Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@terka228 neboj, vždyt máš už 2děti, tak se určitě ještě zadaří <3
Holky, děkuju někomu za srdíčko a všem za podporu! 🙂
no, já jsem konečně dodělala marmošku - mám 12 sklenic 33 ml - menší došly - ale i to se spotřebuje - většinou do honzovek 🙂
jinak včera večer jsme si udělali všichnbi včetně naší Myší procházku kolem lesa - no, už jsou i borůvky - ale je jich sem tam modrá, a ještě hodně zelených - takže to chce ještě pár dní počkat 😀 😀 😀 o zábavu postaráno 😀 😀 😀
akorát je hodně klíštat 😠
@kolibricek36 já vím, že je to vedlejší, ale je to první a já jsem nedočkavá 🙂 hlavní je že ke mě vůbec přišlo miminko 🙂 když se nedařilo říkala jsem si že k nám přijít ještě nechce no
@kolibricek36 no, já jsem si tuhle jedno klíště přinesla..už je to 14dní a pořád tam mam puntík..hajzlík malej..ale borůvky bych si dala..a pak z nich upekla nějakou dobrotu..teď jsem se byla proběhnout a v lese je krásně, co jsem si stihla všimnout, pak už jsem se jen soustředila na zachování životních funkcí 😀
Musím se svěřit, nemám komu jinému 😲. V pondělí jsem vysadila duphaston, MS zatím nikde. Kdybych věřila svým příznakům, tak jsem těhotná na 200%, ale autosugesce je mocná 🙂. Jsem cca 11-12 DPO. S gyn jsem domluvená, že eventuálně testnu v pondělí a dám ji vědět. Jsem strašně napjatá a stále se pozoruju, i když mám opravdu hodně práce a chtěla bych na to nemyslet. Nějaká rada, jak se vyhnout těmto myšlenkám? Myslíte, že už bych mohla zkusit test teď? Děkuju za názor 😀
@kolibricek36 To snad jo, ale taky už je víc let 🙂 Přála bych si to třetí do čtyřiceti, abych na všechno lépe stačila....s Lukáškem je to docela dost náročné a vždycky bude... 🙂 Tak snad to půjde. Testovala jsem ale fakt brzy, tak uvidíme, co z toho bude.... MZ jinak čekám v úterý 😒
Holky, děkuji moc za srdíčko !!!!! 🙂 🙂 🙂 Moc mě potěšilo 🙂
No jo, to jsem čekala 😀. V podstatě to vím, ale potřebuju se vypsat. Zkoušíme s manželem tajně, domluvili jsme se že to nikomu nebudeme říkat. A já občas potřebuju něco sdělit - pocity, trápení. Jsem ráda, že jsem našla MK, kde jste na to obdobně. Mám to tu i Vás všechny moc ráda 😀. Děkuju za podporu 😉
@terka228 já vím že postížení to mají složitější, a pro rodiče to je náročnější - sama mám těžkou sluchovou vadu ....
🙂 posílám <3
@jarmulka Ahoj, to víš, že zkoušela, ale připadá mi, že tam není nic. Takže počkám, je to prostě brzy...včera jsem testla odpoledne.. ale teplotka se zatím drží vysoko, tak prostě uvidíme... MZ čekám v úterý, to už budu na dovolený 🙂 A to už by mělo být něco vidět, pokud nedorazí 🙂
Děkuji za srdíčko !!!! 🙂 Pokud je kolibricek36 od Tebe, děkuji za něj Tobě 🙂 i za pochopení 🙂
@sarinka0411 já vím první, taky jsem čekala první - tak si to užívej a hlavně se nestresuj - doufám, že bude vše v pořádku a ty budeš štastná mamínka 🙂 🙂 🙂
@kolibricek36 děkuji snad 🙂 včera mě vyděsila praktická 21.6. mě píchli tetanovku a já až pár dní potom zjistila že jsem těhotná... Vyděsila mě jak se zarazila a neřekla vůbec nic jen to napsala do zprávy na gyndu a poslala mě pryč... Tak se teď bojím jestli to něčemu nevadí no ☹
@sarinka0411 Tohle se přesně stalo mamce, když čekala mladšího bráchu. Na dovolené kdy ještě nevěděla, že je těhotná, si poranila ošklivě koleno. V nemocnici jí píchli tetanovku. Když pak za pár dní zjistila, že je těhotná, řešila to na gynekologii. Tehdy nebyly tak sofistikované metody jako dnes, ale ubezpečili ji, že se nemusí bát. No a bráška se narodil jako 4-kilové zdravé, chytré a hezké dítě. Takže se nic neboj 😀
@peta73 Děkuji teď jsem si zkusila najít na internetu něco k tomu a hodně ženských se s tím setkalo taky a všechny psali že je to v pohodě 🙂 takže mě to uklidnilo 🙂 a děkuji ještě jednou i tobě 🙂
@sarinka0411 Taky si myslím, že takhle v začátku je to v pořádku, zeptej se pro jistotu na gyn, ale myslím, že to bude ok 🙂
@komive děkuju 🙂 určitě se zítra zeptám nesu tam papíry jinak bych musela čekat až do 11.7.
@sarinka0411 nevím, ale zkus něco zjístit na koníkovi - nebo založ diskusi - snad ti holky poradí ... já měla silné ATB a nedopadlo to dobře, i když mě na gyndě uklidnovala, že to snad bude dobré
@kolibricek36 diskusi jsem založila zatím mi tam napsala jedna. Jinak jsem zkoumala víc tady už tady diskuze na to téma založený byli a holky tam psali že se jim to taky stalo a všechno je v pořádku 🙂
@sarinka0411 no tak se nemáš čeho bát 🙂 😎 🙂
@kolibricek36 taky už jsem klidnější 🙂
@kolibricek36 můžu mít ještě jeden dotaz?? myslíš že je blbý kdybych si dneska zašla k jinýmu lékaři, když tady moje není? Jen pro jistotu, že bych šla

@sarinka0411 neboj ... hlavně že budete pořádku oba - čekání je to vedlejší 😀 😀 😀