icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

byra
14. črc 2016

@kastanek87 test musím teprve koupit, dnes 33 DC a ani ťuk - čekala jsem, že ráno se objeví trošku špinění (asi dva dny zpět jsem měla malinko růžový výtok po ránu) a nic, jen nějaký lepkavý výtok - nesvědí, neštípe nic, jen mám pocit, že ze mě furt něco teče a lítám na wc, že už to přišlo. Bolesti taky nic, chuť na čokoládu/zmrzlinu nikde. Jak jsem psala výše - cvičím denně 30 minut Jillian (těžké cviky nahrazuju lehčíma), jídelníček upraven (žádné bílé pečivo - jasně se ségrou na pizzu 1x týdně zajdem, minimum tuku, jídlo spíše pečené/vařené/zelenina), přestalo mi chutnat víno - dřív jsem vypila denně decku, dvě po večeři, teď se mi zvedne žaludek jen si na něj vzpomenu. Možná jsem něco zhubla - přijde mi, že mi trochu spadla prsa 😢 a minimálně 14 dní mám hroznou zácpu - asi z toho tmavého pečiva, ne? Mám strach testovat, že tam nic nebude ☹ snažíme se už 11 měsíců - každopádně každý měsíc kdy jsem myslela, že by to mohlo vyjít a napsala to sem se MS dostavila ještě ten den 😀

bonynka1981
14. črc 2016

@byra kup test at mas jistotu 🙂. Jillian je fajn. Ja ted jedu Zuzku Light. Masakr. Po 5 minutach plivu plice 😀

maggie_
14. črc 2016

@upuska_ Noo, je to takový na zvážení 😀 zrovna dneska mám asi den, kdy jsem ráda, že se vůbec dokážu postarat o sebe :D ...Ráno jsem rozflákala skleněnej krém po celý koupelně (fakt pecka tu mastnotu stírat) :D culík jsem ty vole vyčesávala snad tejden a mezi tím mi asi tak 20x upadl hřeben a pinetky...Pecka ráno :D ...Pak jsme se tak nějak pohádali s přítelem, protože Markétka je nervózní :D ...nevim co se mnou je, nějaká nervózní celá :D

maggie_
14. črc 2016

@byra_ Noa ahojky, tebe tady taky není moc vidět - to ti povim 😀 no držim palečky jako, mohla by jsi už být odměněna po těch měsících viď 🙂 dej nám pak určitě vědět....Dneska 😀 😀

byra
14. črc 2016

@maggie_ já vím, zanedbávala jsem to tu, ale to proto, že na to nechci myslet ☹ ale občas sem nakouknu - viděla jsem, že se tu řešili nějací ptáci 😀

Taky u vás leje? u nás (Zlínsko) od včerejšího odpoledne, ale jen ať přes týden prší, o víkendu by mohlo být hezky a mohly by růst hřiby 😎

digisek
14. črc 2016

Ahoj holky.....tak vám teda nevím.....už 2 dny přesluhuju....MS nikde....teplota je furt nahoře a stoupá.....ale kromě toho že mám pořád neskutečnou chuť na mlíko ač ho normálně nepiju tak na sobě nic zvláštního nepozoruju...včera jsem vyzunkla krabici jak nic 🙂 ....ale testy negativní.....tak fakt nevím co to zas je......

maggie_
14. črc 2016

@byra_ Já tě chápu 😉 to nevadí....Nóo ptactvo mám na starosti já no 😀 už nás to s holkama s*alo, tak rozposílám uzlíčky pře čápy, vrány, sovy a Dobbyho z Bradavic 😀 😀
- Jinak prší no od včerejška (Liberec) Začalo nějak k večeru a v noci se to protrhlo úplně a ještě to neustává, ale to je dobře...Pořád strašili, jak bude tenhle rok ještě horší než minulej s tím vedrem a suchem a zatím po každým vedru - déšť, takže zase ty rosničky no 😀 😀

@digisek_ Tak to už jste dvě 😝 .....ještě počkej, třeba je brzy, ale držím palec

slenuska
14. črc 2016

@lucie_k_s tak to je hustý..to jsem nikdy nezkoušela, nevím zda si troufnu🙂
@upuska taky nevím zda odhodlám🙂 ale je to zajímavé teda..

holky to je humus počasí teda co☹

digisek
14. črc 2016

@maggie_ díky kočko, já už si teď řekla že to přestanu řešit a že napřed vyřešíme situaci doma, no a jako na potvoru mě to nechává zas na pohybách......chjoo..... 🙂 ale třeba zavítá ten Dobby kterýho nikdo nechce 🙂

byra
14. črc 2016

@digisek kolikátý DC a DPO jsi? Máš nějaké příznaky?

