icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

katty77
28. čer 2016

@kastanek87 třeba bude stačit, když to při té laparce vejcovod jen profouknou, na utz nemůže bezpečně vidět neprůchodný nebo průchodný vejcovody, to nejde... Jinak jak píše @komive , je dobrý, že případně přijdeš "jen" o jeden vejcovod a tím pádem máš stále šanci na přirozené početí... Mě dělali laparku a je to celkem v poho, mě bylo jen nepříjemný, když se vytahuje druhý den dren, ale zase je to jen vteřinka 🙂

kolibricek36
28. čer 2016

@kastanek87 možná že to jen profouknou - ale i s jedním jde přirozeně otěhotnět... 🙂
dneska jsem ráno měla depku 😠 táhne se to hrozně - dneska mi končí MS takže @maggie_ prosím o novou várku ptáků 😀 😀 a hlavně at míří správným směrem a pořádně je nakrm 😀 😀 😀 přece jen je to od tebe dálka 😀 😀 😀 nebo jim řekni, že tu budou mít žábičky vedle je rybník, akorát nevím co řekneš vránám, ty žáby asi nerady .. 😀 😀 😀 nebo pošli sovu - myší tu je taky dost 😀 😀 😀 Dobyho nevím nač nalákat 😀 😀 😀

katty77
28. čer 2016

@kolibricek36 @maggie_ jsem na tom stejně, dnes mi končí ms, takže bych si taky prosila nějakou tu okřídlenou zásilku (ale alwaysky už nechci!!!!!! 😀 )

upuska
28. čer 2016

@kolibricek36
@katty77
@maggie_ já už jsem taky skončená 😀 včera jsem neodolala a spočítala si plodný dny na netu, ověřila jsem i jak to vychází podle Jonáše..uplně jinak..a váhám, jestli jít k mudrovi vyšetřit folíky..bojim se, že pak budu ve stresu..

kolibricek36
28. čer 2016

@upuska podle Jonáše? hod sem odkaz - chtěla bych to vyzkoušet - jinak holky , cvičím tu Mojžíšovou - takže uvidím 😀 😀 😀

katty77
28. čer 2016

@upuska tak to by mě zajímalo srovnání, jak ti to vychází, jako kalkulačka/jonáš/utz 😀

sarinka0411
28. čer 2016

@janina29k no u nás to nebylo po testech, ale šel na pouť dal si pivo a druhý a začalo mu to docházet 🙂 sice se trochu zřídil, ale už je si aspoň vědom toho, že bude táta a začíná mu nějaká ta zodpovědnost 🙂
@kolibricek36 tak tím, že to tušil je to asi možná třeba jiný, ale my s tím teď nepočítali ani jeden 😀

upuska
28. čer 2016

@kolibricek36 http://astrologie.najdise.cz/plodne-dny/jonasov...
je potřeba k tomu znát čas narození

@katty77 no, podle kalkulačky mi to vychází už teď v pátek a podle Jonáše až příští pátek, což by bylo den před MS...za předpokladu, že bude cyklus 24dní..jsem o té jeho teorii něco málo četla a on právě tvrdí, že žena může mít ovulaci i dvakrát během cyklu a že se může spustit až při samém sexu..a že jde tedy otěhotnět i při MS 😅

kolibricek36
28. čer 2016

@upuska hm, tak mi to pro tento cyklus vychází tak jak podle MS - ale červené moře - 6x vykřičník
dívala jsem se na lonský rok - kupodivu v listopadu bylo OK a fakt se to povedlo - tak fakt nevím čemu věřit 😨 😨 😨
dle toho mimi už nebude ☹ ☹ 😒

katty77
28. čer 2016

@upuska a musíš vědět přesně na minutu, v kolik ses narodila?

kastanek87
28. čer 2016

děkuji moc za srdíčko, nevím komu, ale děkuji 😀

kolibricek36
28. čer 2016

@sarinka0411 no nevím zda tušil v té době jsem měla zánět průdušek s podezřením na zápal plic ☹ - takže mi bylo i tak zle. ale prý jsem zářila jak sluníčko - což nedovedu pochopit 😀 😀 😀

upuska
28. čer 2016

@katty77
@kolibricek36 když jsem přehazovala čas, tak se mi měnila hodina a pak právě ty napěťové aspekty, jinak den zůstával stejný, pokud se to nelámalo na půlnoc
ale taky mi vychází OK asi až na rok 2024, tak nevim, jestli tomu chci věřit..ale do 5ti vykřičníků je to prý ok

katty77
28. čer 2016

@kolibricek36 @upuska tak jsem volala mamce a ta mi kupodivu řekla, že ví naprosto přesně, v kolik jsem se narodila, já měla vždy za to, že to ví jen orientačně... takže mě to podle jonáše vychází na 19.7. v 0:41. A minulý měsíc se mi to s BT rozchází o několik dní, ale je fakt, že jsem v den, kdy to mělo podle jonáše být, tedy 19.6. měla výrazný pokles BT a pak zase nárůst, jako při ovu, ale pak jsem 23.6. dostala ms, takže mi to přijde podle jonáše nemožné... ještě ho srovnám s květnovou BT.

