icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

slenuska
11. črc 2016

ahoj, my v pátek jedeme na dovču a pobolívá břicho, mám to tam dostat..budu to mít pul dovči:-/ Holky přeju úspěchy nám všem 🙂

kolibricek36
12. črc 2016

@kastanek87 testovat ted nemá cenu - bylo by to asi o ničem - spíš v termínu MS, pokud mrcha nedojde sama 😔 - MS by měla dojít asi tak 20. 7. - ale spíš čekám, že je naše snažení zbytečné - možná jen ty bradavky jsou citlivé jak po mě lozil můj synovec - pořád se nosil... 🙂 😀 měli jsme je tu celý týden, tak jsem si vyzkoušela i péči 😎 😀 😀 😀

kolibricek36
12. črc 2016

@slenuska hm, co naděláš, ale snad to nemusí být MS, ale mimi ... 🙂

kastanek87
12. črc 2016

@kolibricek36 aha aha, takže je před tebou teď dlouhé čekání 😀 jj, to je ještě brzo na testy. Nebuď tak pesimistická 😉 z nošení synovce, to se mi nezdá 😅 no uvidíš... a co, byli hodní? Nepřešla tě chuť na vlastní? 😀 😀

maggie_
12. črc 2016

@kolibricek36_ Čauky, jak píše @kastanek87 - nebuď takovej pesimista 😉 😀 musíš věřit, že to výjde 😉 .....tak synovej bude asi pěkný číslo, ale souhlasím, že ty bradavky by asi přes podprdu jen tak nezlikvidoval, aby tě bolely na dotek 😀 😀

peta73
12. črc 2016

@maggie_ ahoj, mohla bych poprosit o novou dávku ptactva 🙂? Teda jen toho Doddyho by asi ten můj doma nevyjdejchal., jinak je mi to salám... poslední týden v červenci by byl ideální 😀. Děkuji předem a těším se na pozitivní zprávičky = ať nás tu už někdo pořádně nakazí 😀

yelowangel
12. črc 2016

Ahoj holky tak já jsem to taky dneska dostala, máme za sebou teda jenom 3 měsíce ale chlap už začíná být nevrlej a má řeči jako že se na to vykašlem tak se uvidí co se bude dít dál 🙂

kolibricek36
12. črc 2016

@maggie_ no, to asi ne 😀 😀 😀
@kastanek87 nepřešla - i když to byl mazec, ale protože ten starší chytil asi v jesličkách nějakou virozu - tak to chytl i tem malý a taky švagrová a ted to má děda, my zatím nic - no kapku se děsím, bo jedem zítra na 3 dny na Valašsko

maggie_
12. črc 2016

@peta73_ Píšu si tě 😀 Dobbyho mám volnýho, ale nepošlu ti ho teda no 😀 😀 zkusim sehnat jinou donáškovou službu, ptáky už posílám PPL, protože se mi toulaj 😀 😀 parchanti nespolehlivý... 😀

terka228
12. črc 2016

Ahoj holky, tak já už jsem po dovolené , mz zdárně za mnou 🙂 Teď jsem s dětma u Benešova , hlídáme barák a zvířátka séstře, takže po tůrách po horách odpočinek bez muže, láduji se vitamíny, kontryhelem...dnes 9 DC, takže začínám testovat ovulku. Podle kalkulačky vychází na 17., 18., ale podle mých výpočtů přijde 16. v sobotu. Takže taky v sobotu ráno honem jedu domů za mužíčkem 😀
maggie_ prosím tedy zásilku na víkend určitě, ano ?? Děkuji moc 😀 😀 😀 Jinak je super, že Tě ten Tvůj tak krásně překvapil 😀

terka228
12. črc 2016

@maggie_ prosím tedy zásilku na víkend určitě, ano ?? Děkuji moc . Jinak je super, že Tě ten Tvůj tak krásně překvapil 😀 😀

fifacek
12. črc 2016

Ahojky, přeji všem krásný den a dovolím si přidat svůj příspěvek. Jsem po dvou iui a v srpnu jdu na ivf, dali jsme si s manželem mezi tím měsíc pauzu a vyrazili jsme na dovolenou, bylo to super zrovna jsem tam měla ovu tak jsme si to volno opravdu užili, bez stresu, doktora, ultrazvuku a všeho okolo, mám to zítra nebo pozítří dostat tak v hlouby duše tiše doufám že by se to mohlo podařit a my nemuseli absolvovat další stres na ivf, sice vím že chyba je u nás obou ale jak se říká naděje umírá poslední, přeji vám tu všem ať se co nejdříve zadaří a vše dobře dopadne

slenuska
12. črc 2016

@kolibricek36 Jo to by bylo fajn, ale moc se tomu ted nedalo..
No a abych se nenudila, od včera jsem blbě polykala a dnes už pořadne ani sliny, mámsilnou bakter.infekci v krku až dolu. Takže v pátek nový krevní obraz a crp, uz mám nervy že neodjedeme do toho CHorvatska..
SE nám to se.e teda pěkně.. 😖

maggie_
12. črc 2016

@terka228_ Mám tě tady kočko 😀 ještě je oprášim, účešu, dám jim balíček a posílám 😀 😀 😉 ....budu je hlídat dalekohledem, ať ty zobáci dorazej 😀

janina29k
12. črc 2016

@fifacek držím pěsti, aby to vyšlo a na to ivf jste nemuseli.
@maggie_ jeden čáp ti asi uletěl a vybodnul se na PPL. Máš ho v JC, ale ta vrána stále nedorazila.

maggie_
12. črc 2016

@janina29k_ No tak doufám, že tam někoho obdaroval, jinak mu zakroutím krkem 😀 😀 vrány jsou mnohem víc nenápadný, víš jak....