Holky máte někdo zkušenost s tím výtokem?

digisek
14. črc 2016

@byra jsem 29DC ... dpo asi 13...ale nevím úplně přesně, vyprdla jsem se na ovu testy, takže jen pocitově. Příznaky žádný, jen tu chuť na mlíko, vypiju tak krabici až dvě denně (nikdy jsem takhle mlíko nepila), ale to může být čímkoli. Občas mě pobolívá podbříšek, ale nic závratnýho. Jinak nic. Na wc chodím hodně už několik měsíců, takže v tom změna není 🙂 ...a ten výtok, to mám taky, takovej bělavej, hustší. Ale jinak fakt vůbec nic.
Na TT testech spíš nic než něco 🙂

digisek
14. črc 2016

@byra jo a s tím vínem to mám taky tak, jsem zvyklá si dávat tak 2 sklenky vínečka večer, ale teď na to vůbec nemám chuť.

Možná už mi taky hrabe a mám nějakou falešnou březost 🙂 🙂 🙂

byra
14. črc 2016

@digisek já dnes 33 DC, ovu jsem taky sledovala spíš pocitově - byla někdy na konci června, tj. jsem minimálně 14DPO. Já teda žádné zvláštní chutě nemám, spíš mám pořád žízeň a to pak běhám na wc, jen ten lepkavý výtok (takový, jaký bývá poslední den MS)

digisek
14. črc 2016

@byra a na TT testech taky nic nemáš?

kastanek87
14. črc 2016

@maggie_ no to ti to pěkně začíná ten den 😀 tak snad se to zlepší... jo to teď slýchávám často, že jsem nervozní a podrážděná 😅 mně to tak teda nepřijde.... kdy že čekáš(nečekáš) MS? 😉
já jsem dneska 4DC a beru zas clostil, ale bude bez pregnylu, tak se uvidí, co to udělá. Je mi po něm dost šoufl a zas mám břicho jak balón 😠 ale co bych pro otěhotnění neudělala, že? Hele, já bych možná zkusila toho Dobbyho 😀 třeba se bude chtít vytáhnout, že je lepší než ptactvo a bude se hodně snažit 😀 😀 😀 potřebovala bych ho od 22.7. 😎

bonynka1981
14. črc 2016

Na olomoucku ted prestalo a zatim se to drzi ale zima jak svina

byra
14. črc 2016

@digisek ještě jsem netestovala, neměla jsem doma test, chci ho koupit teď přes pauzu

digisek
14. črc 2016

@byra aha....tak dej vědět jak jsi na tom.....

upuska
14. črc 2016

@digisek dva dny přesluhuju 😀 hezky řečeno...s tim mlíkem je to zajímavý, já si nedokážu představit vypít skleničku..natož krabici dvě..leda kakalíčko 😀 snad to nevzniklo tou situací doma ale chytnul se nějakej ten pták 🙂

@maggie_ a ty nebuď prudér 😀 i když já tedy byla prudér včera..nejdřív mě nakrkla babča v trafice, že prodává setřený losy (potřebuju vydělat na barák 😀) a tvrdí, že to nevadí a pak mi prodavačka chtěla místo 25dkg prodat 33 a pak 29dkg šunky..přitom jsem jí hned jak namířila kam chce zakrojit řekla, že to je moc..prej neni.. 😠

a s tím krémem dobrý 😀..tak snad sis to vybrala všechno z rána a zbytek dne bude na pohodu ;) A tedy všechno nejlepší k včerejšímu svátku, zlato :-*

digisek
14. črc 2016

@upuska hele já dřív taky ne, celej život se na mlíko jen tak nemůžu podívat....max do kafe....a teď tohle.....a manža hned.....tvl nejseš ty těhotná ?

🙂 🙂 🙂

fifacek
14. črc 2016

Ahojky všem, potřebuju zjistit jestli musí nechat kontrola když jsem na neschopenku lístek ve schránce když vám nezastihnou doma mimo vycházku? Jen jsem si odskočila do krámu za rohem, zvonil mi mobil, cizí číslo, nezvedla jsem to ale během 10 minut jsem už byla doma, ve schránce ani u dveří nic ale na to číslo se nemůžu dovolat... Trochu panika

byra
14. črc 2016

@fifacek musela bys mít ve schránce oznámení - zkus to číslo vygůglit - třeba to byl jen telemarketing

fifacek
14. črc 2016

@byra číslo je dočasně vypnuté, ale začíná na 773

upuska
14. črc 2016

@digisek no, myslim, že to je zavádějící 🙂 tý brďo 🙂

fifacek
14. črc 2016

@byra tak snad dobrý ale zestárla jsem asi o pět let... Guglila jsem a nejsem sama, asi to byla Ing s nějakou přiblblou nabídkou pojištění a já z toho měla málem infarkt

byra
14. črc 2016

Test dělaný před 5 minutama, buší mi srdce jako blázen, celá se třesu, chce se mi brečet

jarmulka
14. črc 2016

@byra hustyyyyyy!!!!! Je to jasný maminko!!!!!!! Gratuluji!!!!!!

byra
14. črc 2016

A ještě jednou

byra
14. črc 2016

Holky, co mám dělat? jak se postupuje? Nechce se mi věřit, že by to po 11 měsících vyšlo

digisek
14. črc 2016

@byra tak holka ty seš jasná ......gratulujiii 🙂

Strana