icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

bhbaru
27. čer 2016

@kolibricek36 Děkuji za radu, zítra ráno zkusím testík 🙂

terka228
27. čer 2016

@bhbaru Přesně, záleží, jaký test jsi dělala a s jakou citlivostí....taky si myslím, že ještě pozdě není, protože ovulace byla trošku později.... a co na testu vyšlo? Nějaký náznak??? Nebo úplně bílo?

kolibricek36
27. čer 2016

@bhbaru to máš od ovulky 15 dní, to by už mohlo něco ukázat 🙂

bhbaru
27. čer 2016

Já nic nevidím 😏 Spodní je z ranní moči, horní asi o dvě hodiny později....

kolibricek36
27. čer 2016

@bhbaru já nic nevidím, ale je možné, že by ovulka byla později - počkej den a pokud nepřijde MS tak testuj znovu- jinou radu ti momentálně nemám - ještě max., aby sis došla na krev z krve je to poznat dřív než z moči.... 🙂

terka228
27. čer 2016

@bhbaru Já teda taky ne 😒 Zkus to teda ještě za dva dny, to už by ale mělo být něco vidět , kdyby bylo.

bhbaru
27. čer 2016

🙂 budu čekat ...a testovat 🙂 děkuji moc!!!

kolibricek36
27. čer 2016

@bhbaru držím palce, aby to vyšlo 🙂

terka228
27. čer 2016

@bhbaru Taky držím palečky 🙂

yelowangel
27. čer 2016

já vidím u spodního hodně moc slabýho ducha ale zkus test pozdějc

sarinka0411
27. čer 2016

holky vím, že mě asi teď možná odsoudíte, ale před těhu jsem kouřila ne moc , ale kolem 7 denně asi no.. Od doby co to vím jsem s tím sekla, ale jednou za dva dny mám chuť si zapálit.. Ale vždy vykouřím jen půlku a vyhodím to... Za prví mi to po půlce přestane chutnat a za druhý se toho bojím teď.... ☹ Jsem hrozná že jo ☹

bhbaru
27. čer 2016

@yelowangel děkuji! Zkusím 🙂

jullli
27. čer 2016

holky je tam duch? ruzovy ovu ostatni tehu testy rozmezi 6ti hodin dnes

lentilka04
28. čer 2016

@jullli neco slaboulinkého vidím, počkej pár dni a uvidíš, jestli zesílí. ;)

terka228
28. čer 2016

@jullli Taky tam něco vidím 🙂

upuska
28. čer 2016

@sarinka0411 a jak na tu novinu reagoval přítel? Psala jsi tu, ze ses dověděla, ze se bojí, jestli bude dobrý táta.. Stihla jsi to s nim řešit?

kastanek87
28. čer 2016

Holky, tak mám po kontrole v CARu, mám zvýšenej prolaktin, ale o malinko, takže budu brát půl prášku jednou týdně. ALE mám prý sactosalpinx - vejcovod uzavřený a naplněný tekutinou. Takže budu muset na laparoskopii, aby mi ho odstranili. Ještě prej počkáme a mám dojít po MS, aby se podívala když nebudu brát clostil. Máte s tím někdo holky zkušenosti? Pořád si říkám, jaktože to můj gynekolog neviděl. On mi totiž řekl, že tam mám nějaké malé útvarky s tekutinou nejspíš po cystách, ale o tomto nemluvil. Chystám se mu volat, tak uvidím co mi řekne. takže @maggie_ rezervaci na ptactvo teď nebude potřeba 😔

jullli
28. čer 2016

@lentilka04 děkuji teprve jsem 29dc dnes vlastně 30 dc teplota 36,8

upuska
28. čer 2016

@kastanek87 jak nebude potřeba? bude potřeba 😉 a ne že ne 😉

komive
28. čer 2016

@sarinka0411 Teď, když jsi ještě těhotná brzo, tak to nevadí, miminko ještě nemá placentu..a tak můžeš teď snižovat pomalu dávku, jako to děláš, abys pak nekouřila vůbec..to půjde! 🙂

komive
28. čer 2016

@kastanek87 A to ři řekli podle UZ, že máš ten sactosalpinx? Možná mají lepší ultrazvuk..i když podle mě tohle jde zjistit na 100% jen z laparky..

sarinka0411
28. čer 2016

@upuska no nestihla jsem to s ním řešit 🙂 nejdřív z toho byl zaražený a nechápal naprosto vůbec a trvalo mu asi tak den než se mu to v hlavě celý srovnalo a teď už se hrozně těší má strašnou radost 🙂 🙂

sarinka0411
28. čer 2016

@komive Děkuji za radu 🙂 včera jsem si dala tu půlku a můžu říct, že už si nedám už mi to vůbec nechutnalo a bylo mi z toho blbě přesně to jsem potřebovala abych přestala úplně 🙂 🙂

upuska
28. čer 2016

@sarinka0411 já mám právě teď ze svého přítele pocit, že by byl taky zaražený, kdybych otěhotněla a že by se mě to asi dost dotklo..kdyby neprojevil dostatečné nadšení.. 😅

sarinka0411
28. čer 2016

@upuska tak to chápu mě se to totiž taky dotklo když jsem u něho neviděla to nadšení.. Ale jen co mu to došlo tak bych podle něj snad nesměla dělat vůbec nic 😀 😀 blázen přehání no.. Holt to ty chlapy musí trochu strávit tu informaci 😀

janina29k
28. čer 2016

@sarinka0411 v tom máš pravdu, ten můj nejdřív nechtěl věřit, e je to pravda, až druhý den ( po asi dalších pěti testech ) tomu uvěřil a začal se těšit. Ale teď je z něj báječnej táta, i když to občas až moc přehání a myslí si, že ví všechno nejlíp 😒

kolibricek36
28. čer 2016

@sarinka0411 hm tak to ten můj asi je vyjimka - on když jsem mu řekla v prosinci tak byl v sedmém nebi a že si toho už všiml, byla jsem prý jak sluníčko .... 😀 😀 😀

kastanek87
28. čer 2016

@komive jj jen podle utz, aji mi to ukazovala, ale upřímně viděla jsem jen šmouhy a jakýsi kolečka 😀 no jsem z toho zas celá špatná, tak jsem vkládala naději v ten clostil a pregnyl a zas zbytečně. Já vím že i s jedním vejcovodem to jde a jsou i jiné možnosti jako IVF, ale zase se to prodlužuje a zase budu čekat... do toho jsou i jiné starosti/problémy, přijde mi, že teď nemám vůbec dobré období... co jde to se po*ere 😖

@upuska seš hodná! Tak potřeba bude, ale kdoví kdy no... snažím se myslet pozitivně, ale zatím to nějak nejde 🙄

komive
28. čer 2016

@kastanek87 Zas jestli to je jen jeden vejcovod, tak ten druhý je funkční a nebudeš muset brát hormony? Ale chápu, že jsi z toho na nervy, vloni jsem měla nekonečný kolotoč zdravotních problémů, a to jsme se ještě nesnažili o dítě, ale říkala jsem si jen, panebože, jestli to takhle půjde dál, tak bůhví kdy budeme mít děti..no a zdravotní problémy jsou fuč, už rok, a mně se neskutečně ulevilo..ale v tu chvíli jsem z toho byla na prášky..

digisek
28. čer 2016

@maggie_ zlatíčko prosím pošli mi novou várku ptáků...... MS má dorazit kolem 14.7. tak ať už nepřijde .......dííík 😀 😀 😀

Strana