Jinak už jsem se do svého pořadníku také napsala, po takový době, tak uvidíme 😀 😀 jsem u zdroje ptáků a podobných příšerek, tak to snad jako klapne...

kolibricek36
12. črc 2016

@slenuska no snad to bude OK a užijete si i tu dovolenou ... 😎

lucie_k_s
12. črc 2016

Ahoj holky, mate zkušenosti s kontrolou děložního čípku? Já to zed zkusila první cyklus a je to fakt masakr... Neuveritelny jak si naše tělo dokáže poradit samo a jak funguje... Jsem z toho fascinovana... Jestli mi to nějak pomohlo k početí se dozvím za 14 dni. Krásný večer a zdar snažení ;)

slenuska
12. črc 2016

@lucie_k_s copak to je tedy jak e to dělá?

upuska
12. črc 2016

Zdárek, koukám, že tady už se zase kšeftuje s ptákama 😀 já nevim, jestli jsem toho svýho čápa nezaplašila..možná proto tak vrávoval..dneska jsem byla na masáži zad, byla jsem si jistá, že těhotná nejsem, protože si myslim, že jsme ovu dny tenhle cyklus uplně zazdili..ale když mě pani domasírovala, tak mi řekla, že v bederní části, jakoby nad zadkem je místo, kde se pozná, že pracuje děloha..při těhotenství nebo při MS..a že jsem to měla naběhlý, ale že to šlo rozmasírovat, takže to byly ASI hnutý záda..tak teď jen doufám, že jsem něco nepodcenila..

upuska
12. črc 2016

@slenuska http://www.podpora-plodnosti.cz/delozni-hrdlo-v... tohle jsem našla..už jsem to četla někdy dřív, ale neodhodlala jsem se zkoumat to pravidelně

lucie_k_s
12. črc 2016

@slenuska v pochvě si nahmatas děložní čípek, je to něco jako tvrdý palec. V době ovu ti měkne a zvedá se. Po ovu zas tvrdne a pokud je tehu zůstává stále tvrdý. Nejlepší je to sledovat při sprchování v poddrepu... Neboj se ze by sis ublizila, jinam sáhnout nemůžeš... Zkus to a uvidis...

terka228
13. črc 2016

@maggie_ Děkuji 😀 😀 😀

maggie_
13. črc 2016

@terka228_ No není zač, jako hlavně klídek, relax, nějaký to vínko a pak tam budou chtít mnohem víc 😝

terka228
13. črc 2016

@maggie_ Tak to je jasný.....relax a vínko mám už teď v roubené chaloupce...děti zabavené.....já pohoda....žádný úklid, jen vycházky, trošku navařím dětem a klídeček 🙂 V sobotu se zase budeme všichni těšit domu... mužskej na nás, my na něj, takže prostě vše jak má být 😀 Ptáčci budou u nás přivítáni jak se patří a určitě spokojení 😀

bonynka1981
13. črc 2016

Hlasim 2DC takze ptaci asi cestou zdechli 🙂. Nevim jestli jeste zadat dalsi varku. Jsem na vazkach jestli jeste dalsi dite chtit. Nekdy mam pocit ze nejak nezvladam ani to jedno ☹

maggie_
13. črc 2016

@terka228_ No řeknu jim to 😀 😀

@bonynka1981_ Jo buď v klidu, tyhle depky mě taky občas přepadaj a to nemám dítě ani jedno 😉 Kolikrát si říkám že je mi fajn, tak jak to je....Klídeček, posezení s kamarády. Můžu jet kam chci, kdy chci, po bytě chodit nahá, když se mi bude chtít 😀 😀 vážně, ale tohle má každá z nás. Někdo víc někdo míň. Někoho to napadne jednou, někoho dokoce už když mimčo čeká...Takže tě chápu, ale pak až uvidíš ty dupačky .. 😝 😉

upuska
13. črc 2016

@maggie_ taky to tak někdy mam..dřív to převažovalo a chvíle, kdy jsem byla z dupaček vybobkovaná, byly jen mžiky..jsem řikala, že mám návaly..ale prodlužujou se a začíná to být spíš naopak 😀

Dneska mi přítele taťka řikal, že už by bylo načase, aby si prý vnoučata stihl užít..tak jsem řikala, hochu, kdybys věděl..ale on už má taky solidní návaly 😀

byra
13. črc 2016

Ahoj holky, já jsem dnes 32 DC, dnes měla prijit, ale příznaky žádné. Vždycky mam chut na sladké a alespoň 3 dny před MS spinim, teď mám jen výtok - takový jaký bývá hned první den Po MS(na toaletaku vůbec nic, tak pro jistotu používám intimku). . Chtěla jsem testovat, ale myslím, že to bude způsobené že jsem Red 3 týdny začala cvičit (30DS s jillian) a vysadila sladké a bílé pečivo ☹

kastanek87
13. črc 2016

@byra no tak ale ráno šup nacurat na test 😀 držím pěsti a dej vědět 😉

Strana