katty77
28. čer 2016

@kolibricek36 @upuska já mám na červenec 2 vykřičníky, jinak jich mám od 2 do 7 (7 jen jednou a to už byl ov lednu). Jinak ta květnová BT a jonášovka úplně to samé jako v červnu, sice podle BT o pár dnů později, ale zase tam je velký pokles a pak nárůst.... čéče, asi to v červenci fakt podle něj zkusíme....

kolibricek36
28. čer 2016

@upuska u mě to už fakt nemá cenu se ani namáhat - jen si drásám nervy 😠
kašlu na vše, zadaří se zadaří, když ne tak ne, já už na to nemám nervy ....

katty77
28. čer 2016

@kolibricek36 @upuska jo a úplné OK mám příští rok 2x, v červnu (kluk) a v prosinci (holka)

kolibricek36
28. čer 2016

@katty77 nj, já nemám OK už nikde dívala jsem se i na rok 2018
a taky u mě, kdy jsem měla OK - dle Jonáše se sice zadařílo - takže bych brala že se trefil, ale nebylo asi moc OK - protože prostě bylo z toho ZT

katty77
28. čer 2016

@kolibricek36 já mám ok 2x příští rok, pak 2x v r. 2018, v 2019 nemám, 2020 1x, pak už nikdy.... :-/ a jak si otěhotněla loni, tak to mohlo být jako fakt přesně na den, kdy to určil jonáš, jo? já jsem totiž tak trochu skeptik....

kolibricek36
28. čer 2016

@katty77 já to beru z rezervou, jen jsem uvedla svůj příklad - na sobě, abych ukázala na to že to tak asi nebude pravda, co tam vyhazuje 😀 😀 😀

upuska
28. čer 2016

@kolibricek36
@katty77 musíme si na tom vybrat to pozitivní..a to tedy další datum kolem kterého se můžeme posnažit ;)

těma vykřičníkama bych se radši nerozptylovala, i když tedy nějak vnitřeně cítím, že už jsem rozptýlená 😀

zítra jdu na masáž, jsem zvědavá, co mi řekne na tu prdel, doufám, že mě porovná a slibuju si od toho, že pak by se mohlo zadařit..když mě nebude nikde nic tlačit

janina29k
28. čer 2016

Tak u mě je jonášovka úplně mimo. Když se podívám na rok 2014 tak bych měla počít holku o týden dýl a já mám kluka (a vím přesně kdy byl počatý). 😀

upuska
28. čer 2016

@kolibricek36
@katty77 jo a kecala jsem, ten Jonašův termín před MS je až 15...jsem si řikala, že by byl ten cyklus nějak krátkej

upuska
28. čer 2016

@janina29k hned je mi líp, napěťové cosi mě nemusí děsit 😀

yelowangel
28. čer 2016

Pro zajímavost jsem si do jonáše zadala rok kdy jsme počali Míšu a hele ten měsíc s dnem by cca seděl i že je to chlapeček ALE vykřičníků tam mám 9. Takže vykřičníky na to asi moc vliv mít nebudou.

peta73
28. čer 2016

@upuska mě ta Jonáškovka přijde jako úplná pavěda 🙂. Ale pokud to nikomu vychází, tak mu samozřejmě nechci brát jeho víru. Například mě jede vždy zcela určitě mimo ovulace. Zkontrolovala jsem si, zda mi to vycházelo i předchozích dětí a ani ťuk - a to mám tři konkrétní příklady. je určitě pěkné něčemu věřit, ale....😲.

janina29k
28. čer 2016

@peta73 tak to teda ta pavěda bude. Budeme radši věřit starý dobrý ovulaci a plodným dnům.

upuska
28. čer 2016

@pindruse16 pani, jak to u vás vypadá?

katty77
28. čer 2016

@upuska jdeš na mobilizaci páteře? taky jsem byla a to několkikrát... pak mi řekla, že je to už ok, že tam už necítí žádný uzlíky či co, ale stejně to nepomohlo a to mi říkala, že já jsem klasický případ blokace a tím pádem neplodnosti, cvičila jsem mojžíšku, chodila na to prdelní rovnání a stejně hovňajs :-/ ale na netu je mrtě případů, kdy to vyšlo... člověk zkusí úplně všechno, že jo...

katty77
28. čer 2016

@janina29k @peta73 jasně, že je to pavěda, ale člověk se alespoň zabaví a ten jeden sex navíc taky neuškodí 😀 😀

Strana