2016

@janina29k No, ale podzim je vlastně za humny, takže byste se stejně měli snažit už teď, ne???? 🙂 ..Bych mu řekla.... 😒 ach jo.... to jako chce nebo nechce nebo jako neví???

pitris77
27. čer 2016

@digisek nám asi přes 3 týdny přistál za chalupou čáp, tak jsem se radovala, že mi třeba něco přinesl a ono nic. Asi čekáme na vránu :D

kolibricek36
27. čer 2016

@pitris77 taky jsem viděla čápa - ale nic z toho - ani ta vrána 😀 😀 😀

jarmulka
27. čer 2016

@pitris77 @kolibricek36 - holky řekla bych, že čekáme na špatné ptáky 😀

janina29k
27. čer 2016

@terka228 ale jo on chce, bavili jsme se o tom cca před měsícem, jestli do toho druhýho teda jdema on, že jo a teď jak byly ty vedra tak to chce nechat až na dýl

maggie_
27. čer 2016

@digisek_ no říkala jsem si, že když nějakej zaběhne na ten Mekáč, že tam doletí jinej...@upuska si furt stěžuje na můj výkon, tak zvyšuju obrátky 😀 😀 a @sarinka0411 je určitě ráda, že jsem jich poslala tolik, akorát nevim, jestli jsem jí tam poslala ty čápy nebo vrány no 😀 😀 už v tom mám binec...

maggie_
27. čer 2016

@pitris77 Omlouvám se, ale nemám tě v diáři, k tobě nikoho neposílám 😀 😀

kolibricek36
27. čer 2016

@maggie_ vránu jsem neviděla ani jednu 😀 😀 😀že by odletěly do lesů 😀 😀 😀

kolibricek36
27. čer 2016

@jarmulka hm, asi na tom něco bude 😀 😀 😀 jen doufám, že se nějaký ptáček uráčí přiletět i k nám všem - ale zatím to vypadá, že se někde toulají, či baští žáby, či pulce 😀 😀 😀

lentilka04
27. čer 2016

Ženy, názor na test Unimark? Ráno jsem dělala Pepino a byl tam duch jako předešlé dny a odpol.Unimark ukázal hodně viditelnou /. Jsem 12dpo. Tak nevim co si o tom myslet? :/ 😲

upuska
27. čer 2016

@digisek
@komive
@kolibricek36 sama @maggie_ říká, ze v tom ma binec, no, dávám ti holka poslední šanci a pak se do toho asi budu muset vložit a věr, ze to fakt nechces ty ani ti operenci 😀😀

jarmulka
27. čer 2016

@lentilka04 podle mě je ten unimark citlivější nebo jsi měla větší koncentraci HCG v moči. Každopádně je to jedině dobře, se máš takovou dálnici 🙂

lentilka04
27. čer 2016

@jarmulka Zeleny z rana je Pepino 10 a odpolední je Unimark 25. Desítkový bývá citlivější přeci.

jarmulka
27. čer 2016

@lentilka04 ano, to bývá... ale ne jedna maminka tady psala, že ty 20-tkový testy jim ukazují lépe 🙂

terka228
27. čer 2016

@lentilka04 No právě, je krásné, že máš na něm takovou dálnici.. 🙂.ale asi by mi to nedalo a ráno bych zkusila ještě úplně jiný, když bude dálnice i tam, bude to super 🙂

lentilka04
27. čer 2016

@jarmulka Aha, to ani nevím. 🙂 Tak zkusím třeba zitra zase 10kovy a uvidím. 🙂

lentilka04
27. čer 2016

@terka228 Zkusím 10kovy a uvidím. 🙂

jarmulka
27. čer 2016

@lentilka04 třeba Ti nesedí ty pepino 🙂 a jiné Ti budou ukazovat krásně!!!!

lentilka04
27. čer 2016

@jarmulka třeba jo nu ;) , mam jeste Dr.Max a Mamatest

komive
27. čer 2016

@lentilka04 Zkus Maxe 😉

jarmulka
27. čer 2016

@lentilka04 přesně tak DR MAX !!!! Ten Ti řekne jasně 🙂

pitris77
27. čer 2016

@maggie_ a dá se do toho tvého diáře dostat? :D nutně bych potřebovala malou zásilku :D

upuska
27. čer 2016

@pitris77 pomalu, pomalu Zeno na kazdyho se dostane 😀 vid beru @maggie_

sarinka0411
27. čer 2016

@maggie_ no to jsem se zrovna chtěla zeptat co si my poslala jestli čápa nebo vránu 😀 a koukám, že se to nedozvím 😀 tak nic no holt si počkám...

Jinak vám holky moc děkuji všem za podporu za gratulace 🙂 a ve středu už se snad všechny pokocháme nad obrázkem 🙂 🙂

beruska1889
27. čer 2016

@kolibricek36 no to je sice fajn, ale je to normální označení manželovy matky a používá se běžně... 😀 já mám taky úžasnou tchýňku, ale mamku mám jen jednu a to tu vlastní... 😉 🙂

kolibricek36
27. čer 2016

@beruska1889 to já sice vím, ale když někdo začne tchýně .... tak každý hned ajajaj- proto to nesnáším...
u nás v rodině to je asi běžné říkat tchýni mamko - i můj švagr, když žila moje maminka, tak ji taky neříkal tchýně ale mamko .... pokud mluvím o ní s někým používám spíš křestní jméno, když oslovuju přímo ji, tak mamko
jinka mám smůlu utopila jsem si mobil 😠 😠 😠 jsem to ale nemehlo první třídy - vždyt říkám mám den blbec

bhbaru
27. čer 2016

Ahoj holky 🙂 dnes mám 4den zpoždění. Užívám 4 měsíce Duphaston na upravení menstruace. Takže jsem ji vždy dostala přesně podle výpočtu. Až tenhle měsíc 😒 Poprvé jsem tenhle měsíc zkoušela i ovul test. Ráno jsem si dělala test, ale spíš myslím že nic ☹ Myslíte ze je ještě brzo na // čárky?? Děkuji za rady 🙂

terka228
27. čer 2016

@bhbaru Ahoj, a kdy byla tedy ovulace?

kolibricek36
27. čer 2016

@bhbaru no, brzo není - pokud chceš tak zkus text třeba Dr. Max, u mamatestu je to jaksi na hraně, holky říkali že dělá i falesné duchy ....

bhbaru
27. čer 2016

@terka228 ahoj, podle testu 17 DC dneska jsem 32DC

Strana